TINGVALLA TRAFIKSKOLA.

Idag tog jag steget mot vuxenvärlden i och med att jag gick introduktionskursen som man måste gå för att få övningsköra. Nu känns plötsligt allt på riktigt. Nu kommer jag förhoppningsvis få övningsköra om ett par veckor. Herre min gud vad nervös jag kommer vara för jag kan inte se mig själv bakom ratten i en bil. Jag får liksom inte ihop den bilden i huvudet. Men självklart så ska det bli sjukt roligt och i och med att min pojkvän, förhoppningsvis, också ska gå kursen.

2011-05-31 21:56:39
Allmänt Kommentarer (0)

2 DAGAR KVAR.

JAG KÄRLEKAR DIG.
2011-05-31 13:36:27
Allmänt Kommentarer (0)

IDAG TAR JAG STEGET MOT ATT BLI VUXEN.

Jag sitter i Multimediasalen och har det underbara ämnet Multimedia. Ska väl inte klaga. Finns dom ungarna som skulle dö för att få gå i skola. Hur det nu kan vara möjligt, men men... Idag kommer jag inte vara hemma förrän cirka 20.30 - 21.00. Anledningen? Jag ska på kursen som man måste gå för att få övningsköra. Äntligen ska jag ta steget till att bli vuxen! Älskar mig själv. Hejdå.
2011-05-31 13:16:53
Allmänt Kommentarer (0)

ENGELSKA.

Jag chillar i skolan just nu. Skriver lite om William Shakespeare och fick just reda på att jag kommer få VG i engelska. Fan vad soft ändå! Jag trodde det aldrig, men jag är överlycklig nu när jag har fått reda på det. Alla betyg som jag har fått under den senaste tiden har varit över förväntan. Skönt!
2011-05-31 09:45:39
Allmänt Kommentarer (0)

FÖR ÖVRIGT ÄLSKAR JAG:

Att skicka ett mejl till min Naturkunskapslärare med frågan om jag måste göra det sista provet på onsdag, det provet som de som står och väger mellan två betyg ska göra. Jag fick VG på första provet och var nu, på det senaste provet, cirka nio poäng ifrån VG. I alla fall; det jag älskar med att skicka ett sånt mejl är att få ett sånt här svar tillbaka:



JAG BEHÖVER ALLTSÅ INTE GÖRA ETT SISTA PROV PÅ ONSDAG!
Jag har inte ord som kan beskriva hur lättad jag är just nu. Nu, nu ser jag sommarlovet nära. Riktigt jävla nära. Jag ser sol. Jag ser en sandstrand. Jag ser glass som smälter innan man hinner äta upp den. Jag ser grillad mat. Jag ser mig spela tennis med någon som jag har tvingat att spela med mig. Jag ser promenader i kvällssolen. Jag ser mig i en luftig långklänning. Jag ser mig övningsköra. Jag ser mig själv njuta av livet!

2011-05-30 19:45:26
Allmänt Kommentarer (0)

FÖR ÖVRIGT HATAR JAG:

~ När folk loggar ut från MSN/Facebook/Whatever utan att säga hejdå när man skriver till dom.
~ Att behöva göra ett prov till, en vecka innan sommarlovet.
~ Att veta att jag inte kommer ha tid till att plugga till det där jävla äckelprovet.
~ Att jag har gått upp i vikt. Hej beach 2011? Eller verkligen inte.
~ Att det är hela tre dagar kvar tills jag åker till Västkusten. Jag. Vill. Åka. NU.
~ När jag är på det här humöret för då är allt, precis allt, värdelöst!
2011-05-30 15:09:32
Allmänt Kommentarer (0)

JAG TROR JAG LÄGGER MIG NER OCH DÖR AV SÖTHET.

2011-05-29 20:17:05
Allmänt Kommentarer (0)

EN SAK; NOUR, DU ÄGER!

2011-05-29 02:01:08
Allmänt Kommentarer (0)

DU ÄR DEN FINASTE MÄNNISKAN SOM FINNS.

Jag skrev aldrig i tisdags, på grund av diverse saker, om att det då var sju månader sedan Daniel och jag blev vi. När jag tänker på det så känns det helt ofattbart. Sju månader. På förhand var det nog inte många som trodde att det skulle hålla så länge. Jag tror att även jag tillhörde den skaran.

Men nu är vi här ändå; sju månader med min älskade.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, av hela min själ, av hela mig, älskling.

2011-05-28 00:45:13
Allmänt Kommentarer (0)

ALDRIG NÖJD, JAG BLIR ALDRIG NÖJD.

Nu har jag gjort det sista provet. Det sista provet under det andra året på gymnasiet. Hur det känns? Det känns som en lättnad, samtidigt som jag är besviken över hur det kändes när jag satt där och gissade mig igenom vissa frågor. Ni vet ju hur jag är; aldrig nöjd.

2011-05-27 17:30:08
Allmänt Kommentarer (0)

IDAG I KORTHET;

- Åkte till Skutberget.
- Spelade volleyboll med klassen.
- Körde frisbee golf, en gång aldrig mer, typ.
- Frös ihjäl.
- Åkte till mormor och morfar.
- Åkte till pappa.
- Var hundvakt, lagade mat, gjorde allt för att slippa plugga.
- Skrev "klart" mediekunskapen (en fråga kvar).
- Pluggar naturkunskap, vilket jag har gjort i några timmar nu. KUL. INTE.
- Ska förhoppningsvis beställa bussbiljetter till nästa vecka, längtar efter dig älskling.

2011-05-26 22:07:59
Allmänt Kommentarer (0)

PLUGG. PLUGG. OCH MERA PLUGG.

Fortsätter på mitt berg- och dalbanatema och kan därför idag ge er prognosen att jag just nu befinner mig påväg ner igen. Jajamensan sörru. Anledningen till det är dagens pluggande. Mediekunskap och naturkunskap. Det låter som en härlig blandning, inte sant?
2011-05-26 22:03:16
Allmänt Kommentarer (0)

PÅ TOPPEN AV EN BERG- OCH DALBANA.

Idag har livet varit, nästintill, på topp igen. Trots att jag fortfarande är förbannad angående spanskan och diverse smågrejer, men huvudsaken är att jag nu har något att se fram emot; min resa till Västkusten nästa torsdag. Den här gången kommer jag stanna ända tills måndagen. Fem dagar i sträck kommer jag få träffa min älskade. Jag tror nog aldrig att det har hänt.

I och med att jag kommer åka på två helgdagar så är biljetterna ett tiotal kronor dyrare än vanligt, men vad fan gör det? Jag är hellre lite mindre rik än att vara utan min gos. Jag har märkt att jag har börjat prioritera annorlunda när det gäller att köpa grejer. Jag säger numera nej till någon snygg tröja som jag egentligen inte behöver, för att istället kunna lägga de pengarna på att åka till min pojkvän. Gulligt va? Ja.
2011-05-25 22:02:47
Allmänt Kommentarer (0)

DEN TJUGOFJÄRDE DAGEN I MAJ.

Dagens mående: Trött, trots att jag sover bättre nu än någonsin förr.
Dagens humör: Berg- och dalbana. Som alltid nuförtiden.
Dagens borde: Plugga, antar jag, men jag har redan tagit sommarlov.
Dagens vill ha i allmänhet: Ett annat liv.
Dagens materiella vill ha: En Sony Ericsson X10i eller Samsung I9100 Galaxy S II. Helst den förstnämnda.
Dagens planer: Nu; Sitta här. Senare; Göra mig i ordning. Sist; Sova.
Dagens beroende: Att måla mina läppar rosaglittriga.
Dagens längtan: Efter sommarlov.
Dagens klädsel: Leggings, blommig klänning & tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, rouge, eyeliner, ögonbrynspenna & mascara.
Dagens frisyr: Uppsatt & sprayat.
Dagens låt: Snälla Bli Min - Veronica Maggio
Dagens dummaste: Jag, som vanligt.
Dagens bästa: Att vi började senare, annars kan jag inte komma på något annat.
Dagens misslyckande: Troligtvis ett VG i spanska. Great.
Dagens köp: Coca Cola och en kaka.
Dagens godis: Kaka bara, inget godis.
Dagens mat: Äggröra med skinka.
Dagens tidning: Ingen alls.
2011-05-24 20:43:33
Allmänt Kommentarer (0)

"DET SER LYSANDE UT".

Lysande som i MVG tänker jag ju då. Men nej då, då har jag tydligen presterat på VG-nivå. Hur i helvete kan någon kalla det för lysande? Det är inte lysande. Det är bra, snudd på jättebra, men fan inte lysande. Otroligt roligt att få VG i spanska. Jättekul. Lysande. Verkligen.
2011-05-24 15:24:16
Allmänt Kommentarer (1)

ÄR DET NU, NU SOM DET TAR SLUT?

.
Idag är en stor dag för mig. Idag har jag insett storheten i Veronica Maggio. Jag kan inte lyssna på en enda låt från hennes senaste album Satan I Gatan utan att få tårar i ögonen. Mitt hjärta värker av hennes texter, av hennes röst som går rakt in i mig.
.
Snälla Bli Min. Det är titeln på min favoritlåt just för tillfället. Aj, det gör så ont att lyssna på den. Varenda litet ord gör ont. Den påminner mig om att kärleken gör, just det, ont. Det är en sådan tid nu igen. Då jag känner att kärleken bara gör ont ont ont. Just nu vill jag bara lyssna på Veronica Maggios album på repeat i timmar och låta tårarna strömma ner från mina kinder. Det är bara en sådan tid just nu.
2011-05-24 14:48:19
Allmänt Kommentarer (0)

TISDAG.

Sovmorgon till klockan 10.00 idag.
Börjar skolan 11.45 då svenska och multimedia står på schemat.
Vi hörs under dagen, puss.

2011-05-24 10:53:39
Allmänt Kommentarer (0)

KVINNLIGA NAGLAR VS. KORTA BARN NAGLAR?

Något som är riktigt kvinnligt och snyggt är ju långa, vackra och välskötta naglar. Roligt för mig då att mina är tunna som ett pappersark och korta som barnnaglar. Därför har jag nu, en gång för alla, bestämt mig för att sköta mina naglar så jag slipper skämmas i fortsättningen. Okej, så illa är det inte längre, men ni förstår.

Funderar på att köpa Second Nail från Isadora eller Powerflex Nagelförstärkare från Depend för att bygga upp naglarna så att de blir mer motståndskraftiga, för nu delar de sig, går sönder och viker sig otroligt lätt. Det finns även olika tabletter som man kan äta för att få starkare naglar och starkare hår. Det lockar, måste jag säga, för mitt hår är även det tunt och tråkigt.

2011-05-23 21:36:52
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

DET HÄNDE INTE. DET HÄNDE FAN INTE!

Det hände inte. Det som jag har fruktat mest hände inte. Mitt betyg på det nationella provet i matte blev inte "icke godkänd". Istället så fick jag uppleva hur det känns att bli alldeles sådär överlycklig och lättad över de sju bokstäverna i ordet godkänd.

Jag kan inte säga att jag är nöjd, för det är jag inte. Jag vet att jag kan mycket bättre än så, men att inte få det betyget som jag var helt inställd på att få är otroligt skönt. Jag är godkänd i matte B. Gött. Nu har jag, förhoppningsvis, aldrig mer matte. Aldrig mer det där värdelösa ämnet som jag har förbannat i så många år. Kan det verkligen vara så? God, I hope so.


Jag är inne i en fulperiod så ni får nöja er med en gammal bild.

2011-05-23 13:55:33
Allmänt Kommentarer (0)

CRYBABY.

BRB; gråter mig till sömns och sover någon timme.

2011-05-22 17:41:46
Allmänt Kommentarer (0)

HATA HATA HAAAAATAAAAA.

