måndag

Goder kväll på er alla läsare! :)
Hoppas er dag har varit lika bra som min, för ja, den har faktiskt vart hur otroligt bra som helst.

Första lektionen bestod av en timme och femtio minuters spanska. Det kändes segt innan, men sen när lektionen väl började så gick den faktiskt rätt så fort ändå. Satt vid samma bord som Daniel (som går i min klass), Christoffer (som gick i min förra spanskgrupp) och en kille från Grebbestad som heter Emil. Den sistnämnda pratade jag faktiskt en hel del med. Han verkade riktigt trevlig. Blir att prata med igen förhoppningsvis.

Efter spanskan så blev det svenska och gå igenom målen och betygskriterierna för Svenska A kursen. Allt jag har att säga är att jag inte alls kommer få mvg i svenska på gymnasiet. Muntligt shit där man ska "anpassa språket och tala med en sån inlevelse att det blir ett muntligt anförande utöver det vanliga". Jamen, hejdå mvg säger jag då. Okej, ska sluta vara så negativ. Saker och ting kan förändras. Jag kan förändras.

I alla fall så blev det en två timmars lång håltimme (inklusive lunch) efter svenskan, innan den sista lektionen som var matte. Hehe, skulle göra något mattetest för att läraren ska kunna se vad mycket vi behöver träna på. Vad jag behöver träna på? Allt, I think. Inte satan gick det bra i alla fall. Då gick det desto bättre på mattekluringen som vi skulle göra om vi var klara med testet. King Louise klarade det direkt. ;)

Så sammanfattningsvis blir det alltså en helt överbra dag.
Trots att jag kanske sov bara sisådär fyra timmar, max, inatt.
Det gillas!
2009-08-31 18:02:45
Allmänt Kommentarer (0)

blogginlägg kantad med lyxkänsla

Ligger i sängen med min nya älskling, datorn alltså. Känns lite halvlyxigt sådär att äntligen kunna ligga i sängen och blogga, men något som inte känns sådär jätteroligt är att jag inte har lyckats installera msn på skiten. Msn är ju ändå den mest självklara saken som ska finnas på en dator så ni kan ju gissa om jag är sur eller inte för tillfället. Ville ju inviga webcamen också, trots att jag inte alls gillar webcam. Jag kan bli helt okej på bilder, men live på en webcam skulle jag nog inte se okej ut alls. Skulle nog snarare skrämma bort åtminstone halva min msnlista. Med min otur skulle det säkert vara alla som är roliga att chatta med. Speciellt en av dom, den som jag har pratat med massor den senaste tiden. Det skulle inte vara så väldans roligt om man säger så ...

Skola imorgon igen då. Herre min gud vad veckorna går fort! Det är nästan lite sjukt. I alla fall så börjar jag 8.30 imorgon med att ha spanska i en timme och femtio minuter. Jag hatar måndagar redan! Usch och fy för spanska säger jag. Okej, det går hyfsat bra för mig i det ämnet för jag fick ju trots allt ett mvg i det, men ändå inte kul. Speciellt inte i nästan två timmar på en måndagmorgon. Antar jag måste gilla läget. I vilket fall som helst så har vi svenska efter det. Har inte koll på hur länge, men strax över en timme i alla fall. Sedan vet jag inte riktigt hur det blir efter svenskan och lunchen, för jag kollade schemat och då stod det att det bara var AB-gruppen som ska ha medieproduktion nu fram till vecka 48 (tror jag) sedan skulle A-gruppen ha det istället för dom, så om det stämmer så har jag nästan två timmars hål efter svenskan och sen har jag matte i cirka en timme innan jag slutar runt halv tre istället för fem.

Känns lite sådär smågött faktiskt, men å andra sidan så kommer vi sluta fem när det är som mörkast på året och det känns inte lika roligt. Men jag får ta på mig den glada minen och köra gärnet så funkar det nog bättre. :)

Ska gå och göra i ordning mig inför sängen nu och skicka några sms efter det. Har blivit som en nattvana att göra det känns det som. Efter det så blir det huvudet mot kudden och drömma sött tills klockan sju när mobilalarmet ringer.

Bloggar efter skolan imorgon, gott folk!

God natt & dröm sött!

2009-08-30 23:35:55
Allmänt Kommentarer (0)

och hela han luktade som mitt favorittuggummi

och sedan
hans hand på mitt lår
hans andetag som en lätt vind mot min nacke
och två läppar som sakta letade sig upp över min hals

jag harklade mig
prövade att formulera ord bakom tungan
innan jag till slut lyckades få fram:


- jag kanske borde gå nu



- du kanske borde stanna,

svaret kom blixtsnabbt
han tittade inte ens upp
för att möta min blick



och
jag som lovade mig
själv att aldrig falla
visste redan då att
jag var


fast.

2009-08-30 18:39:14
Mina dikter/texter Kommentarer (2)

the outfit of today


Leggings och randig tröja från Gina Tricot, vit kjol/tubklänning från Lindex.

2009-08-30 16:24:08
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

säg omelett



Omelett á la Louise

En halv tomat
En halv rödlök
En liten bit falukorv (hade ingen kassler)
Två ägg
En liten skvätt mjölk
Två ostskivor
Peppar
2009-08-30 15:45:37
Allmänt Kommentarer (0)

söööööndag

Blev väckt vid halv ett idag. Var så nära på att inte ens gå upp, men ville inte att det skulle bli som igår, då jag inte gjorde mig iordning på hela dagen. Känns lite sådär smått ovärt att inte göra sig i ordning under en hel dag, så nu sitter jag faktiskt här och är helt i ordning gjord. Okej då, har inte sminkat mig än, men det går nog snabbt sen. Tar nog bara sisådär tjugo minuter, om jag nu sminkar mig överhuvudtaget vill säga.

Kollar på klockan och upptäcker att den är tio över tre.
Magen kurrar och det är dags för mig att laga mat, själv.

Keep you'll updated later!

2009-08-30 15:07:38
Allmänt Kommentarer (0)

det här om bloggvärlden

Herregud, har inte hållt räkningen på hur många bloggar jag har läst de senaste timmarna. Brukar "bara" läsa sisidär fem-sex stycken, men idag har det kanske blivit det dubbla.

Vet inte ens vad som lockar med att läsa en blogg. Det blir lite av ett beroende men ändå inte. Det blir bara jobbigt om man ska följa en blogg, för om man inte läser i den på ett tag så är man helt körd sen. Speciellt när det är en bloggare som uppdaterar sex-sju gånger om dagen. Det blir lite att ta igen efter ett tag det.

Jag tycker att det finns få bloggar som verkligen är bra. Är trött på modebloggar, trött på bloggar som bara vill provocera och jag är sjukt trött på alla blondinbloggare som sätter "jag-är-dum-i-huvudet-stämplen" på sig själva. De bloggarna som är runt fjorton-femton år och bloggar om hur ofta de går på fest och hur fulla de blir. Alltså, vad är det för intressant i det? Är det bara jag som är helt totalt icke med i matchen nu, eller är det faktiskt något som inte alls är intressant?

Bloggare som har attityden att ingen kan trycka ner dom och att ingen är bättre och snyggare än dom är bara jobbiga. Jag fattar inte riktigt vart deras föräldrar finns. Varför gör inte de någonting? För jag menar, de borde ju veta om att deras dotter sitter och bloggar för tiotusentals läsare varje dag och de lär ju ha fått reda, på ett eller annat sätt, vad bloggen handlar om så varför är det ingen som agerar?

Vem som helst kan skaffa en blogg och använda den som en plats där man provocerar och, anonymt eller oanonymt, gör skriftliga påhopp på människor som de kanske inte ens har träffat, plus att läsarna kan göra detsamma tillbaka till den som bloggar.

Jag tycker det har börjat spåra ur, på riktigt.

En blogg som bara är till för att provocera, göra påhopp eller ta upp massa ytligheter är inte en intressant blogg. Skriv istället om personliga grejer och med det menar jag inte att man ska öppna upp sig själv och blotta allt, utan skriva om intressanta saker som du kan relatera till. Ödmjuka saker helt enkelt.

Tycker att bloggvärlden kan lära sig av Stina Lee, för jag har aldrig hört ett dåligt ord om henne. Hon verkar vara en tjej som har båda fötterna på jorden och bloggar för att hon tycker det är roligt. Inte för att bli så känd som möjligt, få gå på massa fester eller tjäna massor med pengar. Utan bara för att hon tycker det är roligt.

Det är så det ska vara tycker jag.

louise goes piercing i läppen



Hiss eller diss?
Tänkte mig dock en liten pärla eller en mindre ring.
2009-08-29 20:03:00
Allmänt Kommentarer (2)

multimediasalen, I love it <3


Alltså, när jag gick in i mulimediasalen i torsdags för att ha data grund så kändes det som om jag var i datahimlen. Salen var full av massa Mac datorer. Jag har bara vart där inne en enda gång, men jag tror nog att data grund är mitt nya favoritämne och mulitimediasalen är min nya favoritsal. ;)


Rebecca sitter och ser cool ut. ;)
(Säg till om du har ångrat dig och inte vill att bilden ska ligga ute på bloggen)

2009-08-29 20:00:33
Allmänt Kommentarer (0)

lördag idag idag idag

Lördag idag.

Har en sån där dag idag då jag inte orkar göra någonting. Vaknade vid halv ett, tittade på klockan och önskade att den inte hade vart så mycket för annars hade jag ta mig satan sovit ännu längre även fast regnet smattrade hårt emot fönsterrutan. Brukar inte kunna sova då, men skulle jag ha försökt somna om förut så skulle jag nog ha kunnat det direkt. Så ni förstår ju själva hur trött jag var. Men jag lyckades i alla fall ta mig upp för att sätta på tv:n. Sedan, lite senare, så blev det datorn istället.

Haha, tycker fortfarande att det är otroligt roligt att mina kära familjemedlemmar är med på en mingelbild på karlstabo från igår. Det får mig att längta tills jag får gå ut på nattklubbarna här i stan och ragga fotografen som tar de där bilderna. Jag kommer seriöst vara med på minst fem stycken varje gång när jag är ute. Folk kommer kolla på bilderna sedan, dagen efteråt, och tänka "vad i helvete? inte HON igen". Yees, that's going to be me! Så jag hoppas verkligen att karlstabo finns kvar om sisådär ett och ett halvt år, för då får ni gå in där lite regelbundet och kolla efter mitt snygga face.

