STAN. BERGVIK. STAN. HEM. STAN. HEM.

Förvirrande rubrik va?
Jo, men det är så min dag har sett/kommer se ut.

Först på dagens schema (ge dig Louise, det är sommarlov nu...) stod att möta Marie i stan. Marie är, för er som inte vet det, en tjej som jag har känt sedan vi började i samma klass i fyran. Hon är, trots att vi inte längre ses lika ofta som förr, en av mina absolut bästa vänner. Hon är en sådan vän som man kan prata med om precis allt. Sådana vänner är ovärderliga. Det känns så roligt att vi fortfarande har kvar varandra trots att vi inte längre går i samma klass. Det kan lätt bli så, att man faller ifrån varandra, men så är det inte mellan oss. Det är jag mer än glad över.

Under de timmarna som vi träffades så hann vi med att gå i ett x antal affärer, äta mat på Rapido på Bergvik, prata om allt mellan himmel och jord, samt att smida sommarplaner. En tripp till Göteborg ligger inplanerad i augusti, lika så att chilla på någon uteservering efter hennes födelsedag. Behöver jag säga att jag ser fram emot det? Nej, tänkte väl det. Härnäst så kommer vi träffas igen på tisdag då vi ska ut och gå tillsammans. Bättre gå med någon än att gå ensam, tänker vi.

Om bara någon timme så bär det iväg till stan återigen. Den här gången för att träffa Danne och Rebecca. Den sistnämnda har precis kommit hem från Rhodos och har tydligen en hel del att berätta. Jag känner mig lite nervös. Vad har hon gjort nu liksom? Brun som en pepparkaka lär hon ju också vara. Roligt för henne. Verkligen. Jätteroligt.


2011-06-12 17:58:20
Allmänt Kommentarer (0)

Kommentarer


SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback