SÖNDAG; ÄLSKLING, SOL OCH PIZZA.

Idag kom min älskling hit!!!!!!! (Osv.) Nästan omgående då han hade kommit fram så åkte vi iväg till badplatsen Mörudden på Hammarö för att sola. Killen badade till och med. Fräckt det. Vi var på Mörudden i någon timme innan vi sedan åkte hem istället. Han - brun som en pepparkaka. Jag - likblek. Som vanligt då...

Kvällen spenderades på Kebabhouses uteservering. Egentligen skulle vi ha suttit på någon uteservering vid Kungsgatan i stan, men det var bara två ställen öppna, så vi ska eventuellt dit imorgon istället. På Kebabhouse beställde vi, i alla fall, in varsin pizza och dryck. Jag var neutral och körde på en Calzone; ost, tomatsås och skinka. Inga konstigheter. Han, däremot, beställde någon casa blablabla med oxfilé, champinjoner, tomater, osv, osv. Fint ska det vara åt herrn. Min älskling.

När vi hade ätit klart gick vi bort till Båten och Timmys (ni som känner till Karlstad vet vad jag menar) för att sätta oss vid älven en stund. Det är så fint där när solen skiner och ännu finare är det när man är med ett sådant fint sällskap. Smööööörigt, jag vet. Jag har lärt mig av han jag hänger med. Så att säga.

Next up imorgon; köpa bikiniöverdel, sola, packa, gå till någon uteservering & bara njuta av livet.



2011-07-31 23:05:40
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS OUTFIT.

2011-07-31 22:43:29
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

I LIKE YOU ANYWAY.

Ser att Färjestads nyförvärv, Fredrik Sjöström, har grym koll på staden och laget han ska spela för.
Titta själva:


(Hittat på Sportbladets hemsida.)

Dock så är han, i mina ögon, förlåten minst tusen gånger om. Jag har höga förväntningar på den här killen. Han kan vara den som får mig att bli sådär galet hockeyintresserad igen. Jag menar, han är västkustsk, han är fostrad i Kungälvs IK, har skön dialekt. Vad mer behöver jag säga? Det är ju en snubbe för mig. Helt klart.

Skitsamma om han kan lira hockey liksom.
2011-07-31 02:34:01
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

IDAG, LÖRDAG.

Hellu på er!
Det bjöds på fint väder den första halvan av lördagen så jag och mina föräldrar tog tillfället i akt och åkte till stranden för att sola. Låg där i ett par timmar och har nu en fet bränna. Fast... Ne. Jag fattar det inte. För ett par år sedan blev jag brun av att bara vistas i solen en kort stund. Nu händer det inget. Inte ens när jag verkligen försöker bli brun. Får väl hoppas på att det snart blir inne att vara albino.

För övrigt så har jag varit sjukt duktig idag för jag har cyklat 1,2 mil på min träningscykel. Inte allt samtidigt dock. Cyklade först 7 kilometer innan frukost och nyss så cyklade jag de övriga kilometrarna. Bra Louise, snart kommer du bli riktigt jävla fit.
2011-07-30 20:28:33
Allmänt Kommentarer (0)

E.T.

2011-07-30 10:48:46
Musik non stop Kommentarer (0)

WORD.

2011-07-29 22:30:20
Allmänt Kommentarer (0)

SHOPPINGFYND FRÅN GINA TRICOT.



2011-07-29 19:06:58
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

OM DET HÄR OM BLOGGVÄRLDEN.

Nu är jag inne i en sådan där period igen, en sådan period då jag har noll bloggfantasi, en sådan period då jag finner det töntigt att skriva om vad jag har gjort under dagen, men då jag likväl inte heller orkar lägga ner tid på att skriva milslånga inlägg om någonting mellan himlen och jorden.

Jag har tänkt på det här med bloggvärlden. Hur kan det vara så stort egentligen? Jag menar, hur kan en blogg där inläggen handlar om vardagshändelser, shopping, osv, dra in så otroligt mycket pengar? Hur kan folk finna det så intressant att klicka sig in på en blogg där det står om att Blondinbella sitter på ett café och skriver på sin bok samtidigt som hon dricker en kopp kaffe? Och är det verkligen så intressant att se bilder på vad Kenza har i sina shoppingkassar? Eller se bilder på Kissie när hon ligger och solar vid någon pool?

Varje dag så klickar jag mig in på ett 15-20 tal bloggar. Innehållet varierar, men, i princip, alla bloggare har någonting gemensamt - de skriver om vad som händer i deras vardag, varesig det handlar om vad de har ätit till lunch, vad de har shoppat eller vad de tycker och tänker om något speciellt ämne. Det som jag finner så intressant är att folk (inklusive jag, absolut) tycker det är intressant att läsa om andra personers liv, och att bloggar kan bli så stora. När jag tänker efter så är det sjukt. Ja, sjukt är det. Sjukt fascinerande.
2011-07-29 18:01:14
Allmänt Kommentarer (0)

DEN TJUGOÅTTONDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Lite bakis. Hehe. Nejdå. 
Dagens humör: Ni känner mig, berg- och dalbanan.
Dagens borde: Städa.
Dagens vill ha i allmänhet: En äckligt snygg kropp?
Dagens materiella vill ha: En gymkort?
Dagens planer: Städa. Sova.
Dagens beroende: Enda beroendet jag har lär ju vara lipgloss.
Dagens längtan: Behöver jag ens skriva det?
Dagens klädsel: Leopardmönstrad långklänning.
Dagens smink: Consealer, puder, rouge, ögonbrynsskugga & mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens låt:
Dagens dummaste: Att en av de nyinköpta klänningarna inte passade. Ångest.
Dagens bästa: Cyklade sju kilometer på min träningscykel idag.
Dagens misslyckande: Vet inte så noga.
Dagens köp: Två klänningar + en t-shirt. De kostade tidigare över 700 kr, men nu fick jag ge 130 kr. Hur bra?
Dagens godis: Nej. Inte idag.
Dagens mat: Crispy Chicken.
Dagens tidning: Aftonbladet/Expressen.
2011-07-28 21:01:51
Listor Kommentarer (0)

"MEN VET ATT DU O JAG ÄR MENADE FÖR VARANN!"


Ibland så gör det ont i mig när jag tänker på hur mycket jag älskar min pojkvän. Är det liksom ens möjligt att älska en person så otroligt mycket som vad jag älskar honom? Jag känner mig så fantastiskt lyckligt lottad som har en sådan som han i mitt liv, för hade jag varit honom så hade jag gjort slut med mig för längesedan. Med handen på hjärtat, jag har haft en otrolig tur som har en pojkvän som finns kvar vid min sida, vad som än händer.

Det finns inte ord som är tillräckliga för att beskriva honom. Han är fantastisk. Han är underbar. Han är den finaste människan jag någonsin har haft i mitt liv. Om det någon gång skulle ta slut mellan oss så skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv, för jag vet att jag aldrig skulle hitta någon bättre än honom. Aldrig någonsin. Även om det känns som om hela världen faller isär framför mina fötter varje gång han och jag skiljs åt så vet jag att allt är värt det, för varje jävla gång vi ses upplever jag de bästa stunderna i mitt liv. Tack vare honom.

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här inlägget, för varje gång jag ska skriva ut mina känslor så känns det som det låser sig för mig, men fan Daniel, fan vad jag älskar dig. Jag älskar dig så sjukt jävla mycket att det inte finns ord som kan beskriva det. Det är tolv år och tjugofyra mil mellan oss, men trots det så har vi varit tillsammans i nio månader. Nio månader. Det trodde nog ingen att vi skulle klara, men du och jag, vi är menade för varandra.

Och jag tror jag slutar det här inlägget nu, innan det blir alldeles för smörigt.
Daniel, jag älskar dig.
2011-07-28 02:23:02
Kärleken Kommentarer (0)

SCORES UTESERVERING.

Kvällen har tillbringats med trevligt sällskap på Scores uteservering alldeles intill Stora Torget i Karlstad. Drack min första turkisk pepparshot ever och jag har bara en sak att säga; herre min je vad den smakade lakrits! Kanske lite väl mycket lakrits, om jag ska vara ärlig. Maten som vi åt var i alla fall riktigt god. Jag avnjöt en Hamburgare De Lux som innehöll (förutom själva hamburgaren, grönsakerna och brödet) bacon, ost och bearnaisesås. Till det serverades det steakhouse pommes. En orgasm för munnen, så att säga.


Hamburgare De Lux med Steakhouse Pommes.

2011-07-28 01:22:34
Allmänt Kommentarer (0)

ATT KÖPA:



2011-07-27 12:19:13
Allmänt Kommentarer (0)

OM DÅ NÄR MIN UTGÅNGSOSKULD BLEV TAGEN.


Har inte bloggat så mycket om min utekväll som ägde rum på havsbadet i Lysekil i fredags. Det var första gången under mina arton och ett halvt år på jorden som jag överhuvudtaget satte min fot på en nattklubb. Nervöst? Yes, en aning.

Jag började fundera redan en vecka innan vad jag skulle ha på mig under fredagskvällen, men likt förbannat stod jag där samma dag utan en aning om vad jag skulle ha för kläder. Allt ordnade sig i alla fall, tack vare min pojkväns råd. Dock var det inte bara klädvalet som tog lång tid, det dröjde också lång tid innan jag blev klar med både hår och smink. Ibland önskar jag att jag vore kille för då är det bara att hoppa in i duschen, slänga på sig kläder, fixa håret och sedan är man redo för att gå.

Lite efter klockan 23.00 kom vi i alla fall iväg och efter ett stopp på gatuköket så var vi äntligen utanför havsbadet. Jag stod redo med mitt leg, men jag behövde aldrig visa det. Börjar tro att jag ser gammal ut... I alla fall så fick jag en stämpel på höger handled och sedan var det bara att gå in. Väl därinne så slog vi oss ner vid ett bord nära baren. Blev bjuden på en rödfärgad drink och väntade på att Rebecca & Fiona skulle börja dj:a. Det dröjde dock ända fram tills efter klockan 01.00 innan de dök upp, men det var helt klart värt all väntan. Grymma som fan är dom!

Vid 02.00 lämnade vi stället och begav oss än en gång till gatuköket. Killen käkade en kebabtallrik med mos - jag nöjde mig med bara mos. Det godaste moset jag någonsin ätit. Nästan värt att åka till Lysekil bara för att äta mos. Typ. I alla fall så var det en sjukt rolig kväll. Är nästan lite sugen på att gå ut igen. Men bara nästan. Tror jag.
2011-07-26 23:17:16
Allmänt Kommentarer (0)

OCH SÅ VAR DET TISDAG.

Och så kom jag hem till Karlstad igen och uppdateringen skönk till botten. Anledningen till detta är att det tar en evighet att publicera bilder med den internethastigheten vi har och som ni nog alla vet så är det inte så roligt att klicka sig in på en blogg där det bara finns flera rader text, men inga bilder.

Nu vet ni hur det ligger till i alla fall.

Idag bjuds det på sol i Karlstad. Mamma pratar om att vi ska åka och bada. Jag gör vågen. Eller inte. Jag hatar att vistas på stranden där det finns flera tusen personer som har perfekta kroppar. Typ. Därför jag inte har badat på 3-4 år. Yey. Vet att det är löjligt gjort, men det är så jag känner. And I hate it.


2011-07-26 12:17:58
Allmänt Kommentarer (0)

DET LÅG ETT FLYGBLAD I BREVLÅDAN.

När jag kom hem idag så låg det ett flygblad i vår brevlåda.
Ett flygblad från Svenskarnas Parti där rubriken löd "Vem ska ta fighten mot mångkulturen?".
Seriöst, tror dom på fullaste allvar att de ska få fler anhängare nu efter att detta i Norge har hänt?

Idioter.
2011-07-25 22:49:44
Allmänt Kommentarer (1)

TEX MEX BUFFÉ.


Ni vet nog vid det här laget att jag har en förkärlek till matbilder, så här kommer en ny sådan. Idag stod en måltid på Rasta i Brålanda på menyn. Det tog mig inte många minuter att bestämma mig för att jag ville sätta tänderna i den smarriga Tex Mex buffén som stod uppdukad.

Jag tog en tallrik och några sekunder senare var den täckt av tortillabröd, nachoschips, köttfärs, ost, creme fraiche, salsa, ostdipp, sallad, gurka, tomat, rödlök och majs. Jag behöver väl inte nämna att jag älskar nachos/tacos/tortillas? Nej. Tänkte väl det.
2011-07-25 00:06:13
Allmänt Kommentarer (0)

9 MÅNADER MED DIG, MIN KÄRLEK.


Jag älskar när du grillar kyckling, för din grillade kyckling är bland det godaste jag här ätit.
Jag älskar när du har fixat dig för utgång, för då är du sådär extra snygg.
Jag älskar när du pratar och höjer på ditt vänstra ögonbryn, för då är du som mest sexig. 
Jag älskar när du säger till mig att jag är din lilla mys, för då är du så otroligt gullig.
Jag älskar när du berömmer mig för att jag har lagat mat osv., för då blir jag generad.
Jag älskar när du håller om mig/håller mig i handen när vi går i affärer, för då känner jag mig älskad.
Jag älskar dig, min kärlek.

Idag är det nio månader sedan du och jag blev vi.
Den här veckan som har gått har varit den bästa veckan i mitt liv. Jag har älskat varje sekund av den, för vi har varit tillsammans mer än vi någonsin har varit förut. Det här känts så otroligt skönt att veta att jag inte skulle åka hem efter bara någon dag, utan att jag skulle stanna en hel vecka.

Så här i efterhand så ångrar jag mig dock, jag skulle ha stannat längre, för nu är jag tillbaka här igen; ledsen och nere. Jag älskar att vara med dig, det är så tungt att behöva åka flera mil bort från den jag älskar mest i hela universum. Jag hoppas vi ses snart igen. Jag älskar dig. Jag älskar dig förbannat jävla mycket.
2011-07-24 22:36:23
Allmänt Kommentarer (1)

DEN TJUGOFJÄRDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Bra, men inte så bra.
Dagens humör: Just nu är jag lite down, på grund av att jag inte är med min älskling längre.
Dagens borde: Packa upp.
Dagens vill ha i allmänhet: Veckan som har gått på repeat, om och om igen.
Dagens materiella vill ha: Converse.
Dagens planer: Blogga ett par inlägg till, se på tv för att sedan sova.
Dagens beroende: Den här punkten är bara jobbig.
Dagens längtan: Efter vad resten av sommaren har att erbjuda.
Dagens klädsel: Leggings, vit kjol, militärgrön oversize t-shirt och puderrosa tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, puder, rouge, ögonbrynsskugga och mascara.
Dagens frisyr: Nytvättat, ofixat.
Dagens låt: Hard - Rebecca & Fiona.
Dagens dummaste: Att jag åkte hem.
Dagens bästa: Att min familj och älsklings familj träffades för första gången.
Dagens misslyckande: När mina föräldrar körde fel på vägen till Tjuvkil. Hehe.
Dagens köp: LOKA och lösgodis.
Dagens godis: Lösgodis från CityGross.
Dagens mat: Tex Mex buffé på Rasta i Brålanda.
Dagens tidning: Expressen/Aftonbladet.
2011-07-24 21:45:20
Allmänt Kommentarer (0)

HEJ.



Snart kommer min mamma och pappa hit. Jag är nervös som en liten lammunge som nyss har lärt sig att gå. Typ. Jag har inte sett mina föräldrar på en hel vecka. Det är mer än vad jag någonsin har varit utan dom förut.
2011-07-24 11:59:26
Allmänt Kommentarer (0)

NATTKÄK.


GÖTT MOS.

2011-07-23 17:32:19
Allmänt Kommentarer (0)

TILLBAKA.

Nu är vi tillbaka på hotellet.
Rebecca & Fiona var grymma.
Bloggar mer imorgon, puss.
2011-07-23 02:41:49
Allmänt Kommentarer (0)

I'M IN LYSEKIL, BITCH!

Nu befinner jag mig på Hotell Lysekil i, ja logiskt nog, Lysekil. Vi har fått ett rum på våningen högst upp och har en utsikt som inte är helt fy skam, för om man tittar till vänster så ser man havet. Görfräckt, som vi säger i Värmland. Tror jag. Hoppas inte på bilder, men en och ett annat inlägg innehållande text kan nog publiceras under kvällen.

Håll utkik!
Och håll tummarna för att min stavning är på topp kvällen igenom, hehe.
2011-07-22 17:19:19
Allmänt Kommentarer (0)

BYTER TJUVKIL MOT LYSEKIL.

Ställde alarmet på 10.00. Sjukt tidigt när det gäller en sommarlovsdag, men anledningen till att jag gjorde det är för att vi ska åka till Lysekil idag. Vi åker runt klockan ett och innan dess så är det ungefär 4896909 saker som måste bli gjorda; jag måste se till att jag packar med mig rätt kläder, jag måste duscha och tvätta håret, jag måste komma på hur jag ska se ut ikväll, osv, osv.

Ikväll? Vad händer ikväll? Varför ska jag till Lysekil?
Om ni nu har missat varför jag ska till Lysekil (som jag inte tror någon har gjort då jag har tjatat om det i nästan varje inlägg, typ) så kan jag meddela er att jag ska dit för att bo på hotell samt för att se DJduon Rebecca & Fiona spela på havsbadet ikväll. Det blir första gången jag är ute i vimlet så jag är rätt duktigt nervös. Men med min charm så kan det ju inte gå annat än förbannat bra. Eller hur?`

2011-07-22 11:03:53
Allmänt Kommentarer (0)

BLOGGA BLOGGA BLOGGA.

Jag borde nog stanna här för alltid, för det var längesedan jag bloggade så mycket som vad jag gör nu. Anledningen till detta är att jag har en mor och en syster som klickar sig in här varje dag och eftersom jag nu inte kan träffa dom så måste jag ju uppdatera dom om vad som händer i mitt liv just nu.

Erkänn, gullig dotter jag är va?


Jag = Gullig dotter.

2011-07-21 23:10:24
Allmänt Kommentarer (0)

ÅTER IGEN; NI KAN KALLA MIG FÖR MÄSTERFOTOGRAFEN.


Jag, igår när jag försökte ta kort på hur min frilla såg ut.
Fint va?





2011-07-21 23:06:25
Allmänt Kommentarer (0)

DEN TJUGOFÖRSTA DAGEN I JULI.

Dagens mående: Bra, men rädd på grund av att det är åska på väg hit.
Dagens humör: Glad och peppad.
Dagens borde: Somna innan åskan kommer.
Dagens vill ha i allmänhet: Imorgon; Lysekil och Rebecca & Fiona.
Dagens materiella vill ha: En ny garderob; alltså nya kläder.
Dagens planer: Lägga mig. Sova.
Dagens beroende: Har bytt frågetecknet mot detta tecken ";" i denna lista.
Dagens längtan: Efter imorgon.
Dagens klädsel: Leggings, blommig klänning och vit tröja.
Dagens smink: Consealer, puder, rouge, kajal & mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt. Idag igen. Jag som egentligen hatar uppsatt.
Dagens låt: Någon med de där två tjejerna. Tror de heter Rebecca & Fiona.
Dagens dummaste: Åter igen; åskan som är påväg hit.
Dagens bästa: Att bara få vara med min älskade är bäst!
Dagens roligaste: Liar Liar. Älskar Jim Carrey.
Dagens misslyckande: Har inte ätit nyttigt idag. Dock har jag ätit himla god mat.
Dagens köp: Godis. Ej bra.
Dagens godis: Salt. Såklart. 
Dagens mat: Tendercrisp Chicken på BK, sedan åt jag ris, skinka, sallad & sås hemma.
Dagens tidning: -
2011-07-21 23:00:55
Allmänt Kommentarer (0)

I HEART YOU.

2011-07-21 20:00:59
Allmänt Kommentarer (0)

UDDEVALLA & STENUNGSUND.

Idag bjuds det på lite halvtaskigt väder här på Västkusten. Det är varmt, men framåt kvällen (ja, typ nu alltså) vankas det regn och kanske även åska. Båda delarna tycker jag dock att vi fick nog av häromdagen. Jag satt ihopkurad under ett tjockt täcke med gula proppar instoppade i mina öron. Tufftjej_93 liksom.

I alla fall så har jag idag besökt både Torps Köpcentrum i Uddevalla samt Stenungstorg i Stenungsund. Höjdpunkten idag var dock min underbart goda Tendercrisp Chicken från BK och godiset från Godis City i Kungälv. Ingen GI-dag för mig idag alltså, men va fan. Bara på't igen imorgon.


Gott.

2011-07-21 17:57:54
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS OUTFIT.



Leggings: H&M / Klänning: H&M / Tröja: Gina Tricot.

2011-07-21 17:46:42
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

OBLIGATORISKA MATBILDEN.


Trodde ni att ni skulle slippa undan en matbild?
Ni hade fel, hah.

Idag serverades det klyftpotatis, potatissallad, vanlig sallad (sallad, tomat, gurka, majs & ost), två olika bearnaisesåser samt grillat oxkött. Inte så GI-vänligt (kolla bort mamma), men var det gott? SKOJA INTE. Har nog aldrig grillat så mycket som vad jag har gjort de senaste dagarna. Det här är beviset på varför man inte ska bo i lägenhet.
2011-07-20 22:05:43
Allmänt Kommentarer (0)

VAD MINA ÖGON SER NÄR JAG BLICKAR UT.


Erkänn, ganska okej utsikt? Det är inte som hemma i Karlstad, i alla fall, där jag bara ser massa tegelhus och bilar när jag kikar ut genom fönstret. Okej, lite gräs också, men här kan jag se får, lammungar, hästar och Gud vet vad. Trodde inte att jag var någon direkt stadsbo, men fan, detta känns ju som mitt i ingenstans. But, I like it.
2011-07-20 22:00:43
Allmänt Kommentarer (0)

NI KAN KALLA MIG FÖR MÄSTERFOTOGRAFEN.



Tänkte att matbilderna håller på att ta över min blogg, så jag försöker härmed väga upp det genom att publicera tre bilder på mig. Jag fotade egobild efter egobild, gick in, la över dem på datorn och upptäckte att 99 procent av bilderna var suddiga. Kanske borde satsa på ett yrke som fotograf? Eller? Inte det, nej...
2011-07-20 21:47:14
Allmänt Kommentarer (0)

TYSTNADEN SOM UPPSTÅR...

...när man har kämpat med att måla naglarna (med ett lager underlack och två lager rosaskimrande nagellack) och sedan stöter nageln emot något medan det fortfarande inte har torkat och fuckar, därmed, alltihop.

Tystnaden höll dock inte allt för länge, för sedan flög det ett x antal svordomar ur min mun. Jävla skit! Milt sagt. Tog mig dock samman efter ett tag och målade om alla naglar. Den här gången i turkost. Målade ungefär en mil utanför på samtliga naglar, men jag har, hittills, inte fuckat till dem i alla fall. Alltid något positivt.

2011-07-20 16:13:01
Allmänt Kommentarer (0)

LARS WINNERBÄCK.

Har precis duschat, tagit på mig kläder och sminkat mig.
Med andra ord; gjort mig till kvinna.
Typ.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck. Det var ett tag sedan sist. Fan (ursäkta svordomen (eller nej förresten)) vad han är bra. Han är en sådan där artist som sträcker sig till en bred målgrupp, jag menar, både Louise 18 år och Morgan 57 år kan finna något bra med hans musik. Hehe, tog mig och pappa som exempel.

Eftersom jag inte har någon bra bloggfantasi just nu så kan jag slänga in en fem-i-topp-lista över mina favoritlåtar med mannen, myten, legenden - Lars Winnerbäck.

5. Elden
4. Elegi
3. Du Hade Tid
2. Åt Samma Håll
1. Där Elden Falnar (Men Fortfarande Glöder)

2011-07-20 14:36:40
Musik non stop Kommentarer (0)

WE NO SPEAK AMERICANO.



Ett år senare - fortfarande lika skön.

2011-07-20 12:35:21
Musik non stop Kommentarer (2)

DEN NITTONDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Ont i huvudet, annars bra.
Dagens humör: Chillad.
Dagens borde: Dusha? (Och där kom frågetecknet igen...)
Dagens vill ha i allmänhet: Har det fortfarande bra som det är.
Dagens materiella vill ha: Mörkblå eller svarta Converse.
Dagens planer: Blogga. Gosa. Sova.
Dagens beroende: You tell me?
Dagens längtan: Efter fredag; hotell och Rebecca & Fiona med älsklingen.
Dagens klädsel: Leopardmönstrad långklänning. Fast nu har jag linne och shorts.
Dagens smink: Consealer, puder, rouge, ögonbrynsskugga & mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens låt: Everybody's Fool - Evanescence.
Dagens dummaste: Mitt huvud.
Dagens bästa: Kycklingen som min pojkvän grillade perfekt.
Dagens roligaste: Allt är roligt. Typ.
Dagens misslyckande: Grillade bananen. Den var inte god.
Dagens köp: Ingenting alls, har la ångest efter igår eller något.
Dagens godis: Naturgodis.
Dagens mat: Grillad kyckling, grillade färska champinjoner, potatissallad, sallad & sås.
Dagens tidning: -
2011-07-19 22:45:27
Allmänt Kommentarer (0)

IDAG ÄR DET TISDAG.

Hej mina vänner!
Idag sov jag till klockan 12.00, cirka, sedan har dagen gått supermegafort. Har i alla fall varit till Ytterby och handlat på CityGross. När vi kom hem så grillade vi. Igen. Har nog aldrig ätit så mycket grillat innan som vad jag har gjort nu. Igår gillade vi ju kött, idag blev det kyckling och färska champinjoner. Till efterrätt blev det grillad banan fylld med mintchoklad. Hur gott?


2011-07-19 19:40:40
Allmänt Kommentarer (0)

GRILLAT ÄR GODAST.



Matbilder var ett tag sedan jag la ut på bloggen, därför kommer en nu, från gårdagen.
Grillat kött, pommes, sallad, vitlökssmör och bearnaisesås.

2011-07-19 13:30:46
Allmänt Kommentarer (0)

EH? VA?



"Vänd pommes sprits en eller två gånger under tillagningen."
Vad är pommes sprits?

2011-07-18 20:18:05
Allmänt Kommentarer (2)

H&M, RUT M.FL & CUBUS.

Kom hem med tre påsar, med diverse innehåll, från Göteborg.



I påsen från H&M fanns detta...


... en rosa kjol som kostade 30 kronor på rean ...


... en puderrosa tröja som kostade 100 kr, en klänning för 75 kronor ...


...och ett rouge för 49,50 kronor.



Inne i affären Rut m.fl köpte jag...


... en svart topp för 59 kronor och en t-shirt för 49 kronor.



Från Cubus följde detta med mig hem...


... ett svart basic linne för 99 kronor plus en kortare, randig, topp för 59 kronor.


Sammanlagt hade detta kostat över 1000 kronor tidigare.
Nu betalade jag 521 kronor för allt.
Har bara tre ord att säga; jag älskar rea!

2011-07-18 19:37:43
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

DEN ARTONDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Lite ont i halsen, lite slemmig, men annars bra.
Dagens humör: Helt okej. Kanske lite mer än helt okej faktiskt.
Dagens borde: Ingenting, för jag är ledig!
Dagens vill ha i allmänhet: Har det rätt gött som det är.
Dagens materiella vill ha:  En ickeslemmig hals?
Dagens planer: Grilla. Chilla.
Dagens beroende: Bränna pengar? Eller att ha frågetecken i denna lista?
Dagens längtan: Efter mat.
Dagens klädsel: Först; leggings, kjol & topp. Sedan; långklänning & tröja. Nu; stor topp/klänning.
Dagens smink: Consealer, foundation, puder, solpuder, ögonbrynsskugga & mascara.
Dagens frisyr: Först; lite halvrufsigt. Nu; tofs.
Dagens låt: Party Rock Anthem - Lmfao.
Dagens dummaste: Att jag är hjärndöd och går miste om ett gratis klädesplagg på Cubus.
Dagens bästa: Att jag gjorde fantastiska kap när jag shoppade i Göteborg.
Dagens roligaste: Göteborg!
Dagens misslyckande: Jag vet inte?
Dagens köp: Massor, för att vara Louise. Håll utkik efter ett inlägg med mina nya godingar.
Dagens godis: Ingenting alls.
Dagens mat: Korv med bröd, snart också grillat kött med tillbehör.
Dagens tidning: -
2011-07-18 19:24:55
Allmänt Kommentarer (0)

GÖTEBORG FÖR FAN.


2011-07-18 18:41:02
Allmänt Kommentarer (0)

NU SKA JAG TILL GÖTEBORG.

Nu drar jag till Göteborg.
Bilder kommer senare, jag lovar.

2011-07-18 10:10:04
Allmänt Kommentarer (0)

I'M ALIVE!

Efter att ha gått upp 5.30, gjort mig i ordning för att sedan åka till Busstationen, gått ombord på buss 800 mot Göteborg, åkt fyra timmar med buss, blivit hämtad av älskling klockan 11.00 i Göteborg, åkt till Tjörn, åkt runt på Tjörn, åkt till CityGross i Ytterby för att handla, ätit kebabsallad och sedan sovit cirka två timmar, så sitter jag här i ett hus i Tjuvkil.

Ville bara mest att ni skulle veta att jag lever. Snällt va?
Heh. Hejdå.

2011-07-17 18:49:15
Allmänt Kommentarer (0)

SISTA NATTEN I KARLSTAD.

Sista kvällen, på ett tag, som jag spenderar här hemma. Imorgon tar jag den gigantiska väskan och går ombord på en buss från Swebus som ska ta mig till Göteborg. Klockan elva kommer jag vara framme. Då kommer jag också vara halvt död av trötthet, antar jag, eftersom jag knappast kommer sova mycket inatt. Jag blir alltid så nervös när jag ska åka bort. Det känns som varje gång jag träffar min pojkvän är typ som den första. Hihi. Hejdå.
2011-07-16 21:54:23
Allmänt Kommentarer (0)

LIKE BULLETS BETWEEN THESE WALLS.



Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka och träffa pappa och syrran för sista gången på, sisådär, en vecka. Ha de bra!

2011-07-16 13:18:54
Allmänt Kommentarer (0)

JAG KAN INTE DET DÄR MED ATT PACKA LÄTT.

Lånade en stor resväska av min farbror förut. Alltså, en GIGANTISK resväska. Nu har jag packat nästan allt som jag ska ha med mig och den räcker inte (....). Okej. Den kanske räcker, men den blir fan knökad. Vad har jag packat med mig egentligen? Jo detta:

6 hotpants
4 string
3 bhar
5 par strumpor
1 par leggings
1 par treggings
5 linnen
2 kjolar
2 mysbyxor (1 par långa & 1 par korta)
6 klänningar
1 bikini
3 toppar
1 kavaj
1 jacka
5 par skor
4 tröjor

Lägg även till saker som locktång, plattång, två sminkväskor, osv, osv.
2011-07-16 01:16:52
Allmänt Kommentarer (0)

DEN FEMTONDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Har ett lättat hjärta, alltså mår jag bra.
Dagens humör: Lite nervöst, sådär som det är någon dag innan avfärd.
Dagens borde: Packa om min väska och packa LÄTT.
Dagens vill ha i allmänhet: Sömn.
Dagens materiella vill ha: Ingenting nu när jag har fått min älskade långklänning.
Dagens planer: Blogga och sova.
Dagens beroende: Läppglans.
Dagens längtan: Tills jag får se Rebecca & Fiona. 
Dagens klädsel:
Se bild lite längre ner på bloggen.
Dagens smink: Det vanliga plus solpuder och ögonskugga.
Dagens frisyr: Mittbena. Lite DustIt:at och sprayat.
Dagens låt: Party Rock Anthem - LMFAO.
Dagens dummaste: Att det, enligt yr.no, ska regna i princip hela veckan. Kul.
Dagens bästa: Lönen kom in på kontot och att jag fick hem min långklänning.
Dagens roligaste: DETTA: Egoina Trillar. Jag älskar den tjejen! HAHAHAHHAHA.
Dagens misslyckande: Min packning. Haha.
Dagens köp: Ingenting alls. Snål nu när jag har fått lön. HA HA.
Dagens godis: Fredagsmys idag ju, så ja, lakrits.
Dagens mat: Kött, sås, GI-pasta & sallad.
Dagens tidning: -
2011-07-15 23:59:00
Allmänt Kommentarer (0)

LEOPARD.



I paketet som jag visade förut låg, bland annat, en leopardmönstrad långklänning.
Jag har velat ha en långklänning i sisådär två år (?) så jag är överlycklig som nu äntligen har en bland mina andra plagg i garderoben. Lätt att den här får följa med mig i den stora resväskan till Västkusten, för den är super för dagar då man inte orkar showa sina snögubbsvita ben i en kort klänning, men ändå vill ha något som är somrigt och inte allt för varmt.

Långklänning = perfekt, med andra ord.

2011-07-15 23:39:11
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG.



Svarta leggings: H&M / Svart kjol: H&M / Vit topp: H&M

2011-07-15 23:06:33
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

DET KOM ETT PAKET FRÅN H&M.


Visar snart vad det innehöll.

2011-07-15 22:39:40
Allmänt Kommentarer (0)

DEPRIMERANDE VÄDER .

Tittar ut genom fönstret och möts av en grå himmel som det faller ett x antal regndroppar ifrån. Så har det sett ut hela dagen. Hur deprimerande är inte det på en skala? Det blev ju inte mycket bättre av att idag var dagen då min farmors urna skulle sänkas ner i marken. Vi samlades vid kyrkogården innan halv tre och jag var hemma igen cirka en kvart efteråt. Trodde det skulle ta mycket längre tid, men det var skönt att det var över så snabbt eftersom det blir så spänd och jobbig stämning. Jag är i alla fall glad över att jag gick dit. Hon var cool, min farmor.

Vila i frid.

2011-07-15 16:13:09
Allmänt Kommentarer (0)

IMORGON FÅR JAG MIN FÖRSTA LÖN INSATT PÅ KONTOT.

Jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen.
Ja, men typ faktiskt. Anledningen är att jag får min första lön ever insatt på mitt konto imorgon. 4600 kronor bara sådär för tre veckors hårt slit. Eller ja, tre veckors arbete i alla fall (läs: 4600 kronor för att läsa böcker för barnen, leka med dockor, göra sandkakor, ge barnen fart när de gungade, diska och sola). Ungefär.

Här ska det levas!
Levas som fan!
2011-07-14 22:40:03
Allmänt Kommentarer (0)

DEN FJORTONDE DAGEN I JULI.



Dagens mående: Bra. Lite yr, men bra.
Dagens humör: Glad.
Dagens borde: Gå till min syster. Skriva ner saker som jag ska packa i resväskan.
Dagens vill ha i allmänhet: En brunbränd kropp.
Dagens materiella vill ha: Min långklänning. Komsi!
Dagens planer: Gå till min syster och få håret färgat.
Dagens beroende: De där två tjejerna, ni vet.
Dagens längtan: Efter sol och bad. Ja, ni såg rätt. Jag längtar efter att bada (!). 
Dagens klädsel: Svart klänning.
Dagens smink: Puder, rouge & mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt. Snart nyfärgat.
Dagens låt: Boy - Rebecca & Fiona, samt Hard - Rebecca & Fiona.
Dagens dummaste: Vädret.
Dagens bästa: Rebecca & Fiona.
Dagens misslyckande: Drack en CocaCola.
Dagens köp: Inget, för pappa köpte hårfärgen åt mig.
Dagens godis: Inget.
Dagens mat: Kebabsallad med vitlökssås. Min nya grej.
Dagens tidning: -
2011-07-14 18:36:49
Allmänt Kommentarer (0)

JAG ÄR KÄR.

Har redan sagt nog om detta, men kan fan inte hålla mig;
REBECCA OCH FIONA, JAG ÄLSKAR ER!

Nu drar jag till syrran för att få håret färgat.

2011-07-14 18:24:54
Musik non stop Kommentarer (0)

EVERYDAY I'M SHUFFELIN.

2011-07-14 13:33:46
Musik non stop Kommentarer (0)

SÖNDAG - 7.00.

Beställde nyss bussbiljett till Göteborg. På söndag bär det iväg, klockan 7.00. Hur fan tänkte jag där? Jag brukar ju trilla i sängen vid den tiden. Typ. Men det känns skönt att komma iväg så tidigt för en gångs skull. Jag har tidigare åkt 12.50 eller 17.15. Föredrar 17.15-bussen, för det är minst folk då, men å andra sidan så kommer man ju fram när det är natt. Typ.


Gammal bild. Hehe.
2011-07-13 20:27:27
Allmänt Kommentarer (0)

BEGRAVNING.

Klockan 11.00 idag var det begravning för min farmor.
Jag var inte där.

Såhär i efterhand önskar, en del av mig, att jag hade varit där. Att jag ångrar mig är inte rätt uttryck, men någon gång, förr eller senare, så måste jag ta mig igenom en begravning. Det är en naturlig del av livet, även om det knappast tillhör "det-roligaste-jag-har-upplevt-kategorin". Sedan är jag rädd för att min släkt, på pappas sida, ska "peka" ut mig och tycka att det är dålig stil av mig som inte var där. Jag säger inte att de gör det, men jag förstår om de skulle göra det.

Att jag inte har haft den bästa kontakten med farmor stödjer inte att jag inte var där. Det ska inte spela någon roll hur ens kontakt med personen ser ut, man ska vara där ändå. Jag frågade min pappa om han ville att jag skulle följa med. Han sa att han skulle gå själv. Hade han sagt att han ville att jag skulle gå så hade jag gått. Utan tvekan.

Däremot så kommer jag gå till kyrkogården på fredag klockan 14.30 då urnan ska ner i marken. Jag tror att det kommer väga upp att jag inte gick idag. Det kanske inte väger upp det i andras ögon (ja, jag är rädd för vad folk tycker och tänker), men det kommer väga upp det i mina.
2011-07-13 14:31:23
Allmänt Kommentarer (0)

SUPERSIZE VS. SUPERSKINNY.



Tittar på Supersize vs Superskinny och påminns om den tiden då jag älskade att äta godis/chips/andra onyttigheter samtidigt som jag såg på liknande program. Det fanns inget bättre att, för att ta ett exempel, se deltagarna i Biggest Loser träna och svettas samtidigt som jag själv satt med röven i soffan och stack ner handen i en chipspåse.

Den tiden är förbi nu, nu har jag bytt ut chipspåsen mot jordgubbar med grädde.
I alla fall när det gäller vardagarna, och det känns, rent ut sagt, för jävla bra.
2011-07-12 20:56:55
Allmänt Kommentarer (1)

IF SHE WAS AWAY.

2011-07-12 13:26:44
Musik non stop Kommentarer (0)

LYSEKIL NÄSTA HELG?

Min pojkvän ringde mig förut och frågade om jag vill åka till Lysekil den tjugoandra juli. Rebecca & Fiona spelar tydligen på Havsbadet i Lysekil då. Känner att detta är vad man kan kalla ett "woho-moment"! Liksom åka dit. Chilla. Kolla på Rebecca & Fiona. Bo på hotell. Fan vad nice!

REBECCA & FUCKING FIONA!
Luminary Ones. Bullets. If She Was Away. Hard.
*Dör*.



Har ett problem bara; vad ska jag ha på mig?
Hjälp!
2011-07-11 23:29:01
Allmänt Kommentarer (0)

EN MIL.

Fick en motionscykel hemkörd till mig häromdagen. Den är egentligen min farbrors, han hade den för ganska längesedan så den är gammal, men för mig spelar det ingen roll. Huvudsaken är att den går att cykla på och herre min je vad jag har cyklat idag! Cyklade fem kilometer tidigare idag och cyklade fem kilometer igen nyss.

Har tänkt att cykla en mil sammanlagt om dagen i börjar, sen ska jag öka allt eftersom. Jag känner att just nu så är allt bättre än inget, just för att jag är lat som fan. Känns skönt att komma igång med någon form av motion i alla fall, istället för att ha röven parkerad i soffan hela tiden.

2011-07-11 21:26:54
Allmänt Kommentarer (0)

MINUSRESULTAT.

Söndag innebär mätardag för mig. Jag mätte diverse olika kroppsdelar och fick minusresultat på samtliga. Även om det inte visade sig vara så stor förändring så känns det ändå skönt. Nu lägger jag gårdagen bakom mig och blickar framåt istället. Jag ska vara lika duktig, om inte ännu mer duktig, de kommande veckorna. Ska försöka hålla mig till godis och dylikt två gånger i månaden.

2011-07-10 23:39:55
Allmänt Kommentarer (0)

NEXT UP.

2011-07-10 21:35:16
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS FRUKOST.

Dagens frukost kan ha varit det godaste på länge.
Äggröra. Bacon. Skinka. Ost. Gurka. Bröd. Smör. Mjölk. Honungsmelon. Kiwi.
Fantastiskt gott!

2011-07-10 13:24:59
Allmänt Kommentarer (0)

DEN NIONDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Mätt. Lite ångest över alla kolhydrater jag har proppat i mig.
Dagens humör: Glad. Kär.
Dagens borde: Sluta äta.
Dagens vill ha i allmänhet: Allt.
Dagens materiella vill ha: 1000000000 kr.
Dagens planer: Sluta äta, göra mig i ordning & sova.
Dagens beroende: Äta? Pussas? Kramas?
Dagens längtan: Efter sängen. 
Dagens klädsel: Kjol & linne.
Dagens smink: Consealer, puder, rouge, ögonbrynsskugga & mascara.
Dagens frisyr: Fönat & en fläta i luggen.
Dagens låt: -
Dagens dummaste: Venne. Alltså; vet inte.
Dagens bästa: Att min älskade är här.
Dagens misslyckande: Att jag åt godis & diverse annat onyttigt.
Dagens köp: Godisremmar, chips & dip.
Dagens godis: Godisrem, chips & salta pinnar. Fuck my life.
Dagens mat: Kycklingfilé, pommes, sallad & beasås.
Dagens tidning: -
2011-07-09 23:38:28
Allmänt Kommentarer (0)

MIN DAG I SÅDAN DÄR KORTFORM, NI VET.

- Vaknade 10.30 - gick upp.
- Gjorde smoothie och kollade när killen skalade räkor. Hehe. Västkustskadad.
- Gjorde mig i ordning och kollade när killen fixade in kanalerna på den "nya" tv'n.
- Åkte till Forshagafestivalen för att gå och titta på marknaden - köpte fyra godisremmar. Hehe.
- Åkte till mormor & morfar, fast bara den sistnämnda var hemma.
- Åt kycklingfilé och pommes på City. Han som tog beställningen visste vad jag skulle ha. Beställer alltid samma när vi är där. Hehe. Pinsamt. Kanske dags att gå till något annat ställe?
- Handlade på Ica Lövnäs.
- Åkte till Tynäsudden.
- Åkte hem och fixade på balkongen.
- SITTER PÅ BALKONGEN OCH ÄTER CHIPS OCH DRICKER CIDER MED ÄLSKLINGEN.

2011-07-09 23:05:51
Allmänt Kommentarer (0)

ÄTER GODIS.

Jag äter godis för första gången sedan 20e juni!
En lakritspolkagrisstång från Gränna får äran att bli uppäten av mig.
Mums!
2011-07-08 23:21:10
Allmänt Kommentarer (0)

JAG HAR TYDLIGEN EN EXTREMT GOD MÄNNISKOKÄNNEDOM.




Vad säger testet om dig?
Kolla in på http://se.41q.com.

2011-07-08 20:07:00
Allmänt Kommentarer (0)

KOMPENSERAR LITE.

Fan vad vuxen jag kände mig när jag skrev mitt förra inlägg.
Slänger upp en bild på mig som liten tös (inte hora, utan flicka) för att kompensera lite.

2011-07-08 14:41:16
Allmänt Kommentarer (0)

FRÅN NAGELLACK TILL SVERIGEDEMOKRATERNA.

Målar naglarna med nagellack nummer 613 från IsaDora Wonder Nail samtidigt som jag lyssnar på någon indisk låt och hör mina mosképolare, som står på gräsmattan utanför, prata i bakgrunden. De samlas alltid här på Rud varje fredag runt klockan 13-14 och ber i källaren i ingången här bredvid. Ibland kan man höra dem sjunga där nere om man sitter i vårt vardagsrum. Lite coolt faktiskt.

Förstår inte riktigt vad folk har emot moskéer. Okej, om vi skulle åka ner till något land där det finns muslimer så skulle troligtvis inte vi få bygga "kyrkor", men varför måste vi alltid göra samma sak som andra? Jag tycker att de ska få ha ett ställe att samlas på om de nu vill det. Mig gör det inget. Jag lyssnar gärna på deras språk när de pratar här utanför, eller lyssnar på deras böner. För att vara ärlig så fascinerar det mig lite.