Nej, shit vad jag började längta efter det nu .. Inte bra!

See ya ;D
2009-08-29 19:50:07
Allmänt Kommentarer (0)

present från sis'

TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR PRESENTEN, SYSTER!
DOM VAR JÄTTEJÄTTEJÄTTEFINA! :D




2009-08-29 14:31:39
Allmänt Kommentarer (1)

last night a dj saved my life




Sitter hemma hos syster och agerar DJ på hennes dator.
Det regnar som satan och jag lär bli rädd när jag blir ensam sen.
Får tänka positivt och tänka på att jag har Doriz här som sällskap.
2009-08-28 21:10:54
Musik non stop Kommentarer (0)

fredag

God eftermiddag!
Har nyss kommit hem från skolan. Åter igen så har det varit en helt värd dag och det känns så underbart att det känns så för det är liksom på tiden. Har gått i skolan i tio år och kanske fem av dom har varit hundra procent bra. Hälfen av tiden har vart bra och det är ju helt sjukt. Man är ju i skolan mesta delen av veckodagarna när man är yngre så om man inte trivs med det så är det ett rent helvete. Okej, det har inte vart sådär jätteallvarligt med mig, men ändå. Det kan vara ännu värre.

Skriver lite kort om skoldagen senare. :)
2009-08-28 16:01:36
Allmänt Kommentarer (0)

frukostinlägg

God Morgon!
Sitter och äter frukost här i köket. Bussen går om sisådär en halvtimme. Idag ska jag då inte missa den för då är jag rätt så körd. Känns litegrann som om jag hellre vill stanna hemma idag. Vaknade innan sju, tror att det är något i min kropp som ställer in sig på att vakna vid ett speciellt klockslag. Jag brukar ju som sagt gå upp vid sju annars, men idag gick jag upp två timmar senare. Det känns rätt underbart att få sova ut lite under vardagarna. Känns lite lyxigt sådär.

Har inga planer om vad som händer efter skolan. Ska eventuellt vara hundvakt åt Doriz, men det är inget som är bestämt än. Beror lite på hur trött/pigg jag är sen efter fyra när jag slutar. Men som det ser ut nu så blir det nog så att jag är det.

Nej, nu ska jag äta upp min frukost och fixa håret.
Ha en underbar dag alla!

Puss!

2009-08-28 09:29:44
Allmänt Kommentarer (0)

ingen medieproduktion än på ett tag :(

Gick nyss ut och kollade mitt schema.
Upptäckte att vi börjar ha Medieproduktion först vecka 48!
Minuset är att jag verkligen såg fram emot att ha det på måndagarna.
Pluset är att vi inte slutar vid fem på måndagarna utan runt två - tre.

Man får se det positiva i det negativa, helt enkelt. ;)
Om nu schemat stämmer vill säga, men det får jag la reda på.
2009-08-27 23:12:52
Allmänt Kommentarer (0)

just trying to understand

Sitter och försöker komma på hur allting fungerar på den här laptopen. Kunde tydligen inte installera msn och det stör mig något förbannat, för jag menar, det är ju ändå där jag tillbringar mesta delen av tiden när jag sitter vid datorn. Så det är bäst för den om den tillåter att installera msn annars får den med mig att göra helt enkelt.

Kan även passa på att summera dagen när det är såhär runt en timme kvar av dagen. Hade det riktigt roligt i skolan idag. Hade vårt första medieämne som var Datagrund. Vi fick sitta i multimediasalen där det finns en massa Macdatorer. Kändes som om jag var i himlen, haha! Gjorde dock inte så jättemycket utan vi gick igenom några basic grejer på Macen och sen skulle vi jobba två och två och intervjua varandra om datorer, om vi har någon hemma, hur mycket vi använder den och så. Jobbade med en tjej som heter Rebecca och jag hade det verkligen himla roligt. Hon verkar vara en jättetrevlig tjej och riktigt rolig, så jag hamnade definitivt med en bra person.

Det börjar kännas bättre och bättre med klassen tycker jag. Känns inte som det finns några problem alls. Har flera jag kan prata med och det känns liksom inte jobbigt att gå till skolan direkt. Visst, jag vaknar fortfarande med magont och lite ångest, men det är inte alls lika mycket som det var under de tre åren på högstadiet. Då var det, rent ut sagt, hemskt. Det är liksom skräcken, att det ska bli samma sak nu. Jag hoppas och tror att det blir raka motsatsen.

Börjar 10.30 imorgon så jag kan sova till ungefär 9.00. Känns riktigt skönt för jag tror att jag behöver det. Tycker ändå att jag har varit duktig med att sova under nätterna nu den senaste tiden. Har somnat strax efter tolv och vaknat innan sju. Visst, det är inte så mycket man "ska" sova, men om man jämför med hur lite jag har brukat sova så är det mycket. Funderar på att dra och lägga mig nu faktiskt, skulle vara skönt att få sova i en sisådär åtta-nio timmar.

Imorgon står Engelska, Mediekunskap och Matte på schemat. Ser mest fram emot Mediekunskapen. Har ingen aning om vad man gör på en sån lektion så det ska verkligeb bli roligt att se vad det blir för något.

I skrivande stund så kommer det massa araber (?) och går utanför fönstret. De har någon moské här i närheten. Är det inte fastemånad nu förresten? Tyckte jag hörde något om det på nyheterna härom dagen. De kanske har samlats och ätit och kört någon bön tillsammans eller något. Vad vet jag? En liten notis bara; får man röka om man är muslim? Om inte så var det en som bröt det förbudet big time.

Nej, nu märker jag det jag också;
Jag är trött och bara svamlar om massa oviktiga saker.
Ska ta och dejta min sexiga kudde nu (ska ta kort på den så ni får se hur den ser ut)

Vi hörs imorgon alla lovers!
Sov gott och dröm söta drömmar.

/L
2009-08-27 23:05:03
Allmänt Kommentarer (0)

premiärinlägget

YEY! JAG TROR ATT JAG FIXADE DET!
Första blogginlägget på våran nya laptop. Internetet verkar segt som fan, men jag tror det kommer bli bra. Hey, jag har ju internet både hos mamma och pappa nu i alla fall och hur bra är inte det då? Nu kan jag hålla mig uppdaterad vart jag än är och det känns super. ;D
Me = happy! :D

2009-08-27 20:46:14
Allmänt Kommentarer (0)

är det bara jag som inte fattar något eller vad är det?

Hellu! Hoppas allt är bra med er alla! Var iväg och köpte en laptop idag på Expert. Såg fram emot att sitta vid datorn nu ikväll och greja, men tror ni inte att skiten fuckar sig? Jo, rätt svar. Det går inte att koppla in det mobila bredbandet in till datorn. Jag fattar inte hur man ska göra. Ni som känner mig vet att mitt humör inte alltid är på topp och det är det definitivt inte nu kan jag ju säga. Jävla skit laptop! Aja, ska fixa lite med den nu och se om det fungerar snart. Tror knappast det, men man kan alltid hoppas. ;) en liten undran också: vart har kära "f.totti" tagit vägen? Och vem satan är det? Jag undrar fortfarande. ;) puss på er!
2009-08-27 20:04:04
Allmänt Kommentarer (0)

Proffsiga jag

God morgon! Roligt att jag är så sjukt jävla proffsig så att jag missar bussen och måste vänta tills typ tjugo över. Vill inte komma försent till en lektion idag också, haha! Förresten, vi kanske ska köpa laptop idag. Me HAPPY! Ha en bra dag alla! Puss
2009-08-27 08:11:02
Allmänt Kommentarer (0)

checka the frill of today



Kolla in min frilla som jag hade idag!
En utbakad fläta i luggen som jag fixade alldeles själv, är lite stolt faktiskt.
Den var riktigt snygg idag även fast jag gjorde den igår och sov med den, haha!
2009-08-25 18:19:52
Kläder/smink/osv Kommentarer (1)

första lektionerna är avklarade



De första lektionerna på gymnasiet är härmed avklarade. Känns riktigt bra att äntligen komma igång med allt arbete. Ett minus dock att de första medieämnena är på torsdag. Det är ju liksom de ämnena som jag längtar mest efter att ha.

Idag var det i alla fall engelska, historia och svenska som stod på schemat. Känns ovant att ha så få lektioner under en dag, men då ligger de ju på runt en och en halv timme. Det är i alla fall skönt att vi börjar tio över nio och slutar tjugo i tre, för då kan man ändå sova lite längre och sedan kommer man hem någorlunda tidigt. Helt underbart!

Något som inte är så himla underbart är morgondagen. Vi börjar runt halv nio, har historia tills innan tio, sen ska vi se på någon show i Sundstaaulan, sen efter det har vi håltimme tills runt två då vi har genomgång på idrotten, alltså ingen vanlig lektion. Fatta vad ovärt det känns att komma tillbaka efter håltimmen, för det är ju liksom inte så att man direkt stannar kvar på skolan så länge. Menmen, det får väl funka. ;)
2009-08-25 18:02:06
Allmänt Kommentarer (0)

nollningen

Hallå alla! :D
Idag skedde den omtalade "nollningen" för oss ettor som går Sam-Media på Älvkullen. Det heter tydligen inte nollning längre, men jag använder det ordet i alla fall för jag vet inte riktigt vad man skulle kunna kalla det annars.

I alla fall så trodde jag att det skulle bli värre än vad det var. Trodde att man skulle bli tvingad att vara med på något som man inte själv ville vara med på, men det var helt okej. Visst, man hade inget val när de satte för ögonbindel och började måla oss med massa färg i ansiktet, men det var liksom det enda jag var med på för jag var inte med på någon lek.

Först så skulle vi gå i ett led över till Sundstasidan och under tiden så blev vi nersprutade med vatten och fick mjöl på oss. Haha! Herregud vad jag såg ut! Hann aldrig ta någon bild och det var nog himla tur. Lär dock ligga ute på en och annan bilddagbok- och facebooksida senare utan att veta om det för tvåorna tog massa kort på oss. Hehe, hoppas det är när jag har ögonbindel i så fall så ingen ser vem jag är, haha!

Och efter det var det lekarna som jag inte var med på.
Roligare att se på än att själv vara med. ;D
2009-08-24 16:26:03
Allmänt Kommentarer (0)

off I'll go


Doriz på midsommarafton.

Nu beger jag mig hem igen.
Som det ser ut nu så bloggar jag igen på tisdag.
Ha en underbar start på den nya veckan så hörs vi.

Puss!
/L
2009-08-23 18:54:34
Allmänt Kommentarer (0)

ändringar i schemat

Jaha, så har vi tydligen ändrat schema i skolan. Från början skulle vi ha idrott sist på dagen på torsdagarna då vi skulle sluta fem, men nu har vi det på onsdagar då vi tydligen slutar 15.40, och fem slutar vi tydligen bara på måndagar.
Ja herregud, det lär ändra sig både en och två gånger till.

MÅNDAG: 08.30 - 17.00
TISDAG: 09.10 - 14.40
ONSDAG: 08.40 - 15.20
TORSDAG: 08.40 - 15.30
FREDAG: 08.30 - 15.30
2009-08-23 18:07:51
Allmänt Kommentarer (0)

today we had a little grillning

God eftermiddag!
Grillningen som inte blev av igår, blev av idag istället. Så det menas att jag gjorde mig i ordning låångt innan fem idag. Riktigt bra gjort tycker jag. Fast helst hade jag nog viljat stanna kvar i sängen hela dagen kändes det som. Så skönt att sova ibland, men inte lika kul när klockan tickar mot tolv och man vet att man borde gå upp.

I alla fall så kommer här lite bilder från idag:

2009-08-23 17:19:40
Allmänt Kommentarer (0)

hilding




jag älskar dig!
2009-08-23 01:09:17
Allmänt Kommentarer (0)

lite hairstyles genom åren


13 ÅR.
EN SAK: JAG KAN INTE KOLLA PÅ DEN HÄR BILDEN UTAN ATT SKRATTA.


14 ÅR.
HALVLÅNGT OCH UPPKLIPPT SAMT MÖRKBRUNT VAR GREJEN.


14 ÅR.
BLONDA SLINGOR GJORDE HÅRET LJUSARE EFTER ETT TAG SOM BRUNETT.


15 ÅR.
HADE MASSA OLIKA LÄNGDER I HÅRET, FRÅN LÅNGT TILL RIKTIGT KORT. 


15 ÅR.
DET BLONDA HÅLLER I SIG. FINASTE HÅRFÄRGEN JAG HAFT EVER.


15 ÅR. (BILDEN ÄR TAGEN 2008 OCH INTE 2006. KAMERANS FEL)
MITT MEST DRAMATISKA KLIPP NÅGONSIN, KLIPPTE DET KORTKORT.


15 ÅR.
I BÖRJAN AV DECEMBER BLEV DET BACK TO BRUNETT IGEN.


15 ÅR.
HANN MED ATT FÄRGA HÅRET ÄNNU MÖRKARE INNAN 2008 VAR ÖVER.


16 ÅR.
INNAN SKOLAVSLUTNINGEN SLINGADE JAG HÅRET BLONT IGEN.

Och blont är även det jag har idag.
Färgade det dock för några dagar sedan så det är lite ljusare än på sista bilden.

Vad är planerna för mitt hår nu då?
Ena stunden vill jag ha det kort.
Andra stunden vill jag ha det långt.
Rakt. Lockigt. Blont. Mörkt.

Ska dock klippa det snart på grund av att det är så slitet.
Sedan blir det nog att spara ut det och fixa lockar i det och kanske färga det igen.
Vill ha så att det är någorlunda samma färg i hela håret, men ändå lite skiftningar.
Just nu så är luggen mörkare än övriga håret och jag stör mig, så klart, på det.
Men ett som är säkert är att jag håller fast vid det blonda, i alla fall ett tag till. ;)
2009-08-23 00:56:45
Kläder/smink/osv Kommentarer (2)

ingen grillning, men väl ett bättre alternativ

God kväll på er!
Det blev ingen grillning tidigare idag. Mamma och pappa tyckte att det var onödigt eftersom klockan var precis innan fem och jag var inte i ordninggjord alls och de känner mig och vet att jag tar minst en halvtimme - fyrtio minuter på mig när jag ska göra mig i ordning. De tyckte helt enkelt att klockan skulle bli för mycket. Heey, jag har all tid i världen liksom, men det har tydligen inte dom.

I alla fall gjorde jag faktiskt i ordning mig litegrann när övriga familjen åkte till affären för att handla till det som blev det vinnande alternativet istället för grillningen nämligen, *hosthost*, nachos. Hehe, varje helg it is! Börjar tröttna på det faktiskt. Eller, det känns som det i alla fall. Kanske inte är så konstigt eftersom jag har ätit det minst en gång i veckan under en längre tid nu. Får nog börja titta i kokböcker och hitta på något nytt alternativ till "mysmat", som min far brukar säga.
2009-08-22 23:37:59
Allmänt Kommentarer (0)

kan inte tro mina öron

KORS I TAKET!?
Mamma, pappa och syster pratar om grillning hos mormor och morfar.
Jag ser ut som ett frågetecken och utropstecken på samma gång.
Blir det av lovar jag att ta bilder och blogga senare ikväll.

Gotta go!
Puss

2009-08-22 16:40:50
Allmänt Kommentarer (0)

update som egentligen skulle ha lagts upp igår kväll



Yes man! Hockey i Säffle igår, Färjestad - Frölunda i Nordic Trophy

Hellu alla!
Orkade inte blogga något mer efter att jag kom hem igår. Frös som satan samtidigt som jag tyckte att det var varmt så jag var hundra procent säker på att jag hade dragit på mig svininfluensan, men det kan lika gärna ha varit på grund av att jag var i en riktigt kall ishall mellan cirka halv sju till tio.

Matchen i sig var okej, inte mer. Det märks att det är tidigt på säsongen och att det är många nya i laget, men jag är rätt positivt inställd när det gäller hockey och jag tror alltid att saker och ting löser sig, så jag hoppas och tror att Färjestad går långt även kommande säsong.

By the way så blev jag helt stört igår inne i Somashallen, för jag tyckte att det var en kille i publiken som var så himlans lik Färjestadsspelaren Johan Andersson. Syster såg honom först och sa att det måste vara hans bror eller något och jag kan ju säga att jag inte blir förvånad om det skulle ha varit det. Helt sjukt lika var dom, i alla fall på långt håll. Haha!


(Ingen som läser min blogg som var på hockeyn igår och känner killen som sjöng nationalsången? För jag tror att han var snygg, men jag vet inte riktigt. Såg honom aldrig tillräckligt nära för jag tappade bort honom i publiken sen efter att han hade sjungit. Men känner någon honom så kan ni kontakta mig. Haha!)
2009-08-22 16:32:12
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

säffle, here I come



Nu är det så här gott folk, att jag drar till Säffle nu för att se Färjestad spela mot Frölunda.
Ja, jag vet att FBK har vart för jävla dåliga under försäsongen, men vad gör man inte liksom?

I'll be blogging later..
See yaa!
2009-08-21 16:44:14
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

andra dagen avklarad och jag lever fortfarande


Älvkulleskolan is the shiiit! Okej, inte riktigt, men nästan. ;D

Andra skoldagen är gjord och idag kändes det faktiskt bättre än igår, trots mitt lilla deprimerande sms som jag skickade till mamma efter lunchen när jag kände mig ensam. Fast just precis när jag hade skickat det så kom det fram två från klassen och började prata med mig. En tjej och en kille som hade gått i samma klass i elva år. Båda verkade vara jättetrevliga så jag hoppas verkligen att jag börjar prata mer och mer med dom.  Killen bor här i närheten så han åkte med mig hem, eller ja han fick skjuts hem om man säger så, haha. ;D

Så lägesrapporten just nu är; att allt är under kontroll.

2009-08-21 16:35:12
Allmänt Kommentarer (0)

walking on a dream



We are always running for the thrill of it thrill of it
Always pushing up the hill searching for the thrill of it
On and on and on we are calling out and out again
Never looking down I'm just in awe of what's in front of me
2009-08-20 23:24:27
Musik non stop Kommentarer (0)

första dagen i mitt nya liv med återblick från det förflutna

Idag var det dags. Idag började det som ska bli en stor del av mitt liv de närmaste tre åren.
Samhällsvetenskapliga linjen med profilen kommunikation, media och journalistik.
Eller kort och gott bara SPM1A SÄG.
Gymnasiet.


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vet bara att det finns många hundra tankar som snurrar runt i mitt huvud. Har jag valt rätt linje? Är klassen den rätta? Ska jag ge den en chans eller bara byta och istället komma till en klass där jag inte ens känner till en enda person? Men sen så tänker jag det att det är klart som fan jag ska ge det en chans. Det har gått en dag. På en endaste dag kan man inte döma någon.


Tänker också på att man känner sig så himla bortkommen när man kommer ny till ett ställe. Det kommer ta lång tid för mig att lära mig att hitta till allt, att kunna allt, men det får ta den tiden det tar. Det är liksom så det är för alla när de kommer nya. Man kan inte kunna allt från första början, för om det skulle vara så då skulle man inte ha någonting att lära sig. Jag är glad över att man lär sig nya saker varje dag. Det gör livet roligare att leva.




Just det!


Måste berätta en sak för er, som var det roligaste med hela dagen idag.

Hängde med en från klassen så vi gick in till kafeterian på Sundsta och där träffade hon en killkompis som satt tillsammans med två andra killar, varav en av dom kände jag igen så himla väl, men jag kunde inte placera vart jag hade sett honom. I alla fall så satt vi där en stund och när en till tjej kom dit så skulle hon från klassen presentera de som satt vid bordet, men hon presenterade inte han som jag kände igen. Så jag sa det att "schyst att du inte presenterar honom då", så han presenterade sig själv och tog i hand med alla.


Det kopplade liksom inte heller när han sa namnet, men sen när han berättade vart han kommer ifrån så förstod jag direkt vem det var. Den här killen som jag kände igen, som presenterade sig och som tog i hand var en kille jag gick i samma klass som i sexårsgrupp i Molkom. Och on top of that så var jag helt nerkärad i honom under det året som vi gick i samma klass.