Idag älskar (IRONI) jag Rud, stadsdelen som jag bor i. Anledningen? Det är en fucking jävla vattenläcka här så vi har inget vatten. Hur roligt? Inte alls. Därför beger jag och min pojkvän oss till min pappa i Skoghall. Tacka vet jag Skoghall alltså. Det stället kan man alltid lita på.
2011-05-22 12:48:50
Allmänt Kommentarer (0)

IDAG HAR JAG;

- Vaknat vid 9.00.
- Gjort plättar som frukost.
- Gjort mig i ordning.
- Varit på Bergvik och sett min pojkvän spendera en massa pengar. Hett.
- Åkt till Molkom och varit där i typ 10 minuter.
- Åkt till Forshaga.
- Åkt vidare till Ilanda och köpt godis.
- Åkt till min syster och hämtat mamma.
- Handlat och köpt mat.
- INTE gått under.
- Tappade alla pommes strips på golvet.
- Nu sitter jag här i soffan med min älskade.

2011-05-21 19:09:31
Allmänt Kommentarer (0)

JAG LEVER.

Jag lever fortfarande! Jorden finns fortfarande! Eller? Vad hemskt det skulle vara om det jag upplever nu händer fast ändå inte. Att det här liksom inte är jorden, utan något annat. Fast nä. Det här är nu och det här är jorden. Fuck you gamling i USA som räknade i flera år för att sedan komma fram till att det var just idag som jorden skulle gå under...

2011-05-21 19:05:05
Allmänt Kommentarer (0)

MALINA.

Det är namnet på märket som min klänning till balen om ett år ska ha. Jag kommer, förmodligen, inte ha en traditionell balklänning utan kommer istället ha en lite finare maxiklänning. Inte en klänning från mataffären Maxi då men, ni fattar. Tänker mig kanske något liknande detta;

2011-05-20 23:21:08
Kläder/smink/osv Kommentarer (1)

NAGELLACK.

2011-05-20 15:25:30
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

VILL DU LIGGA MED MIG DÅ, OM SANNINGEN SKA FRAM?

Vad har hänt idag, under de drygt tre timmarna som jag har varit vaken?
- Gick upp runt 9.00, gjorde mig i ordning.
- Åkte med bussen som gick härifrån 9.37, min första lektion började 9.50.
- Hade mediekunskap som första och sista lektion.
- Pratade med läraren som sa att jag skulle få MVG.
- Blev glad.
- Gick till skolsköterskan och frågade om mitt psykofinger.
- Fick någon kräm av henne som jag ska smörja in två gånger dagligen i en vecka.
- Gick till studievägledaren och fick lapp om att byta individuellt val.
- Åkte bussen hem.
- Bäddade sängen & städade.
- Nu sitter jag här, skriver detta inlägg och lyssnar på Om Sanningen Ska Fram.

2011-05-20 12:37:35
Allmänt Kommentarer (0)

JAG ÄLSKAR DIG, SKOLAN.

Sitter i skolan och har nyss fått reda på att jag kommer få MVG i Mediekunskap oavsett vad jag får för betyg på sista uppgiften. Ibland älskar jag verkligen skolan! Vid stunder som typ denna som är nu. Älskar att få MVG, det här gjorde min dag. Eller ok... Det som gör min dag idag är att jag får träffa min älskade. ÄNTLIGEN'!!!!!!!!!
Vi två, 17 & 18 år.
2011-05-20 10:29:42
Allmänt Kommentarer (1)

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!


Jag har äntligen fått sommarjobb! Mellan den trettonde juni och första juli så kommer jag befinna mig på Rudsskogens förskola för att leka med barnen. Kunde inte ha varit mer nöjd än vad jag är nu. Det bästa, förutom att jag kommer känna mig rik när jag får min lön, är att det tar typ fem-tio minuter att gå dit. Woho liksom!
2011-05-19 16:33:49
Allmänt Kommentarer (1)

NU SER JAG FRAM EMOT EN KLASSFEST.

Idag befann jag mig innanför skolans väggar i lite drygt en timme. Under den här timmen hann vi ha ett klassråd samt naturkunskap. Under det förstnämnda så bestämde vi att vi kommer ha en "klassfest" första helgen efter att vi har börjat skolan igen i augusti. Den här klassfesten kommer ske hos Mårten, som tydligen bor myspys ute på Dingelsundet. Det ligger mellan Skoghall och Karlstad, för er som inte vet. Och för er som fortfarande inte har en aning; det ligger alltså i Värmland.

Jag har tidigare varit emot klassfester, då jag inte är den typen som dricker mig redlös. Klassfester har, för mig, alltså varit en tillställning som bara går ut på att, helt enkelt, supa. Det här har gjort att jag knappt har varit på någon klassfest i hela mitt liv. Jag har inte velat komma dit och vara den enda som inte dricker.

Den här gången är det annorlunda.

Jag vet att jag inte behöver dricka om jag inte vill, för vår klass är inte sån. Det känns otroligt skönt för då slipper man känna grupptryck. Inte för att jag är någon som faller för grupptryck, men ändå. Jag ser faktiskt fram emot den här klassfesten. Ska bli roligt att bara umgås med alla utanför skolan, se hur alla är då. Fast... Först ska vi ha ett riktigt skönt sommarlov.

2011-05-19 12:34:10
Allmänt Kommentarer (0)

DET ÄR BRA NU, MEN DET KOMMER BLI BÄTTRE.



Skrev nyss ner alla kurser jag har haft/kommer ha i gymnasiet samt de betygen jag har fått. Jag, som alltid har haft höga krav på mig själv, är inte helt nöjd. Förra året fick jag betyg i åtta ämnen; tre MVG, fyra VG och ett G. I år kommer jag få betyg i nio ämnen och det känns som om jag högst kommer få ett MVG.