Som ni nog ser med detta inlägg så sympatiserar jag INTE med Sverigedemokraterna. Har inte ord nog för att beskriva mitt hat mot det partiet. Jag vet att "hat/hata" är stora ord, därför använder jag dem. Jag har flera vänner med invandrarbakgrund, om Sverigedemokraterna skulle komma till makten skulle de vara tvungna att lämna Sverige. Det är ju helt sjukt. Det är nästan så jag skäms över att vara svensk när jag hör Jimmie Åkesons uttalanden. Visst, Sverigedemokraterna har säkert också några bra åsikter, men vad skulle hända om folk bara lyssnade på de åsikterna? Vad skulle hända om de kom till makten?

"Trygghet & tradition" står det under deras namn på deras hemsida.
Trygghet? Så Sverige är bara tryggt om det bara är "riktiga" svenskar här? Så svenskar gör aldrig något dåligt? De gör inga inbrott, misshandlar eller mördar? De är oskyldiga änglar? Är det det som Sverigedemokraterna menar?
Tradition? Sluta vara så jävla konservativa! Ibland måste man förändra för att ett samhälle ska gå framåt. Om vi inte hade tagit in invandrare i landet så hade Sverige inte varit det Sverige som det är idag. Vi har mycket att tacka invandrare för. Sedan är det ju givetvis inte alla invandrare som sköter sig tipptopp, men gör alla svenskar det då? Verkligen inte.

Det här inlägget har redan blivit alldeles för långt, men jag tänkte bara ta upp en sista sak som får avrunda det här inlägget. Om man söker på Sverigedemokraterna på Wikipedia så står det, bland annat, detta:
"Partiet tar avstånd från, enligt sitt invandringspolitiska program, såväl mångkulturalism som rasism."

De tar alltså avstånd från rasism, men vill inte ha mångkulturalism.
Är inte det lite paradoxalt?
Just asking.

JAG ÄR LUCY IN THE SKY, JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN.

2011-07-08 13:49:07
Allmänt Kommentarer (0)

GOD MORGON.

Undrar ni varför jag är uppe så tidigt så kan jag meddela er att det är på grund av att jag ska följa med pappa till blomsteraffären på Herrhagen sen. Där ska vi beställa en bukett till farmors begravning. Jag och min syster har bestämt oss för att färgerna i buketten och på bandet ska vara vitt och grönt. Som är lika med Färjestad BK.

Min farmor älskade nämligen bollklubben från Karlstad. Hon skrev brev till dem angående hur man blir medlem i klubben. Det slutade med att de bjöd in henne till att se en träning någon gång för ett x antal år sedan. När spelarna hade tränat klart och var på väg ut från isen så satt min farmor i rullstolen vid spelaringången och samtliga spelare hälsade på henne. Hon fick även följa med in i omklädningsrummet och träffa hennes största idol - Jörgen Jönsson.

Det hela dokumenterades i Färjestads egna tidning Färjestad Magazinet. Hon är även med på bild i VF's hockeybilaga som kom innan en säsong för några år sedan, samt i Färjestads guldbok.



När min farmor dog och pappa var med och rensade ur hennes lägenhet så tog han med den här pucken som han sedan gav till mig. En puck med Jörgen Jönssons autograf på. Den ska jag spara. För alltid.
2011-07-08 11:17:33
Allmänt Kommentarer (0)

DEN SJUNDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Bra, men är nervös inför imorgon. Ihihi.
Dagens humör: Glad och sprallig. Gamla goa Louise alltså.
Dagens borde: Städa, men gör det imorgon istället.
Dagens vill ha i allmänhet: Imorgon, fredag.
Dagens materiella vill ha: Några tusenlappar på mitt konto vore ju inte fel.
Dagens planer: Prata med älskling och pappa, sedan sova.
Dagens beroende: -
Dagens längtan: Efter imorgon.
Dagens klädsel: Leggings, oversize topp & tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, puder, rouge, ögonbrynsskugga & mascara.
Dagens frisyr: Först; fönat och fläta i luggen. Nu; vågiga lockar.
Dagens låt: Inga Kläder - Veronica Maggio.
Dagens dummaste: -
Dagens bästa:
Att min drömtopp fanns på rean på Gina Tricot.
Dagens misslyckande: Jag åt lite mjukglass. Buhu. Typ.
Dagens köp: En topp från Gina Tricot och en kjol samt ett par skor från H&M.
Dagens godis: Ingenting.
Dagens mat: Kycklingspett med sallad och pasta.
Dagens tidning: -
2011-07-07 22:54:03
Allmänt Kommentarer (0)

BERGVIKS KÖPCENTER.

Eftermiddagen har spenderats på Bergviks Köpcenter, tillsammans med mamma och syster, där jag gjorde av med 150 kronor på saker som egentligen skulle ha kostat 398 kronor sammanlagt. Om jag känner mig nöjd? Jovars. 


Utöver den här toppen och skorna så köpte jag också en svart kjol på H&M. 

2011-07-07 18:22:43
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

CHANGED PLANS.

Under eftermiddagen var det menat att jag skulle ta bussen till stan för att träffa Rebecca. Vi har inte setts på, typ, en evighet, men eftersom det blev ändrade planer så kommer dröja ett tag till innan vi ses. Jag deppar dock inte ihop för det, utan kommer nu få tid till att både städa och fixa mig inför imorgon.

För vad händer imorgon?

Min älskade pojkvän kommer åka de 25 milen, som det är mellan oss, upp till Karlstad för att få träffa mig igen. Vi har planerat ett besök på Forshagafestivalen på lördag, i övrigt vet jag inte riktigt vad som kommer hända under helgens gång, men egentligen så spelar det ju ingen roll vad vi gör - bara vi är tillsammans.


Min lilla gos.

2011-07-07 13:31:41
Allmänt Kommentarer (0)

CAESARSALLAD - LILLA SALUHALLEN.



"Ska jag bli mätt på några salladsblad, kyckling, lite ost och dressing?", var den första tanken som gick genom mitt huvud första gången jag skulle äta en caesarsallad. Faktum är jag inte bara blev mätt, jag fick även njuta av en otroligt god sallad. Dock så äter jag den inte speciellt ofta, men ibland händer det; som idag till exempel. Godare sallad får man leta efter om ni frågar mig.
2011-07-06 23:05:31
Allmänt Kommentarer (0)

I'M BACK "HOME".

Hemma hos mamma igen efter fem dagar hos pappa. Det var längesedan jag var hos pappa så länge. Förr var jag alltid där varannan helg och även ett par nätter i veckan, men det har blivit mindre nu. Antar att det lätt blir så när man blir äldre. Huvudsaken är ju ändå att vi ses. Och det gör vi. Ofta.

Mamma kom i alla fall och hämtade mig runt klockan ett-halv två, men innan vi styrde kosan hemåt så åkte vi till mormor och morfar för att se hur den sistnämnda mådde. Han opererades igår och fick komma hem bara någon timme efter operationen. Helt sjukt, om ni frågar mig, men han mår bra. Det är det som är det viktiga. Jag har varit orolig de senaste dagarna, men det börjar släppa nu. Han har liksom fått hjälp. Han mår bra. Min goa morfar.

 

2011-07-06 22:27:39
Allmänt Kommentarer (0)

ARVIKA HAMNFEST : 5-6 AUGUSTI.

Fredagen den femte augusti och lördagen den sjätte augusti går årets hamnfest i Arvika av stapeln. Då ska jag befinna mig på plats, det är bara så. Varför? Jo, av den anledningen att Veronica Maggio är en av de artister som ska stå på scen.