Först tänkte jag inte fråga honom alls vart han kommer ifrån och så, men jag tänkte att vad har jag att förlora? Han lär ju svara mig när jag frågar och jag visste att jag skulle ångra mig om jag inte frågade överhuvudtaget. Så jag tog chansen, frågade och fick svar. Svårare än så var det inte.


Haha, jag har gått och tänkt på honom ända sedan dess. Kommer ihåg lite av när vi gick i samma klass, men inte sådär överdrivet mycket. Kommer bara ihåg att han var jättesöt som liten och nu ... ja, inte var han fulare direkt. Snarare tvärtom. Plus att han ska gå estet musik. Hur coolt är inte det? Plus att han hade bott sju år i Norge. Hur otroligt jävla coolt är inte det?


Får la se om vi stöter på varandra i korridorerna. Inte troligt dock eftersom han är på Sundstasidan och jag på Älvkullesidan. Men vem vet, kanske smiter dit någon gång. Haha!

2009-08-20 23:07:44
Allmänt Kommentarer (0)

från hemskt till helt okej

Hallå alla! Sitter i bilen på väg ut mot Skoghall. Riktigt fint väder är det idag och det känns ju sådär om jag ska vara riktigt ärlig, så typiskt nu när skolan har börjat. Ja, skolan, ja ... Det kändes tungt som fan till en början, men nu mot slutet kändes det okej. Har så mycket att berätta. Får tänka igenom hur jag ska formulera allt och blogga lite senare. Tror att ni kan hålla er lite innan ni får höra, haha! Ha det bra i solen så länge!
2009-08-20 16:02:53
Allmänt Kommentarer (0)

ett sista inlägg innan det händer

Känner att jag inte kommer kunna somna samtidigt som jag känner att jag är för trött för att förstå hur trött jag egentligen är. Läser lite i bästa boken Linas Kvällsbok. Om hur hon kände det första dagen på gymnasiet. Hon kände ingen, visste inte ens något om någon och ändå blev allt bra för henne. Jag vet flera som har valt min linje och jag skulle bli glad om åtminstone någon av dom hamnar i samma klass som mig så man har någon man kan prata med. Blir nog lättare att hitta andra att prata med då också tror jag. Ska träffa min gamla klasskompis Elin och hennes kompis Frida imorgon utanför aulan. Om jag nu hittar dit vill säga. Hehe, skulle inte förvåna mig själv om jag hamnar på Tullholmen eller John Bauer istället. Nej då, jag ska nog hitta. Tror jag. Hoppas jag i alla fall. Oh god, jag kommer få det jobbigt när jag vaknar sen. Kommer sminka mig i flera år och greja med kläderna lika länge. Blir så trött på mig själv ibland. Nej, god natt på er!
2009-08-20 00:51:03
Allmänt Kommentarer (0)

gårdagen i textform


Jamen oj, vad snygg man kan vara.

By the way, så har jag glömt att säga vad jag gjorde igår. Fy på mig!
I alla fall så var jag på shoppingtur (kan man säga det när man inte köpte något?) med Marie. Det var helt otroligt trevligt att gå på stan igår. Jag vet inte vad det var, men jag skulle ha kunnat vara där hela dagen. Fint väder, trevligt sällskap och massa snygga stekarkillar. På tal om det sista så höll jag på att dö när jag såg en kille i grå kostym. Älskar killar i kostym! Speciellt killar i mörkgrå kostym. Det finns inget finare. Längtar redan till studentbalen. Haha!

Som vanligt så tog vi ett lunchstopp på Amigo som ligger på någon gata i stan (nähä? gör den?) snett mitt emot Burger King. Och som vanligt så blev det en Calzone för min del. Kan inte hjälpa det. Den är så god för det är fyrkantiga skinkbitar i. Smakar väl antagligen likadant som de som är strimlade, men ändå. Haha!

Nu blir det hem till mamma, igen.
Troligtvis så åker jag tillbaka till pappa imorgon efter skolan.
Ha det så jättebra tills vi hörs igen alla där ute och önska mig lycka till imorgon. ;D

Puss
2009-08-19 19:16:49
Allmänt Kommentarer (0)

imorgon gäller det, imorgon börjar gymnasiet

Imorgon är dagen som jag har fasat för här.
Dagen då jag börjar en ny fas i mitt liv, då jag börjar gymnasiet.

Jag fattar inte riktigt att den dagen är här, redan. Kommer ihåg när jag började tänka på gymnasiet, när jag började räkna ner att nu är det bara tre - fyra år kvar tills jag också ska välja linje. Tills jag ska välja en linje som speglar det jag vill hålla på med i livet, något som jag skulle tycka är roligt att jobba med. Kommer ihåg hur jag tänkte att "hur fan ska man kunna veta det när man bara är femton - sexton år?"

Men jag vet nu.

När jag, i åttan, fick reda på att det fanns en specialutformad samhällsvetenskapliglinje som hade profilen kommunikation, media och journalistik, så fanns det liksom inget att tänka på. Det var den linjen jag skulle komma in på. Det fanns inget annat som lockade mig, förutom vanliga Medieprogrammet, men när jag sedan fick reda på att jag skulle vara tvungen att lägga till så mycket om jag ville ha chans att kunna komma in på journalist högskolan efteråt så försvann det direkt ur mina tankar.

Jag är inte lika säker längre på att jag vill bli journalist när jag blir äldre, men att det blir något kreativt inom mediabranschen är jag rätt säker på att det blir. Eller rättare sagt, jag hoppas att det blir det. Och jag tror att den här linjen, de här tre åren, blir vändpunkten för mig. Hoppas att jag blir säkrare i mig själv och mer framåt för det måste man vara om man ska jobba i den branschen. Man måste känna sig säker i sig själv och våga synas och höras och jag vet att jag kan bli sån. Eller rättare sagt, jag vet att jag är sån egentligen. Jag har inte bara visat det än. Det har legat gömt inom mig i tre år nu, men nu är det dags att det kommer fram igen.

Älvkulleskolan och Sam-Media;
HERE I COME!
2009-08-19 18:53:00
Allmänt Kommentarer (0)

what? hur är det möjligt?

Går in på Estrellas hemsida för kolla om det står något om kyckling/pommes frites chipsen och hittar det här:
- Visste du att varje svensk äter i genomsnitt 3,7 kg snacks per år.

Va? 3,7 kg? Bara?
2009-08-19 15:56:27
Allmänt Kommentarer (0)

på tal om saker som försvinner

Sitter hemma hos pappa och äter glass för tillfället. Sån där glass man köper i halvliterförpackningar, ni vet? Finns i många olika smaker, men min favoritsmak är vanilj med krossad choklad i. Den eller den med hasselnötter i. Åh, den är så god! För ett tag sedan hade de sån glass med lakrits i. Fattar fortfarande inte varför de tog bort den, för den var riktigt, riktigt god.

På tal om saker som har tagits bort så saknar jag Estrellachipsen som var formade som kycklingklubbor och pommes frites. Åh, brukade alltid köpa en sån påse på helgen och doppa i Holiday dipp! Helt genialiska var de och helt klart bland de godaste chipsen någonsin, så gissa om jag var något besviken när jag upptäckte att de hade försvunnit från chipshyllorna.

Hittade för något år sedan liknande chips på ... taaadaah ... LIDL! Då upptäckte jag att den mest sugiga affären kan vara bra ibland, men sen så var det samma sak där. De försvann från chipshyllorna där på LIDL. Samma sak med de som hade ostsmak. Helt goda var de och de var helt klart på väg till att bli mina favoritchips, men sen när jag hade ätit dem kanske tre-fyra gånger, så försvann de med.

Roligt när man är en tjej med tur tycker jag.
Fast, i och för sig, kanske det är ett tecken på att jag inte borde äta sånt?
Hmm ... Ska nog ta och tänka lite på det nu tror jag.

2009-08-19 15:40:43
Allmänt Kommentarer (0)

underbar torsdag

HEJ ALLA! Sitter hemma i soffan, har tv:n på och hög musik spelas på radion. Tittar ut genom fönstret och möts av ett underbart fint väder. Det är så fint här uppe på sommaren. Ångrar att jag inte var hemma under nio jävla veckor. Känns som om jag har svikit min mamma så jävla mycket. Har ångest över det om jag ska vara riktigt ärlig. Men men, gjort är gjort helt enkelt. Lovar mer blogginlägg sen för syster hämtar mig snart så jag följer med henne till pappa en stund. Ha det underbart! Puss
2009-08-19 12:51:46
Allmänt Kommentarer (0)

Och jag är fortfarande lika nyfiken

GOD NATT ALLA! Som ni ser kan jag inte slita mig från bloggen. Känns för tungt måste jag erkänna. Såg att jag hade fått ännu en kommentar från hemliga människan. Tror jag åtminstone. Den här gången var det en kommentar signerad "f.totti (fake)" Vet inte riktigt vad som menas med det. Om det är den "riktiga" hemliga människan eller inte. Vill fortfarande ha reda på vem du är. Kommentaren värmde inuti min lilla (stora) kropp, ska du veta. Ska försöka sova snart. Om några timmar. Eller kanske nu. Jag vet inte riktigt. Ha det bra tills vi hörs igen! Puss
2009-08-19 00:58:28
Allmänt Kommentarer (0)

goodbye for now, friends

Nu bär det iväg till Maxi för lite handling.
Bloggar när jag kan framöver.

Ha det så jättejättebra alla!
Puss & Kram / Louise
2009-08-17 15:58:05
Allmänt Kommentarer (0)

är någon av er min nya BFF?

ELGIGANTEN

4790 KRONOR

4790 KRONOR

3890 KRONOR


EXPERT


3929 KRONOR


4399 KRONOR


4099 KRONOR

2009-08-17 15:04:57
Allmänt Kommentarer (1)

det blir litegrann som ett hejdå, men ändå inte

Hallå alla!
Idag är det en lite speciell dag, välj själva om det är på ett bra eller dåligt sätt. Ska nämligen åka hem till mamma igen efter nio veckor här hos pappa. Jag vet inte om jag har sagt det förut, men jag har alltså inget internet hemma hos mamma så saken är ju den att jag inte kommer uppdatera lika ofta här.