Enligt mig är allt under VG katastrof, förutom i idrott, matte B och bild. Det sistnämnda ämnet var just den kursen som jag fick G i förra läsåret. Hade jag lagt ner mig hade jag säkert fått VG, men ja, nu blev det som det blev och det är okej. Vad som inte är okej är att jag har VG i kurser som jag vet att jag kan få MVG i om jag bara lägger ner mig en aning. Vad är några timmars hårt plugg jämfört med att få det högsta betyget liksom? Det är värt det flera gånger om, ändå är jag så jävla lat.

Jag lovar härmed mig själv att jag kommer plugga MYCKET bättre nästa läsår. Det är det sista läsåret innan jag tar studenten och då ska man lägga i högsta växeln. Ordet "man" ska då också inkludera jag, Louise. Jag vet att jag kan om jag vill och innerst inne så vill jag ju. Och i och med att jag vet att jag kan få högsta betyg i flera ämnen nästa år så borde det ju locka mig som fan.

Vad sägs som ett MVG i Textkommunikation B, Samhällskunskap B, Svenska B eller Mediekommunikation A liksom? Låter inte det som grädden på moset? Jo, för det gör det. Kom igen Louise!

2011-05-18 21:39:05
Allmänt Kommentarer (1)

ÄR DET VÄRT DET ELLER INTE?

Jag är trött på mitt hår. Det är tråkigt och fult. Eller okej, det är inte fult. Inte färgen i alla fall, men ändå kan jag inte motstå tanken på att fixa Nicole Richies frilla. Jag älskar själva klippningen och jag älskar färgen, om möjligt, ännu mer.

Blont hår på sommaren är ju en riktig höjdare, men är det värt alla pengarna som det kommer krävas och är det värt att slita så på håret? Jag tycker ju om min hårfärg som jag har nu, men skulle vilja ljusa upp den lite. Kanske blir det att lägga i några slingor, bara för att lighta upp det lite? Det kommer ju ändå blekas i sommar. Förhoppningsvis.

Så. Snyggt. Jag. Dör.
2011-05-18 20:55:30
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

WE ARE BIRDS, WE FLY SO HIGH AND WE ARE FALLING DOWN.



2011-05-18 20:14:28
Allmänt Kommentarer (0)

TVÅ PROV LÄTTARE.

Två prov lättare känns det nu som om jag börjar älska livet igen. Okej, ska inte vara allt för glad än, för det finns många prov kvar att få tillbaka. Som till exempel matteprovet och engelskaproven. Men en sak är säker; det går i alla fall år rätt håll. Åt sommarlov.

Idag började jag dagen med det sista nationella provet för i år; muntligt i spanska. Det gick faktiskt helt okej, men jag ska inte sticka under stolen med att jag var nervös. Riktigt jävla nervös. Dock så känns det otroligt skönt att ha det gjort så jag slipper tänka mer på det. Nu kan jag fokusera på den sista uppgiften i spanska för i år. Egentligen har vi ingen mer spanska, men eftersom hon inte är säker på vilket betyg hon ska ge mig så tänkte jag redovisa en grej muntligt för henne till veckan.

Andra lektionen bestod av naturkunskap. Då var vi ute vid Sundstatjärn och fångade smådjur som vi sedan tittade på i mikroskåp. Usch. Det kändes som om det kröp i hela mig efter att jag hade sett dom. Äckliga! Nu kommer jag aldrig mer att bada, vilket jag i och för inte har gjort på flera år, men ändå...



Svenska B stod som sista lektion på schemat idag. Även där gjorde jag prov; ett prov om romantiken. Läraren rättade det direkt och jag fick resultatet 22/30. Helt okej. Jag är relativt nöjd. Kunde gått sämre, kunde ha gått bättre.

2011-05-18 16:42:04
Allmänt Kommentarer (0)

BARA MASSA ALLMÄNT SKOLPRAT.

Den här dagen kan dra så långt åt helvete som den bara kan. Att börja dagen med ett fyra timmar långt nationellt prov i Matte B är inte direkt någon höjdare, milt sagt. Är väl bara att insé att jag kommer få hälsa på betyget IG någon dag nu framöver, hur hårt det än svider för jag ska inte få IG. Jag och IG går inte ihop. Eller okej, GICK inte ihop...

Jag har i alla fall bestämt att jag inte vill läsa Matte C och Hotell A nästa läsår. Istället kommer jag välja kurserna Turism & Resor, Psykologi B och Spanska steg fem. Hur jävla grym är jag inte liksom? När jag har sagt till folk att jag vill ha spanska steg fem så har jag hela tiden fått samma rektion; "vaaaa, vad ambitiöst". Känner mig lite mer grym då faktiskt. Kommer lägga ner mig som ett litet djur, eller, jag hoppas att jag kommer lägga ner mig för jag vet att jag kan få bra betyg i det underbara språket.

När jag ändå är inne på spanska så kan jag ju berätta att morgondagen börjar med ytterligare ett nationellt prov. Denna gången i, ja just precis, spanska. Det muntliga nationella provet står på schemat och min grupp har fått den första tiden. Kommer vara sjukt nervös, men fan vad skönt det kommer vara när det är över!

2011-05-17 19:40:49
Allmänt Kommentarer (0)

DEN SEXTONDE DAGEN I MAJ.

Dagens mående: Trött och ont i huvudet.
Dagens humör: Jag kan likna det vid en berg- och dalbana.
Dagens borde: Plugga sönder! Har gjort ett gammalt nationellt prov. Det får räcka.
Dagens vill ha i allmänhet: Helg.
Dagens materiella vill ha: En sjukt gigantiskt stor godispåse med bara saltlakrits.
Dagens planer: Prata med min älskade och sedan sova.
Dagens beroende: -
Dagens längtan: Det består av nio ord - s.o.m.m.a.r.l.o.v.
Dagens klädsel: Chinos, topp & tröja. Och underkläder såklart, men det förstår ni nog.
Dagens smink: Consealer, foundation, rouge, ögonbrynspenna & mascara.
Dagens frisyr: Fixat med Dust It men ändå låg det alldeles platt mot huvudet...
Dagens låt: Lipstick - Jedward.
Dagens dummaste: Louise, alltså; jag.
Dagens bästa: Att den muntliga presentationen i svenska C gick över förväntan.
Dagens misslyckande: Att råplugga hela dagen, men jag har pluggat lite i alla fall. Duktigt!
Dagens köp: Ingenting alls.
Dagens godis: Samma svar som på punkten ovanför, men godissuget har varit sjuuuukt stort.
Dagens mat: I skolan; pasta & pastasås. Hemma; pommes & hamburgare.
Dagens tidning: Har nog inte ens öppnat en tidning idag så det får bli hockey.expressen.se.
2011-05-16 22:29:40
Allmänt Kommentarer (0)

DOWN.



...eller?
Seriöst, jag hatar mitt liv just nu. Jag hatar skolan. Jag hatar att vi har ett fyra timmar långt matteprov imorgon som jag ändå inte kommer få G på. Jag hatar att jag är så jävla negativ. Jag hatar att jag tänker för mycket. Jag hatar att jag hatar allt, men jag hatar verkligen ALLT just nu.

Ge mig godis annars kommer jag börja gråta!!!!!!!!!!

2011-05-16 14:02:29
Allmänt Kommentarer (0)

ÅRETS SKÄMT!

Är ungefär noll pepp på livet just nu. Okej, det lät som jag ville dö, men det vill jag nog inte. Vill nog bara vara någon smart typ som får åtminstone G på matteprovet som vi har på tisdag. Allt jag kan göra är att säga hej till ett ig. Hur bra känns det liksom? Och jag har valt Matte C som individuellt val nästa år. Hahahahahhahahahahahahah. Årets skämt ju.

På tal om individuellt val så ångrar jag något otroligt att jag inte valde spanska istället för fucking jävla Psykologi B och Hotell A. Jag ångrar det så mycket att jag tror jag ska trippa iväg till vår syo någon dag och be på mina bara knän om att få byta. Jag vet att jag kommer gråta mig igenom hela nästa läsår om jag inte gör det. Hur kul vore det liksom?
2011-05-15 14:39:49
Allmänt Kommentarer (0)

L.O.V.E.

2011-05-14 20:00:29
Allmänt Kommentarer (0)

IDAG HAR JAG:

- Vaknat före pappa.
- Ätit tacos till frukost.
- Varit en jättesnabbis på Bergvik.
- Sett en assnygg tröja på Gina Tricot.
- Varit jävligt duktig för jag köpte inte den assnygga tröjan på Gina Tricot.
- Trixat med en fotboll tills jag fick blodsmak i munnen.
- Fått en boll på näsan, en på munnen och en sträckning i ljumsken pga punkten ovanför.
- Gjort klart Kulturlägeruppgiften i Svenska C!!!
  JAG ÄR KLAR!! TVÅ DAGAR INNAN DEN SKA VARA KLAR!!! MIRAKEL KAN SKE FAKTISKT SKE!!!
2011-05-14 19:54:18
Allmänt Kommentarer (0)

VILL BARA UTTRYCKA MITT HAT MOT DENNA DAG.

GHFDJLKFDSJSHKHGSJAHGAKGHAÖLKJÄFJAGLAHGKJHSGKJHGAKJHKAJHAKAJHKÖSHFGHSKÖJGHÖKJGHGÖGHGHGJK
HGKÖJGHJGÖKHGAKJHGKJHGGKJHGAÖKHHGÖKAHJÖGKAGJHFDLÖKHÄLFKHGKLJSAHJAGLKHDKAGHÄLAHGSHLAHÄG
HGALKJFGLJFKHFDÖLHFÖAHAKÖJAGÖKALAGGHKJAHDSKJGDFDHGLÖKJHGÄLKJÄGLJKGAÖLJGAÖJGAGÖÄLGJAGÄGÄA
HATA!!!!
2011-05-13 18:25:13
Allmänt Kommentarer (0)

GÅRDAGENS MAT.



Ja, jag åt kycklingspett igår också. Denna gången med smak av tandoori. Sååå gott.

2011-05-12 14:02:27
Allmänt Kommentarer (1)

JAG VILL UTROTA ENGELSKA, ELLER ÅTMINSTONE PROV I ENGELSKA!



Jag hatar engelska.
Jag vill aldrig någonsin komma i kontakt med det språket igen.

Så var mina tankar efter dagens jävligt plågsamma nationella prov i B-kursen i engelska. Jag trodde inte jag var såhär kass på engelska, men någonstans så tänkte mina hjärnceller otroligt fel. Jag skäms. Jag skäms över det jag presterade idag, speciellt på hörförståelsen. Det gick åt raka motsatsen till himlen, alltså - ÅT HELVETET. Ska aldrig mer använda engelska. Aldrig någonsin mer.

Det "roliga" var att det första jag fick göra när jag loggade in på Facebook var att översätta två av mina statusar från svenska till engelska åt min tjeckiska kompis. Buhu.
2011-05-12 13:55:16
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS OUTFIT.

2011-05-11 20:54:39
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS REBECCA.



Suddig bild, men märket på handen är ett brännmärke.
Stackars Rebecca! Skänk henne en tanke så är ni snälla.
2011-05-11 20:47:44
Allmänt Kommentarer (0)

DEN ELFTE DAGEN I MAJ.

Dagens mående: Bra, men vänster sida av halsen ömmar fortfarande.
Dagens humör: Trött, fokuserad, glad, irriterad... En blandning alltså.
Dagens borde: Nervösa ihjäl mig med tanke på de nationella proven imorgon.
Dagens vill ha i allmänhet: Min pojkvän här bredvid mig i soffan.
Dagens materiella vill ha: En brun stor väska. En schyst jeansjacka.
Dagens planer: Kolla hockey. Prata med älskling. Sova.
Dagens beroende: Ingenting alls.
Dagens längtan: Ni vet redan vem jag alltid längtar efter.
Dagens klädsel: Blå leggings, svart linne, beige topp & svart tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, rouge, eyeliner & mascara.
Dagens frisyr: Tråkigt, som vanligt då alltså.
Dagens låt: Den här punkten kan vi ta bort, då jag inte vågar använda Spotify längre.
Dagens dummaste: De nationella proven i spanska.
Dagens bästa: Att proven gick relativt bra.
Dagens misslyckande: La mig istället för att se Tjeckien-USA, något jag ångrar. JAROMIR JAGR!
Dagens köp:
Godis.
Dagens godis: Salta kuler & bananaskids.
Dagens mat: Skolmat; fisk, potatis, sås & grönsaker. Hemmamat; kycklingspett, sallad & creme fraiche.
Dagens tidning: Ingen alls.
Dagens blogg: -
2011-05-11 20:32:35
Allmänt Kommentarer (0)

NATIONELLA PROV I SPANSKA.

07.57 imorse satte jag mig på bussen för att, cirka tio minuter senare, anlända vid hållplatsen utanför min skola. Eftersom att två nationella prov, läsförståelse och uppsats, i spanska väntade i Sundstas aula så bestämde jag mig för att först gå till mitt skåp för att lämna väskan och möta upp Rebecca och Danne innan vi sedan, tillsammans, styrde kosan tvärs över vägen och in i Sundstaentrén.

Jag, tillsammans med Danne, gick in i aulan, valde plats att sitta på, drog några djupa andetag innan jag sedan vände blad på häftet som låg framför mig. Det häftet som innehöll ett antal texter med frågor att svara på. Hur provet gick? Jovars, en del frågor chansade jag på, medan jag på vissa frågor var helt säker på svaret. Sammanfattningsvis så kändes det i alla fall bra, tills jag insåg att jag hade gjort några enkla misstag. Förhoppningsvis är inte det avgörande, utan jag hoppas att jag gjorde så pass bra ifrån mig på resten av texterna.

Efter läsförståelseprovet, som varade i 70 minuter, fick vi en liten rast innan det var dags att åter igen entra aulan, hitta min plats och börja skriva en uppsats under, också den delen, 70 minuter. Uppgiften gick ut på att svara på ett mejl. Jag förstod inte alla frågor, men jag skrev så bra jag kunde och känner mig ganska nöjd nu när jag tänker efter.

På fredag är det dags igen för nationella prov i spanska. Den gången kommer vi befinna oss i ett vanligt klassrum för att göra provdelen som kallas hörförståelse. Den delen som jag, kanske, är sämst på. Efter vi har gjort hörförståelsen kommer vi även börja med den muntliga delen, så kanske har jag även den på fredag.

Har jag sagt att det är mycket i skolan nu?

2011-05-11 16:24:04
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS MIDDAG.



Potatissallad, teriyaki kycklingspett, sallad & baguette med brieost.
Så otroligt underbart gott att det inte finns ord som kan förklara hur gott det verkligen är. Perfekt mat i sommar om man inte orkar stå i värmen framför spisen och laga till en måltid. Kycklingspettet var nog bland det godaste jag ätit. Synd bara att dom kostar tjugo kronor styck, annars skulle jag köpa alla som finns i affären. Hehe.
2011-05-10 20:18:16
Allmänt Kommentarer (0)

BRASILIEN.

Har halsband från Brasilien idag.
Grymt va?
Tack morbror!
2011-05-10 10:25:08
Allmänt Kommentarer (1)

ÄLSKADE PHOTO BOOTH.

2011-05-10 10:23:10
Allmänt Kommentarer (0)

GÅ SAM-MEDIA OCH VA HIPP.

Hej alla trogna läsare!
Vart är jag undrar ni nu. Då kan jag be att få tala om för er att jag befinner mig i den bästa skolan som finns i Karlstad Kommun, nämligen Älvkullegymnasiet. Det finns ju två sidor av den här skolan. Först har vi den lite mer tråkiga sidan som innehåller program som Natur, TIME och Teknik. Ni hör ju själva liksom, inte riktigt hippt.
.
På den andra sidan så finns de hippa programmen Media och Sam-Media. Erkänn att ni som läser detta är lite avundsjuka på mig nu som fem dagar i veckan får befinna mig i de här underbara mediasalarna. Jo jag vet, livet är tufft för somliga. Dock inte för mig.
Jag och min hippa Sam-Media polare Rebecca.
2011-05-10 09:56:15
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS REBECCA.



Det här sysselsatte sig Rebecca med under mattelektionen.
Jag tror hon är ute efter min kille. :(
2011-05-09 14:14:34
Allmänt Kommentarer (2)

MELLANMÅL OCH TANDLÄKARE.



Kom hem för ett par minuter sedan efter en hård skoldag. Ironi. Åt lite kex och färskost till mellanmål för jag vet inte om jag får äta på ett par timmar sedan. Ska nämligen tillbringa en stund av eftermiddagen i en tandläkarstol. Jag, som aldrig brukar vara nervös för att gå till tandläkaren, börjar nu få nervösont i magen. Inte. Roligt.

Önska mig lycka till i alla fall!

2011-05-09 14:10:38
Allmänt Kommentarer (0)

WORD.

2011-05-09 09:54:48
Allmänt Kommentarer (0)

MÅNDAG. TILLBAKA TILL SKOLAN.

Att börja en måndag med en lektion som heter Svenska C är inte direkt en höjdare. Enda positiva är att vi har en fri lektion, vilket innebär att vi inte behöver sitta i klassrummet och jobba, vilket i sin tur betyder att jag inte jobbar alls. Hehe. Jag är en lärares våta dröm. Eller okej, inte våta dröm, bara dröm.

2011-05-09 09:42:24
Allmänt Kommentarer (0)

LOUISE HISSAR/DISSAR.