Hur bra är hon egentligen på en skala mellan 1 - awesome? Det där sistnämnda ordet är inte ens tillräckligt. Hennes röst. Hennes texter. Hennes melodier. Det går inte att lyssna på en enda låt som hon ligger bakom utan att bli berörd. Att få se henne live vore därför en otrolig upplevelse.

Den upplevelsen ska sann.

2011-07-05 23:20:43
Allmänt Kommentarer (0)

VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR.



Längesedan jag körde en dagens nu, so here it comes.
Leggings - H&M / Randig klänning - H&M / Tröja - H&M.

2011-07-05 18:40:35
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

I AM DROWNING IN YOUR LOVE.

Tisdageftermiddag.
Jag blir så vilsen när det gäller dagarna när jag är ledig, men okej, det är tisdag idag. Jag höll tummarna för att solen skulle våga sig fram idag, men icke. Molntäcket ligger tjockt över himlen. Ännu en dag då jag inte kan bättra på brännan alltså. Jag får vara glad över att jag i alla fall fick lite färg under de tre veckorna som jag jobbade på förskolan, för någon mer färg kommer jag säkerligen inte få.

Idag ska min älskling gå handledarkursen så att jag kan övningsköra med honom. Älska att ha en äldre kille, säger jag bara! Och älska att han är så otroligt underbar så att han bestämmer sig för att gå den där tre timmar långa kursen som är sjukt tråkig. Eller okej, jag tyckte den var helt okej, men för en som har kört bil i elva år är den nog inte så intressant. Men resultatet blir ju att jag snart kan köra omkring därborta på Tjuvkilsvägarna.
2011-07-05 14:00:53
Allmänt Kommentarer (0)

DEN FJÄRDE DAGEN I JULI.

Dagens mående: Jag mår bra, men är orolig pga det jag skrev i förgående inlägg.
Dagens humör: Ett glatt humör, nästan hela tiden.
Dagens vill ha i allmänhet: Fred på jorden, eller något.
Dagens materiella vill ha: Långklänningen från H&M som mamma beställde förra veckan.
Dagens planer: Tvätta mitt ansikte. Borsta tänderna. Kolla tv. Sova.
Dagens beroende: Att fixa med bloggkoder och diverse andra bloggrelaterade saker.
Dagens längtan: Efter fredag. Efter min älskade.
Dagens klädsel: Kortbyxor och en randig tröja.
Dagens smink: Inget smink alls.
Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans. Hästsvans... Fan vilket fult ord.
Dagens låt: Längesen - Petter & Veronica Maggio.
Dagens dummaste: Att morfar inte mår bra.
Dagens bästa: Att det bara är fyra dagar kvar till fredag.
Dagens misslyckande: Vet inte.
Dagens köp: Ingenting alls.
Dagens godis: Ingenting alls.
Dagens mat: Hamburgare med ost på, vitlökssmör, beasås & sallad.
Dagens tidning: -

2011-07-05 00:39:31
Allmänt Kommentarer (0)

ALLT I MITT LIV ÄR INTE LJUST, SPECIELLT INTE DET HÄR.

Min syster ringde mig på eftermiddagen och berättade att vår morfar skulle läggas in på sjukhuset idag klockan 17.00. Han har, under en tid, lidit av yrsel och han har även känt sig orkeslös, så för ett par dagar sedan så var han på akuten där de berättade för honom att han kommer få operera in en pacemaker. Detta skulle dock inte vara akut, utan operationen skulle ske till hösten.

I helgen så hade han blivit ännu sämre. Min morfar är inte en sådan person som klagar över att han har ont/inte mår bra, så när han ringer efter mormor (som är hemma hos några i stan) och ber henne komma hem, då vet man att det är något som inte står rätt till. Idag så hade han först ringt till vårdcentralen som i sin tur hade sagt åt honom att ringa direkt till sjukhuset. Där hade han fått prata med en läkare som hade frågat honom om han kunde vänta en vecka till. Morfar hade då svarat nej. Åter igen ett tecken på att något är fel.

Jag förlorade min farmor för cirka en vecka sedan. Även om inte vi stod varandra så nära så kändes det ju givetvis tråkigt att förlora någon i min närhet. Jag kan inte ens inbilla mig hur det skulle kännas att förlora mormor eller morfar. De har alltid stått mig riktigt nära. Jag var alltid där som liten, eftersom jag inte gick på dagis. Mormor och jag bakade och höll på i deras trädgård. Morfar lärde mig räkna och vi brukade cykla tillsammans.

Morfar, och mormor, har alltid funnits där för mig, så när något sådant här händer så känner man sig bara tom.
Riktigt jävla tom.

NY DESIGN, SAMMA BLOGG, SAMMA BLOGGERSKA.

Efter att ha fixat med Ellinors blogg i ett par dagar så blev även jag sugen på att förnya mig lite.

Tänkt och gjort; Headern är utbytt. Bakgrundsfärgen är numer helt vit. Typsnittet i rubrikerna är ändrade. Färgerna på rubrikerna lika så. Är inte helt nöjd än, men jag kan med handen på hjärtat säga att det, i alla fall, är den mest ljusa bloggdesignen jag någonsin har haft. Känns lite konstigt, då jag är van mörka färger, men jag kände att det var dags nu. Den här ljusa bloggdesignen får symbolisera hur det mesta i mitt liv är just nu. Nämligen ljust.
2011-07-04 21:40:59
Allmänt Kommentarer (0)

I'LL ALWAYS BE IN LOVE WITH YOU.

2011-07-04 21:28:30
Allmänt Kommentarer (0)

BLOGGDESIGN.

Håller på att fixa en bloggdesign.
Det är lättare sagt än gjort, men det SKA bli bra.
När jag är klar med den så ska jag fixa min design också.
2011-07-03 19:57:12
Allmänt Kommentarer (0)

LÖRDAG - CHILL/WIMBLEDON/BRÖLLOP.

Vaknade innan 11. Övervägde att sova ett tag till, men den kurrande känslan i magen krävde att jag skulle gå upp och göra frukost. På frukostmenyn idag stod omelett, makrill i tomatsås, samt några tomater. Spenderade en stund till i sängen, somnade till och med, men mamma ringde och väckte mig när klockan var halv tre. Då hade jag sovit i en halvtimme. 

Jag gick upp och parkerade röven i soffan och kollade damfinalen i årets Wimbledon. Direkt därefter bytte jag kanal till TV4 som visade bröllopet mellan Monacos furst Albert och Charlene Wittstock. Herre min je vad fin Charlene är. Där har gammelgubben gjort ett redigt kap. Oj, så kanske man inte får säga om en sådan person. Förlåt Albert, om du nu läser min blogg.

2011-07-02 20:55:13
Allmänt Kommentarer (0)

GRATULUJI!

Har nyss gråtit en liten skvätt (typ).

Varför?
- Min tjeckiska Facebookkompis David och hans fru Ivana har blivit föräldrar till en dotter!
Åh! Det är så otroligt gulligt att jag vill lägga mig ner och dö lite. Vilken gosig familj!

För övrigt så måste jag åka till Tjeckien. Det här går inte längre. Jag vill till Prag. Se alla gamla byggnader och dricka tjeckiskt öl. Okej, det där sista klarar jag mig bra utan. Men jag vill bara vara där ett tag, njuta och höra det tjeckiska språket. Någon gång ska jag också lära mig tjeckiska. Och ryska också. Det är mitt mål med livet.
2011-07-02 00:53:09
Allmänt Kommentarer (0)

JAG HAR ÄTIT PANNKAKA.



2011-07-01 13:00:45
Allmänt Kommentarer (1)