Tycker det ska bli för jävla tråkigt, för den här sommaren har jag liksom uppdaterat här nästan varje dag och jag tycker att det är jättejätteroligt att det har blivit fler och fler som läser den här bloggen. Hade besöksrekord igår och det känns verkligen helt otroligt roligt, även fast jag inte är uppe i några Blondinbella siffror, än.

Mamma har dock pratat om att vi ska köpa en laptop och fixa internet, så jag hoppas verkligen att det blir av snart så att jag kan uppdatera mer och låta er få följa med på min resa genom den nya delen av mitt liv - gymnasietiden.

Slänger in några fler inlägg innan det blir hejdå för mig, om än bara för ett tag.
2009-08-17 13:51:25
Allmänt Kommentarer (0)

idag lyckades jag med något som jag inte gjort på länge

Så var det kväll, igen, redan. Helt sjukt att dagarna går så himlans fort. Hela lovet har gått så himlans fort. Känns som om det inte ens har varit någon skolavslutning, eller som om den var igår, men det var över två månader sen.

Sitter och försöker skriva lite, och vet ni vad?
Idag lyckades jag faktiskt skriva klart (kanske förlänger den senare) en dikt.
Den är absolut inte den bästa jag någonsin gjort, men det var bara så skönt att orden liksom hoppade ur hjärnan och att jag skrev nästan nonstop tills den var klar. Det har verkligen inte hänt på länge, för jag har en massa halvfärdiga dikter som ligger och skräpar i någon bortglömd mapp på datorn. Kanske det blir så att jag tar tag i det och gör dom klara också?
Förresten, vill ni läsa dikten? Ja, okejdå. Here it is;


du skrev klart ett kapitel i mitt liv, nu skriver jag ett annat


hejdå baby

jag hatar att jag måste säga det men

du måste gå nu har varit kvar alldeles

för länge runt mig hos mig i mitt hjärta

alldeles för långt inuti mig


det är inte så att jag hatar dig

jag bara

älskar dig lite mindre än vad du älskar mig

det är inte mitt fel skyll på mitt hjärta

gör vad du vill med det för jag vet att

jag har sårat dig mer än vad jag borde ha gjort

vet att jag inte är den som du behöver ha i ditt liv

men du ser på mig med andra ögon

så enkelt är det


baby


du skrev klart ett kapitel i mitt liv

nu skriver jag ett annat

det första som inte inkluderar dig


---

BTW, så ska jag göra en ny kategori här i bloggen där jag samlar alla dikter och liknande, så att ni nu hittar lite bättre om ni skulle vilja läsa dom helt enkelt. :)

2009-08-16 20:12:51
Mina dikter/texter Kommentarer (0)

det är nästan så att man skäms



Jamen jahaja, vilken ny musik det har smygit sig in i min spellista på mobilen. Skäms lite faktiskt, men vafan, låten är bra i alla fall och väcker partyLouise till liv. Haha, kom nyss att tänka på Marit Bergmans låt No Party. Tänkte på raden I've got no party to go to. Stämmer lite in på mig det. Inget jag är direkt upprörd över heller för den delen. Livet är mer än bara party. Livet är datorn och bloggen också. Haha!

(Och jag erkänner, är fortfarande sugen på att veta vem som kommenterade.)
2009-08-16 14:57:30
Allmänt Kommentarer (0)

vem är du, hemliga människa?

"f. totti. om det här är verkligen deep inside my heart:
great body. "

VEM ÄR DET SOM HAR KOMMENTERAT? :O
Sitter och ser ut som ett jävla (sorry) frågetecken nu. Haha, fick precis värsta konstiga känslan i magen. Liksom som en slags undrande känsla. Vem är du hemliga människa som har kommenterat det där inlägget? Nej, nu blev jag värsta flummig hära märker jag. Gaaad, vem är du? Hör av dig!

Och tack!
Tack som fan!
2009-08-16 14:22:22
Allmänt Kommentarer (1)

Coldplay - Talk



Hade nästan "glömt bort" den här låten av Coldplay tills jag hörde den på MTV, eller något, för några dagar sedan. Jag älskar den!
2009-08-15 23:50:42
Musik non stop Kommentarer (0)

lördag



Trött som satan idag. Mår allmänt sämst. Kan vara så personlig så jag kan säga såhär att jag stavar det problemet m-e-n-s, and I hate it! Mår illa som satan, har tagit alvedon men det verkar inte funka. Konstigt för det brukar göra det. Jajaj, I'll cross my fingers för att det ska gå över snart. Det brukar göra det efter första dagen, om jag har tur.
2009-08-15 19:22:43
Allmänt Kommentarer (0)

det här är verkligen deep inside my heart



Titta på den här bilden. Titta riktigt noga och tänk färdigt innan ni säger något.

Jag kan säga först, för jag har redan tänkt klart.


Först och främst kan jag säga att det är stort i sig att jag överhuvudtaget lägger ut en sån här bild. En sån här bild som föreställer det som jag hatar mest. Det jag föraktar mest. Avskyr mest. Det som jag har levt med i sexton och ett halvt år och som jag ska få leva med i resten av mitt liv.


Det som är min kropp.



Jag kan ärligt säga att jag aldrig någonsin har känt mig säker i min egen kropp. Det har alltid varit något som har varit fel. För tjocka lår. Fet mage. För små bröst. Bristningar.

Har aldrig kunnat hitta någonting positivt med det.


Aldrig.


Har alltid hatat att gå in i affärer, prova kläder som man hoppas ska passa fastän man egentligen vet att de inte alls kommer göra det. Man tittar på kläder, tänker att jag kommer aldrig få på mig det där, så slutar det med att man går därifrån för man orkar inte ens vara därinne. Orkar inte se alla fina kläder som inte finns i ens storlek.


När man sedan, en tid efter, tänker tillbaka så vet man att man överdriver.

Man överdriver hela tiden.


Klart som fan jag är överviktig. Jag vet om det och ingen annan behöver säga det till mig. Behöver inte få veta av någon annan att jag har extra mycket fett på min kropp. Jag är inte blind. Jag har levt med det hela mitt liv så jag vet nog att jag passar in i den kategorin.


Kategorin Överviktig.



Jag har alltid mått dåligt över det. Har inte ens gått en endaste dag utan att jag har tänkt på det. Avundsjuka har fyllts inom mig när jag har bläddrat i tidningen, fått syn på någon kändis i bikini som har "den perfekta kroppen". En sån kropp som jag skulle kunna dö för att ha. Samma avundsjuka har fyllts inom mig när jag har sett folk i tidningar, på tv:n, i verkligheten som har varit i min situation själv, kanske till och med värre, men som nu väger långt under den vikten de en gång hade.

Det visar egentligen bara att kan dom så kan jag också.

Och jag skulle verkligen också vilja kunna. Kunna lägga om hela mitt liv. Börja gå promenader tidigt på morgonen direkt efter jag har vaknat. Gå i cirka en timme för att sedan komma hem igen, göra i ordning en nyttig och stor frukost och fortsätta dagen i samma anda.


I min verklighet ser det just nu ut:

- Vakna tolv (om jag har tur, annars är det runt ett kanske)

- Kanske dricker ett glas juice, eller dricka om det finns.

- Sätter mig vid datorn.

- Äter "fel" mat, pasta från pizzerian eller något liknande. (inte alltid)

- Sätter mig vid datorn igen och sitter där till tolv på kvällen

- Lägger mig i sängen och kollar tv till tre.

- Somnar innan fyra.


Varje dag har det sett ut så under sommarlovet.

Okej, kanske inte exakt så, men nästan. Det låter tragiskt. Jag ser att det är tragiskt nu. Det låter som om jag aldrig är ute, men det är jag ju såklart, ibland om det är fint. Men jag kan liksom inte sticka under stolen med att datorn har varit min BFF nu under sommarlovet. Jag kan tacka den för mycket, men lika mycket som jag tackar den så förbannar jag den också. Kan inte säga att den har tagit över mitt liv, men ibland så känns det så. Vägrar säga att jag är beroende, för det är jag inte. Jag kan leva utan den, men eftersom jag är som mest social över Internet så är det därför jag använder det så ofta. Önskar att jag var lika social i verkligheten.


Jag har ett mål med den här andra halvan av år 2009 och det är att jag ska sluta tycka synd om mig, sluta göra mig själv till ett "offer". Sluta med att gräva ner mig själv bara för att jag ser ut som jag gör. Börja tänka på att det finns de som har det värre. Börja tänka att jag ska göra det bästa av situationen och förbättra det därifrån. Man behöver inte vara smal för att ha kompisar. Man behöver inte vara smal för att ha pojkvän. Man behöver inte vara smal för att ha fina kläder, fixa sig lite extra eller ha framgångar i livet. Man behöver bara ta fram det bästa man har inom sig och köra sitt egna race.


Det gäller bara att våga stå för den man är, här och nu, idag.


Louise lagar mat



Jag är vaken, ensam hemma och hungrig, vad gör man då?
Äter frukost går fett bort just nu eftersom det är lunchtimme.
Istället blir det GI-pasta och Carbonara sås. Kanske är gott.
2009-08-14 12:22:27
Allmänt Kommentarer (1)

dator, jag hatar dig (men älskar dig)

Tack som fan dator för att du är så jävla dum i huvudet så att jag tvingas logga in på en asgammal msn bara för att skiten ska fungera. Det går inte att fixa med bilder på den, och jag har inte varit inloggad på den på jättelänge så, till exempel, vid Fridas namn så står det "Pluggar SO" Nejtack, det tror jag inte att hon gör. Nu? Mitt i sommaren? Nähä du, det går jag inte på.

PAPPA, EN NY DATOR?!
NU?!
SNÄLLA?!
 

2009-08-14 00:01:25
Allmänt Kommentarer (2)

räck upp handen ni som vill dö så här



*tårar i ögonen*
2009-08-13 22:57:21
Allmänt Kommentarer (1)

Dorizvakt



Har varit vakt åt den här söta varelsen nästan hela dagen. Okej, på kortet är hon några månader och nu är hon över tre år, men hon är lika söt nu som då.

Älskar dig Doriz. <3
2009-08-13 20:19:27
Allmänt Kommentarer (0)

torsdag

Hallå hallå!
Blev väckt runt 12.15 av att syster och Doriz kom in genom dörren. Tack för att ni stör mig i min skönhetssömn! Fast, jag hade ju ställt mobilalarmet på 10.30 idag också, men stängde såklart av det igen för att jag ville sova. Funkar inte längre det här har jag märkt. Börjar skolan om exakt en vecka och då kan jag ju såklart inte längre hålla på att vara vaken till fyra eftersom jag går upp runt sju då.
Gå upp sju?! Hemska tanke!

Sitter och filar på ett inlägg som jag hoppas kunna lägga upp senare idag.
Om jag säger så här;
Det är ganska personligt. Kanske det mest personliga jag någonsin skrivit.


2009-08-13 15:48:47
Allmänt Kommentarer (0)

jan bylund, fan vilken rolig kille!


(ursäktar för den oerhört suddiga bilden)

Var i Skoghalls Folkets Park och såg komikern Jan Bylund och jag kan säga att jag skrattade nästan hela tiden. Det var snack om hur det var förr i tiden, om elektronikprylar, om fartkameror, om konstiga namn, om förlossningar, om Du Är Vad Du Äter, om allt helt enkelt. Och det var förbannat bra.

Jag ångrar verkligen inte att jag gick dit om man säger så.

2009-08-12 21:37:45
Allmänt Kommentarer (0)

jan bylund

Skoghalls Folkets Park nu för att se Jan Bylund.
Bloggar sen igen. (:
2009-08-12 18:43:09
Allmänt Kommentarer (0)

onsdag - shopping på Bergvik

Hade ställt mobilalarmet idag på 10.30, ställde om det till 10.45, gick upp 11.45.
Tog ett glas CocaCola och två mackor, tinade lite hallon och satte mig vid datorn.
Twittrade lite, skrev mejl till Marcus Birro, får samtal från både syster och mamma.
Börjar göra mig i ordning 12.50, tvättar hår och sminkar mig, är klar precis i tid 13.15.
Åkte till Kil och hämtade pappa på jobbet och sedan blev det Bergvik med mamma.

Inhandlade det här najsiga på Lindex:

(Och där fick precis alla reda på hur jag ser ut under kläderna)


Nu blir det mat.
Kebabtallrik.
Fy på mig!

2009-08-12 17:10:09
Allmänt Kommentarer (0)

det här gjorde helt ärligt hela min dag

Date: Wed, 12 Aug 2009 12:42:50 +0200
Subject: Sluta aldrig att skriva!
To: Marcus Birro
From: Louise


Jag tycker att det är för jävligt att man inte får skriva, göra, tycka eller tänka precis som man vill i det här landet utan att få en massa påhopp efter sig. Fattar inte riktigt hur människor tänker när de sitter bakom en dataskärm, anonyma som oanonyma, skriver ihop några rader som är riktat så negativt till en person som de inte ens känner.

Vad är de ute efter?

Är de verkligen så avundsjuka på personen så att de känner att de måste komma på något att göra som eventuellt sårar den personens känslor? Det sårar aldrig bara eventuellt, utan det sårar, på riktigt.

Jag är avundsjuk på saker och ting, det kan jag inte förneka. Men jag skulle aldrig någonsin komma på att vara så feg så att jag hoppar på någon via några hatiska rader i ett mejl. Skulle aldrig inte ens säga någonting någon gång, för att jag vet hur mycket ord kan såra. Jag är bara sexton år och vet redan bättre än vad till och med vuxna människor gör när det gäller sånt här och det är skrämmande. Vuxna människor som skriver sådant. Det kan inte vara annat än skrämmande.
 
Man kanske har lovat sig själv att inte ta åt sig eller i alla fall inte visa något utåt sett, men det där brister till slut när gränsen är nådd. Ingen människa i världen kan må bra över att dagligen få ta emot såna ord och ingen ska heller behöva få göra det. 

Jag tycker att det borde finnas fler som dig. Borde finnas fler som tycker och tänker precis som man vill. Dina ord är underbara. Har till och med två av dina krönikor utklippta ur tidningen och fastkluddade på insidan av min garderob. Där sitter bara sådant som betyder något och dina ord betyder något.

Ditt jobb i Karlavagnen är över mycket väl godkänt. Finns ingen som skulle kunna klara av det bättre. Har tänkt att jag skulle ha försökt ringa in någon gång, men jag är ju lite sådär halvfeg. Sitter hellre bakom en dataskärm, anonym som oanonym, skriver ihop några rader som ska spegla vad jag tycker och tänker. På ett positivt sätt.

Sluta aldrig skriva för det finns folk som älskar dina ord mer än vad det finns folk som hatar dem.
 / Louise




From: Marcus Birro
Sent: Wed, 12 Aug 2009 1:46:13 PM
To: Louise


Louise
Stort tack!!
En hemsk vecka blev lite bättre.
mvh Marcus


eyecandy it is!



Alltså, nu är det så här att jag älskar den här bilden litegranna.
Tittar på den och undrar;
Herregud, är det där verkligen jag?

Önskar verkligen att jag kunde se ut sådär i verkligheten.
Tyvärr så är jag så långt ifrån den bilden man kan komma.
Ändå är det verkligen inget retuscherat eller något på bilden.
2009-08-11 23:52:04
Allmänt Kommentarer (1)

are you gonna leave me now?



Den här gråter jag alltid till när det här kommer:

I can't do well when I think you're gonna leave me,
But I know I try,
Are you gonna leave me now,
Can't you be believing now.

Det speglar något desperat som gör så ont inom mig.
Kärlek är då fan inte lätt alla gånger.
Kanske inte ens någon gång.
2009-08-11 23:03:56
Musik non stop Kommentarer (0)

gjorde karlstads centrum osäkert

God Kväll!
För och främst: tror ni att jag var en aning irriterad på gårdagens väder eller?
Jo, det kan faktiskt stämma att det var så. Det åskade när jag åt mat, bara en smäll. Det åskade vid tolv när jag höll på att logga ut från datorn, bara en smäll. Jag som seriöst är livrädd för åska blir ju fan rädd i onödan när det håller på sådär. Åska ordentligt istället så går det över och så slipper vi skiten på ett tag sedan.


Så, nu har jag avreagerat mig lite och kan istället fokusera mig på att berätta allt roligt som har hänt idag. Okej, det enda som har hänt är att jag har spenderat dagen på stan med bästisMarie. Gjorde inte sådär jättemycket. Gick till Mitticity och sedan funderade vi på vart vi skulle äta, så tillslut bestämde vi oss för gå till Amigos uteservering. Haha, inte en sån där jättebra idé då det började regna, men vi fick ju inget regn på oss så det var la okej ändå.






Inga fel, men som vanligt så lämnar jag typ halva pizzan. Lite waste of money känner jag, kostade ju ändå 75 kronor liksom. Ska nog be att få ta med det jag lämnar nästa gång, haha! Tror absolut inte att någon skulle tro att jag var dum i huvudet och snål som satan. Nej då. Folk skulle tro att jag vore heeelt normal. Ja då.

By the way så var det här det enda jag köpte (förutom maten):



Var riktigt nära på att köpa en svart axelbandslös klänning med paljettskärp på Gina Tricot.
Men för det första: Jag hatar att ha axelbandslöst.
För det andra: Jag vet att jag skulle använda den, men den kändes lite fest på något sätt.
För det tredje: Jag är aldrig på fest.
För det fjärde: Jag skiter i allt det ovanstående för jag ångrar att jag inte köpte den!

Får spara lite pengar så jag har tills på måndag för då ska jag och Marie dra till Bergvik istället. Bergvik är jag mer hemma på än vad jag är på stan. Hänger bara på stan när jag är med Marie typ för jag är nästan aldrig där annars. Till Bergvik åker jag tillsammans med syster och mamma och jag brukar kanske vara där minst varannan vecka eller så.

Söker fortfarande efter:
- En svart skinnjacka.
- En svart kavaj.
- Mörkblåa stuprörsjeans utan slitningar.
- En svart/rosa väska
- En foundation från Makeup Store.
- En mascara från Isa Dora.

Plus säkert en massa mer.

Ge mig pengar till det, tack?
2009-08-11 19:46:02
Allmänt Kommentarer (0)

Beck - Sista Vittnet



Nu blir det Beckfilm tv4. Har säkert sett den för jag tror att jag har sett nästan alla. Kanske inte de äldsta eller de nyaste, men de flesta där emellan. Men grejen är den att jag inte kommer ihåg någon typ. Det var ju i och för sig längesedan som jag tittade på dom, men ändå. Haha!
2009-08-10 21:23:58
Allmänt Kommentarer (0)

fruktsallad



Fruktsallad:
- Två bananer
- Två gröna äpplen
- Massa hallon

Finns inget bättre än det.
Nej, inte ens godis.
Nej, jag skojar inte.
2009-08-10 21:11:08
Allmänt Kommentarer (1)

tacopaj á la Louise





2009-08-10 17:59:21
Allmänt Kommentarer (0)

this is how I'm going to do it on my wedding

Pappa har nyss kommit hem från jobbet, fast han åkte precis igen. Skulle till affären för att köpa grejer till tacopajen som vi ska göra. Jättegod är den! Tar lite bilder och så som jag lägger upp senare. ;D



(Haha, så ska jag göra på mitt bröllop!)
2009-08-10 15:14:29
Allmänt Kommentarer (0)

jag tror precis att jag blev förälskad

Hellu alla!
Sitter och funderar om jag ska gå in och göra mig i ordning, men så hamnade jag ju givetvis på en bloggsida som jag tror kommer bli en favorit framöver, så nu kan jag inte slita mig därifrån. Vilket dilemma!
Bloggen är i alla fall http://foki.blogg.se .
Helt klart värd ett besök, i alla fall enligt mig.


Nej, nu blir det duschen för min del i alla fall.
Bloggar senare igen.