▲ Västkusten - Tjuvkil. Där händer det inte mycket, men det händer lite. Alltid något.
▲ Att kunna gå i klänning utan leggings.
▲ H&M. Billiga bikinis. Billiga klänningar. Billiga armband. Behöver inte säga mer än så.
▲ Min pojkvän. För att han helt enkelt är världens mest underbara människa.
▲ Vårt (mitt, Rebeccas & Hannas) kommande projektarbete. Mer info kommer under veckan.



▼ Att bli kissnödig när man åker buss i fyra timmar.
▼ Att det är cirka fyra veckor kvar till sommarlov. JAG. VILL. HA. LOV. NU!
▼ Vecka 19. En vecka fylld av nationella prov är ingen rolig vecka.
2011-05-09 00:13:12
Allmänt Kommentarer (0)

DU GÖR MIG TILL VÄRLDENS MEST LYCKLIGA MÄNNISKA.




Nu är jag tillbaka i Karlstad igen.
Mina känslor är så otroligt delade, för samtidigt som det känns underbart att få vara på hemmaplan så känns det för jävligt att inte få vara nära den som jag älskar mest av allt. Jag kan inte ens förklara vad den mannen gör med mig, för varje gång vi är tillsammans så känner jag mig som den lyckligaste människan som någonsin stått med fötterna på den här planeten.

Tack min älskade, tack för du älskar mig!
Du är det bästa som har hänt mig.
2011-05-08 22:23:15
Allmänt Kommentarer (0)

ÄR PÅ VÄSTKUSTEN.

HEJ MINA VÄNNER!
Uppdateringen är på lägsta nivå, jag vet, men jag är på Västkusten.
Vädret är tipptopp och jag likaså, så vi hörs helt enkelt senare eller imorgon.

PUSS!
2011-05-07 16:55:28
Allmänt Kommentarer (0)

DEN FEMTE DAGEN I MAJ.

Dagens mående: Bättre än på länge. Jag tackar Gud, eller någon. 
Dagens humör: Tippelitopp.
Dagens borde: Packa. Diska. Sova hyfsat tidigt.
Dagens vill ha i allmänhet: En kall bira i sommarsolen vore ju inte helt fel. Fast usch.
Dagens materiella vill ha: Fortfarande svarta jeans.
Dagens planer: Packa. Diska. Sova hyfsat tidigt. Plus ha telefondejt med älsklingen.
Dagens beroende: Använda mixern.
Dagens längtan: Efter imorgon. Jag behöver inte säga mer än så.
Dagens klädsel: Leggings, vit kjol, svart linne, rutig skjorta & skärp.
Dagens smink: Consealer, foundation, rouge, ögonbrynspenna & mascara.
Dagens frisyr: Nyfärgat. Mittbena. Fixat med Dust It.
Dagens låt: Icas reklamlåt. Hah.
Dagens dummaste: Finns inget sånt idag.
Dagens bästa: Planerna inför det kommande projektarbetet.
Dagens misslyckande:
Dagens köp: Klubba plus bananaskids.
Dagens godis: Se tidigare svar.
Dagens mat: Skolmat; soppa. Hemmamat; potatisbullar, bacon & grönsaker.
Dagens tidning: -
Dagens blogg: http://annajansson73.blogspot.com .
2011-05-05 19:07:39
Allmänt Kommentarer (1)

DAGENS REBECCA - 5/4.

2011-05-05 15:16:36
Allmänt Kommentarer (0)

HALLON- & BLÅBÄRSMILKSHAKE

2011-05-05 15:10:03
Allmänt Kommentarer (0)

TORSDAG.

God eftermiddag på er!
Jag sitter vid köksbordet och dricker min andra mixade sak för dagen; hallon- & blåbärsmilkshake. Jag tror jag har blivit lite beroende av den där mixern som står på köksbänken, men då kan man ju i alla fall inte säga att det var ett dåligt köp av min mamma. Den kommer bli min bästa vän när jag ska gå på diet (så jävla fult ord) i höst.

Vidare till några rader om dagens skoldag. Först på schemat stod matte. Jag, som hatar Matte B, jobbade på som en... Ja jag vet inte vad, men bra jobbade jag i alla fall. Om jag förstår något mer nu? Nej. Nationellt prov i det ämnet väntar om sisådär två veckor. Det är inget som jag ser fram emot, men där är vi inte än för först ska jag, bland annat, klara mig igenom morgondagens nationella prov i Engelska B.

Oj vad roligt det ska bli att skriva en uppsats på 567680579 ord. Eller inte. Dock var det roligt att läsa igenom några gamla uppsatser som elever hade skrivit på deras nationella prov. Det fanns en text, den som hade fått icke godkänd som betyg, som var otroligt rolig att läsa. Till och med jag är bättre än vad den personen var. Hehe. Stackars.


2011-05-05 15:06:00
Allmänt Kommentarer (0)

GOD MORGON.

Jag är en sån som alltid går upp en timme innan jag börjar skolan. Förutom idag då. Vaknade hela en timme och tjugo minuter innan, så jag bestämde mig för att gå upp. Gjorde mig i ordning på sisådär en kvart och nu sitter jag här och avnjuter en hallon/blåbär/banansmoothie. Så. God. Har börjat varje dag den här veckan med en smoothie. Perfekt för mig som typ hatar att äta frukost på morgonen.

Börjar skolan vid 10.20; matte & engelska står på dagens schema.
Efter det ska jag, Rebecca & Hanna planera vårt projektarbete.
Hörs när jag är hemma!
2011-05-05 09:44:17
Allmänt Kommentarer (0)

KVÄLLENS VILL HA - FRÅN GINA TRICOT.



Den här klänningen är bara för underbar, speciellt med tanke på urringningen och midjan på den.
Jag har dock två problem.

1. Jag har precis fått hem tre nya klänningar. Är en till klänning verkligen nödvändig?
2. Om jag bestämmer mig för att köpa denna klänning för 149 kronor; vilken färg ska jag då välja?