Ha en bra dag! :)
2009-08-10 13:40:49
Allmänt Kommentarer (0)

snart tystnar musiken



Nu ska jag lyssna på den här och gråta lite.
Känner mig riktigt depp just nu.
2009-08-10 00:33:52
Musik non stop Kommentarer (0)

söndag

Dagen i kort sammanfattning:
- Vaknade elva av att pappa berättade att syster och mamma skulle komma vid tolv.
- Somnade om och vaknade igen vid tolv när syster och mamma kom hit.
- Somnade om när dom hade åkt till mormor och morfar och vaknade igen vid tjugo i två.
- Gick upp och gjorde tacoschips med smält ost och köttfärs på, yummi!
- La mig i sängen och kollade på en av de bästa filmerna ever - Bring it on (All or nothing)
- Resten av familjen kom hem igen och vi fixade mat som för min del blev Pasta Capricciosa.
- Jag och syster började se massa klipp på YouTube från programmet Ghost Adventures. (scary)

Ungefär så rolig har min dag varit.
Okej, jag ska inte klaga. Hade kunnat varit hos mormor och morfar och solat en stund förut, men jag har varit så otroligt seg idag. Vet inte riktigt vad det har varit med mig. Borde ta och rycka upp mig lite nu, för det är ju trots allt snart bara en vecka kvar av sommarlovet.

Gillas inte.

2009-08-09 21:53:31
Allmänt Kommentarer (0)

louise + program om andar på tv4 fakta = inte sant

Herre min gud vad gott det var med nachos/tacos/tortillas förut!
Vi körde med en massa tillbehör. Hade både tacosskal, nachoschips med ost på och tortillabröd. Det sistnämnda var helt och hållet mitt, för ingen annan åt det. Tycker nästan att det är godast att ha tortillabröd när man gör i ordning tacoköttfärs, fast det är ju klart, jag tackar ju inte nej till chips med ost på som man sedan värmer i ugnen, om jag säger så. ;D

Satt och såg på världens mest läskiga program med syrran och pappa
 - Andar, finns de? som gick på TV4 Fakta.

Jamen shit vad läskigt det var! De som hade det där programmet skulle bli inlåsta på ett gammalt mentalsjukhus som hade öppnats i slutet av 1800-talet, men som nu var helt öde. Det sades att folk hade sett skepnader komma gåendes i korridorerna och att de hade hört konstiga ljud i byggnaden. Så när de filmade med sån där mörkerkamera så såg man liksom hur ett ljussken kom emot den ena killen och i skuggan på väggen så såg man att det var en hand som tog tag i hans arm, men man såg liksom ingen hand annars utan bara som skugga.

De fick även ljudinspelningar där de hörde någon tjej som sjöng, plus tre andra röster som sa "Hello", "Help me" och "Die" . Herregud vad jag dog när jag hörde det! Men samtidigt, innerst inne, börjar jag fundera på om det verkligen är på riktigt. Jag menar, vi som ser det där programmet, vi är ju inte där på riktigt. Vi vet inte vad som händer, på riktigt. Det kan lika gärna vara något som dom har fixat ihop själva bara för att skrämma upp alla som ser på.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Det är nog så att man till en viss del tror på det, men lika väl som man tror på det så tror man också att det inte finns, att det inte händer. Tills man sedan kanske någon gång är den som blir utsatt för det. Jag skulle nog allvarligt dö om det hände mig, så jag hoppas, hoppas, hoppas att ingen ande kommer och besöker mig under min livstid. Haha! ;D

2009-08-09 01:02:34
Allmänt Kommentarer (0)

mitt lördagstidsfördriv




Bilderna talar för sig själv.

Godis?
Tacos?
Näääämenoooj!
2009-08-08 18:09:56
Allmänt Kommentarer (0)

lördagskväll

God kväll på er! :)
Underbar dag här idag igen. Borde egentligen vara ute, men jag orkar inte riktigt. Känner att det är för långt att gå till mormor och morfar för att sola, speciellt nu när det är så himlans varmt. För hålla alla tummar i världen för att det blir lika fint imorgon för då är det jag som ska åka iväg och sola. Lite dåligt om jag inte skulle sola mer den här sommaren liksom.

Just för tillfället sitter jag hemma hos pappa och lyssnar på låtar som får mig att tänka på hockey. Stod i Hockeyexpressen idag att det är 46 dagar kvar tills elitseriepremiären. Fick en konstig känsla i magen när jag läste det. Liksom en blandning av längtan och något mer som jag inte kan förklara. Känns inte som om det var cirka fyra månader sedan som vi stod där på Stora Torget och hyllade Färjestad efter SM-Guldet. Det har gått helt sjukt fort och det är jag glad över.

46 dagar kvar.
Låt det gå snabbt.

2009-08-08 17:59:48
Allmänt Kommentarer (0)

jag är för upptagen

Shit, jag blir så upptagen när jag sitter framför den här satans dataskärmen.
När man inte ens upptäcker att en person har skrivit till en på msn, då är det illa.

BTW:
Har fått två myggbett på mitt finger.
Hur stor är chansen liksom?

God natt och sov gott!
/ L
2009-08-08 02:14:46
Allmänt Kommentarer (0)

too young to go out and party

Sitter vid systers laptop medan partymusiken strömmar ur högtalarna.
Det är dagar som denna som får mig att önska att jag vore minst arton år, för jag vill också kunna gå ut. Vill också ha vänner hos mig som man småsnackar med medan man gör sig i ordning, liksom sminkar sig och väljer kläder i en evighet. Kanske klagar på att håret inte blir som man har tänkt sig.

Det är ett och ett halvt år kvar nu, kvar tills jag också kan göra sådär.
Jag längtar like hell! Inte efter att dricka och bli full, utan just efter själva stämningen runt en utgång. Från förberedelserna, tills själva utgången, tills att det är över. Det verkar vara något speciellt med det där har jag fått för mig. Ska bli kul att se om det verkligen är så som jag tror att det är.
2009-08-07 23:40:00
Allmänt Kommentarer (1)

nu ska jag äntligen bli bra igen

Hellu!
Tänkte mig en snabb update innan jag beger mig hem till syster för att vara Dorizvakt ikväll/inatt.
Har inte vart en sån där rolig dag idag precis. Var faktiskt på vårdcentralen och fick äntligen pencillin så nu hoppas jag verkligen att det blir bättre snabbt. Ska äta tre tabletter om dagen i fem dagar så det lär gå ganska fort att bli bra. Känns skönt att ha det gjort, men jag borde inte ha väntat så länge. Trodde inte ens att det skulle bli så här mycket värre för igår kändes det som om det var helt borta, menmen. Nu är det gjort i alla fall.

Lovar mer updates senare.
Ha det bäst!
2009-08-07 18:30:07
Allmänt Kommentarer (0)

"har hennes leende med mig femhundra dagar om året"

God! Jag lyssnar en massa på Tomas Ledin nuförtiden.
Okej att jag har "upptäckt" honom sådär några år för sent, men det känns lite sådär att jag "upptäckte" honom så sent på sommaren. Det är ju ändå ren sommarmusik. Men det är ju klart, man kan ju lyssna på det någon gång i november - december när man vill drömma sig bort till lite varmare ställen.
2009-08-07 00:28:18
Musik non stop Kommentarer (0)

12/8 19.30



Jag måste till Skoghalls Folkets Park nu den här onsdagen som kommer!
JAN FUCKING BYLUND KOMMER DIT DÅ OCH JAG ÄLSKAR HONOM SOM FAN!
2009-08-06 23:50:49
Allmänt Kommentarer (1)

jag heter Louise och jag är en lögnare (alla: hej Louise!)

Så sitter man och chattar men någon som kommer från någon stad.

Standardfrågorna som alltid kommer är;

- Hur gammal är du?

- Vart bor du?

- Är du singel?


Sedan kommer den där frågan som jag har så svårt att svara på;

- Vad har du för intressen? / Vad gör du om dagarna?


Sitter och funderar på vad jag har för intressen och vad gör jag nu om dagarna? Inget? Det kan man ju liksom inte skriva. Det låter som om man bara sitter isolerad och är helt osocial.

"Jag gillar att vara ute och sola, vara med vänner, gå på stan och shoppa, lyssna på musik och skriva" skriver jag istället. Tänker sedan efter och upptäcker att nästan allt där det där var en lögn.


1.Jag hatar egentligen att sola.

2.Jag är nästan aldrig med vänner.

3.Gå på stan och shoppa gör jag inte ofta.


Tänker efter varför jag skriver något som jag ändå nästan aldrig gör. Är jag rädd för att folk ska tycka att jag är tråkig om jag inte skriver med såna saker som de flesta i min ålder gillar att göra? Är det egentligen så jag vill vara? Eller är det bara så att jag bara skriver något random som låter bra helt enkelt?

Jag gör det helt omedvetet.
På ett sätt kan man se det som att jag ljuger, men jag skulle egentligen inte kalla det så. Snarare att förstärka bilden av mig själv på ett sätt. På internet kan allt vara tomma ord. Det gäller att verkligen kunna lita på dom man pratar med, även om man aldrig kan riktigt lita på dom ändå. De kan sitta bakom sina dataskärmar och ljuga ihop en person som de sedan utger sig för att vara.

Jag tycker att det är skrämmande att tänka så. Speciellt när man är som jag, som lätt tycker om dom som jag snackar med online. Samtidigt så gillar jag att ha det så. Att ha onlinevänner som lika gärna kan vara helt totalt påhittade, så länge som det hålls på den nivån. Det spelar ingen roll för mig för jag lär ju aldrig få veta det ändå, om det nu är så att de bara är fejk.


torsdag (tror jag att det är idag?)

God Kväll på er!
Dagen har spenderats hemma hos m&m tillsammans med syster och mamma. Skulle ha solat men jag gjorde inte det och det känns som om jag inte kommer göra det under resten av sommarlovet heller. Kommer, som vanligt, komma tillbaka till skolan som den enda bleka. Alla andra har lagt på sig med värsta brännan. Sorry, har liksom inte det tålamodet att ligga i solen och steka i flera timmar.

Maten idag serverades på vårat andra hem - Pizzeria City.
Är man i Skoghall så är det liksom ett måste att äta mat därifrån.
Idag blev det en Calzone för min del men jag åt faktiskt inte upp hela.

BILDBEVIS:


Skulle ju egentligen ha vart till Hamnfestivalen imorgon, eller ja, det var inte direkt bestämt men tanken var så i alla fall. Det blir i alla fall inte av. Mamma var där förra onsdagen och hon tyckte att det var jättedåligt så vi kanske ska gå någon annanstans istället och äta någon gång.
Istället blir det till att vara hos syster imorgon på kvällen/natten och vara Dorizvakt. Inte mig emot för då blir det ju dator från sisådär klockan tio på kvällen till runt tre. Inga fel precis! Hoppas att jag får vara DJ imorgon också. Ska nog ta och leta upp några godingar som jag kan ta och spela. Så att ni vet, jag tar det på allvar.
2009-08-06 21:03:39
Allmänt Kommentarer (0)

so close, so far



Ungefär så känns det nu.
So close, so far.
2009-08-05 22:46:58
Allmänt Kommentarer (0)

still not that good

Idag vågade jag mig utanför dörren igen. Hade känts fel om jag hade suttit inne hela dagen idag också i och med att vädret har varit underbart. Det har känts bättre från och till idag, just nu lutar det åt att jag går till vårdcentralen i alla fall imorgon. Känns riktigt onödigt att gå och vänta på att det ska bli bättre om det ändå inte verkar bli det liksom.

Kan jag inte bara få bli bra nu?
Snälla?
2009-08-05 19:48:05
Allmänt Kommentarer (0)

sällsynt med update nuförtiden

Herre min gud vilken sämst uppdatering det har varit de senaste två - tre dagarna! Jag skäms faktiskt lite eftersom att jag nyss har haft lite av ett rekord av antalet besökare, då vill man ju gärna att alla dom som har läst ska hålla sig kvar, menmen. Jag är ung och har måånga år kvar av bloggandet så mitt bloggliv är nog inte kört bara för att jag har lagt upp två - tre inlägg de senaste dagrna.

Well, idag har jag inte gjort alls mycket. Bara har suttit inne, precis som igår och precis som jag ska göra imorgon. Känns liksom säkrare på något sätt just nu. Har ätit chips och någon god chokladbrownie som mamma och syster fixade ihop förut. Lägger nog på mig några kilon under de här dagarna kan jag tänka mig. Menmen, något roligt ska man väl få ha under tiden man är inne.

Hoppas på bättre uppdatering imorgon!
God Natt och Sov Gott!
/L

2009-08-04 23:17:01
Allmänt Kommentarer (0)

gick upp tidigt i onödan igen

God Eftermiddag!
Gick upp runt åtta idag igen. Ännu en gång helt totalt i onödan. Pappa satt i telefon lika länge idag som vad han gjorde igår och kom inte fram en enda gång. Jag fattar inte riktigt vad som är felet på Vårdcentralen här i närheten. Jag menar, det kan liksom inte vara så att de sitter i telefon HELA tiden, det funkar liksom inte i min värld.
Mamma kom hit runt halv ett i alla fall så vi ringde till en annan Vårdcentral. Fick prata med en som satt i rådgivningen och hon sa att det var onödigt att jag skulle komma till Vårdcentralen för att få pencillin när jag bara har haft symptom i cirka tre dagar. Istället ska jag dricka cirka tre liter vatten om dagen. Herregud! Menmen, vad gör man inte för att bli frisk?

2009-08-04 17:16:49
Allmänt Kommentarer (1)

the season of 2009/2010

MATCHER ATT SE I HÖST/VINTER/VÅR:

28/9 Måndag 19.00   FBK - TIMRÅ
24/10 Lördag 18.30   FBK - LULEÅ
27/10 Tisdag 19.00   FBK - FRÖLUNDA
31/10 Lördag 16.00   FBK - LINKÖPING
19/11 Torsdag 19.00   FBK - HV71
3/12 Torsdag 19.00   FBK - TIMRÅ
30/12 Onsdag 19.00   FBK - HV71
4/1 Måndag 19.00   FBK - LULEÅ
14/1 Torsdag 19.00   FBK - MODO
23/1 Lördag 16.00   FBK - LINKÖPING
4/3 Torsdag 19.00   FBK - TIMRÅ

Bara jag ser alla Timråmatcher och alla Linköpingsmatcher så är jag rätt nöjd.
Plus att jag ska iväg på FBK - Frölunda den 21:e augusti i Säffle.
Pretty nice I would say. ;D
2009-08-03 22:24:14
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

Niklas Anger klar för Timrå IK!



Går in på http://hockey.expressen.se och ser största chocken hittills den här hockeysäsongen. Ser att Djurgårdens förre forward Niklas Anger, Stureplans Anger, har skrivit på för Timrå IK. Herregud! Det är då något jag aldrig trodde skulle hända. Shit, är chockad like hell faktiskt! Om han nu skulle flytta från Djurgården, varför inte komma till Färjestad istället? Nej, bara för att Djurgårdarna HATAR Färjestad. Alla förutom Dick Axelsson som var modig och vågade flytta till ett lag som trodde mer på honom. Herregud, har inga ord. Då blire att gå på Timråmatcherna i höst då. Aja, det löser sig nog kan jag tänka mig.
2009-08-03 22:09:06
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

.

Jag borde bara sitta still idag har jag märkt.
Dum som jag var gav jag mig in på att göra kladdkaka.
Hoppas att den blir god i alla fall.
2009-08-03 18:09:08
Allmänt Kommentarer (0)

största chocken hittills i bloggen

Nu kommer jag avslöja största chocken i bloggvärlden.
Håll i er i stolarna där hemma!

Idag ringde alarmet på min mobil klockan 7.45.
7.45! Fattar ni eller jag gick upp kvart i åtta?!
Till vilken nytta, tänker jag då? Pappa satt och försökte ringa till vårdcentralen i typ en och en halv timme, men det var ingen som svarade. Ingen jävel som svarade på en och en halv timme! Nästan så att man börjar undra samma sak som pappa, om de verkligen är där överhuvudtaget och svarar i telefon.
Så nej, det blev inget besök hos doktorn idag. Inbillar mig att det har blivit lite bättre, men jag tror inte att jag har den turen så det blir nog att gå upp 7.45 imorgon också. Tur att man gå och lägga sig efter i alla fall, haha! ;D
2009-08-03 16:27:26
Allmänt Kommentarer (0)

tomas ledin


(bild från http://stureplan.se)
Den här mannen jag lyssnat på mesta delen av tiden idag.

Jag känner mig alltid sisådär 10-20 år efter när jag kommer med såna här inlägg, samma sak häromdagen när jag skrev om U2. Skyller allt på att jag är sexton och ett halvt och inte vet bättre. Det kommer man alltid undan med. Vill i alla fall tro att man gör det.

Anyway, så har jag i alla fall precis nyss upptäckt Tomas Ledin. Förknippar honom lite med Per Gessle och hans Gyllene Tider då det första jag tänker på när jag lyssnar på deras låtar är sommaren. Jag tror inte att jag är ensam med att göra det.



"du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att sov här med mig
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig
"
- En Del Av Mitt Hjärta

Jag älskar den låten!


Är lite sugen på att dra till Arvika för att gå på deras Hamnfestival lördagen den 15:e augusti. Han ska nämligen uppträda där klockan 21.00. Om jag är där innan 19.30 så får jag dessutom se snyggingarna i E.M.D. Fatta hur grymt det skulle vara! Får nog smöra lite för mamma och pappa och höra om dom inte vill med mig dit. Jag önskar mig själv fett med lycka till.
2009-08-03 00:08:19
Musik non stop Kommentarer (0)

dig this


Doriz rosa klor som hon hade på en åttiotalsfest häromdagen.
Lite att ta i kan tyckas, men en lite rolig grej var det i alla fall tycker jag. ;)
2009-08-02 20:48:02
Allmänt Kommentarer (1)

my new BFF



Den här drycken har varit min bästis sedan igår.
Den är rätt så god, eller ja, sur om inte annat.
Och som ni ser kunde jag inte hålla mig ifrån bloggandet. Mår lite bättre nu, men det blir fortfarande vårdcentralen imorgon. Det enda jag tycker är tråkigt med det är att jag får ta och gå upp många timmar innan jag annars brukar gå upp. Hur ska jag klara det? Det menas ju att jag måste gå och lägga mig tidigare i natt?
NEEJ, JAG VILL INTE GÅ OCH  SOVA NÄR SMÅBARN GÅR OCH LÄGGER SIG!
2009-08-02 19:46:06
Allmänt Kommentarer (1)

hope you have a better time then me

Hellu!
Orkar egentligen inte blogga alls just nu, men tänkte att jag slänger in ett inlägg så att ni vet hur det ligger till med mig. Haha, lät som om jag är dödssjuk, men riktigt så illa är det inte. Det är i alla fall så "illa" så att jag antingen åker in till Gripen i stan senare (troligen inte) eller åker till vårdcentralen imorgon och förhoppningsvis får pencillin (mer troligt). Inte kul det har kan jag ju säga.

Jag håller er uppdaterade helt enkelt.
Bloggar kanske senare annars så blir det säkert imorgon.

Ha det underbart!
2009-08-02 16:59:39
Allmänt Kommentarer (0)

tråkig lördagskväll, it is!

Sitter och lyssnar musik på YouTube, som vanligt. Är inloggad på msn, men min kontaktlista innehåller inga roliga namn denna kvällen. Loggar in på karlstabo.se och möts av ett chattmeddelande som lyder "hörru winterkilling, du gör inget bra jobb". Jag blev rädd som satan och tänkte att jag har då satan inte gjort något. Senare skulle det komma fram att han syftade på vädret. Puuh, tur för jag fick lite panik där ett tag.
Det är typ det enda som har hänt ikväll.
Keep y'all updated!
2009-08-01 21:09:01
Allmänt Kommentarer (0)

lördag eftermiddag

God eftermiddag på er!
Underbar dag idag faktiskt. Solen skiner. Det är någorlunda varmt.
Underbart helt enkelt! Men nej, ingen Hamnfestival för mig i kväll inte.
Det ska tydligen bokas bord och annat shit så det får bli till veckan istället.
Lite halv roligt, men men, hoppas bara att det är lika fint väder då som nu.

Bloggar mer ikväll såklart.
Nu; NACHOS. ;D
2009-08-01 16:51:30
Allmänt Kommentarer (0)