Hur tråkig jag än är så tror jag att jag då skulle välja svart. Det känns som om den här klänningen gör sig bäst i svart, eller kanske brun; just för att jag redan har så mycket svart i min garderob. Men den största anledningen till att jag skulle välja den här klänningen i färgen brun är för att det är så snyggt till sommarens bränna, men jag vet inte. Beslutsångest.nu. Som vanligt.
2011-05-04 22:07:07
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

DANIEL.

2011-05-04 21:00:55
Allmänt Kommentarer (2)

AJ.

Det här är åttonde dagen min hals gör ont. Borde gå till vårdcentralen och ta ett halsprov, men jag vågar inte ringa dit. Hehe. Hatar att ringa och prata med okända människor. Det är liksom knappt att jag skulle våga ringa till mina kompisar. I alla fall så har jag idag även haft feber och känt mig sådär hängig som man gör när man är sjuk. Kul att det inte ens finns panodil hemma... Måste bli frisk, kan inte bli sämre och missa fler lektioner plus att jag ska till Göteborg om två dagar. HELP ME!!
2011-05-04 14:34:49
Allmänt Kommentarer (0)

DEN TREDJE DAGEN I MAJ.

Dagens mående: Min hals mår som den har blivit överkörd av en lastbil, mitt huvud likaså. Typ.
Dagens humör: Lite hängig, men i övrigt bra.
Dagens borde: Plugga, vilket jag i och för sig har gjort en del också.
Dagens vill ha i allmänhet: Sol, värme och mig placerad på Västkusten.
Dagens materiella vill ha: Svarta jeans. En brun stor väska.
Dagens planer: Tvätta av sminket, borsta tänderna, läsa lite i svenskboken & sedan sova.
Dagens beroende: Halstabletter.
Dagens längtan: Efter fredag när klockan slår 17.15.
Dagens klädsel: Leggings, vit kjol, långt svart linne, rosa oversize topp, svart tröja & halsduk.
Dagens smink: Consealer, foundation, rouge, ögonbrynspenna & mascara.
Dagens frisyr: Hängandes rakt ner, som alltid.
Dagens låt: -
Dagens dummaste: Att det vräkte ner snö när jag tittade ut vid halv sju imorse.
Dagens bästa: Att vi hann klippa klart alla scener till vårt spel i Multimedia.
Dagens misslyckande: Pluggandet på lektionstid.
Dagens köp: Kaka & sprite.
Dagens godis: -
Dagens mat: Skolmat; mos & fiskgratäng. Hemmamat; pizza från affären.
Dagens tidning: Expressen.se.
2011-05-03 23:59:00
Allmänt Kommentarer (0)

NEW DRESS / NEW SHOES.


Skorna som jag köpte från H&M häromdagen, plus klänningen från H&M som kom med paket idag.

Det här är så långt ifrån mig man kan komma, men jag tänkte att det är ju aldrig för sent att ändra sig själv så det här kommer bli en outfit för mig i sommar. Klarar dock inte av skorna än (hehe) då det känns som om de ska falla av mina fötter. Men men, det är några veckor kvar till sommaren. Än kan allting hända.

2011-05-03 23:49:41
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

NI HITTAR MIG NUMERA OCKSÅ PÅ TWITTER.

2011-05-03 22:01:26
Allmänt Kommentarer (0)

REBECCA, NI VET.

2011-05-03 21:10:13
Allmänt Kommentarer (1)

8.30 - 17.00.



Vad jag gör på bilden? Jag har precis dött av en elchock.
Sa ju att jag dör på diverse konstiga sätt i vårt multimediaspel.

Ännu en dag då klockan stod på 17.00 innan jag lämnade skolans väggar. I och med att vi började redan klockan 8.30 imorse så menas det alltså att jag var i skolan i åtta och en halv timme idag. Sjukt länge och mest av allt; sjukt drygt, men ambitiösa som vi är på sam-media så kämpade vi in i det sista. Kötta in i sargen liksom!

2011-05-03 20:21:29
Allmänt Kommentarer (0)

DEN ANDRA DAGEN I MAJ.

Dagens låt: Lyssnar aldrig på musik längre. Typ.
Dagens klädsel: Leggings, lång grå topp, svart tröja & randig halsduk. Inspelningsoutfiten.
Dagens make up: Consealer, foundation, rouge, ögonbrynsskugga, vit kajal & mascara.
Dagens mat: Pasta, bacon, champinjoner och grönsaker.
Dagens dricka: Vatten. Coca Cola Zero.
Dagens godis: -
Dagens film: Gissa svaret! Ingen film alls? Ja, det var rätt.
Dagens tidning: Gissa svaret! Ingen tidning alls? Ja, det var också rätt.
Dagens vän: Alla som är med i vårt spel i multimedian.
Dagens person: Pappa som betalade min bussbiljett till & från Göteborg till helgen.
Dagens vill ha: Mina nya klänningar från H&M!
Dagens längtan: Efter den 6-8 maj.
Dagens köp: Coca Cola Zero.
Dagens bästa: Att äntligen få träffa mina solstrålar igen.
Dagens sämsta: Min hals.
Dagens internetsida: Swebus.se.
Dagens beroende: Mitt läppgrejs som jag hittade under sängen. Så som jag har saknat det!
Dagens roligaste: Inspelningen av spelet.
Dagens blogg: Jävla svår punkt detta alltså.
2011-05-03 00:12:21
Allmänt Kommentarer (0)

AMBITIÖS SAM-MEDIA ELEV.

Slutade egentligen 13.10 idag, men ambitiös som jag är så stannade jag kvar ända till klockan 17.00. Anledningen? Att vi filmade klart alla scener till vårt spel som vi gör i Multimedia, så imorgon är det bara att börja klippa. Woho! Jag är huvudpersonen i spelet och dör på alla möjliga sätt. Till exempel av att jag blir skrämd av att någon hälsar på mig eller när jag äter en farlig macka i kafeterian. Då sätter jag i halsen och segnar ner och dör. Jävligt gripande. Har sån inlevelse i allt jag gör när jag skådespelar. Tror fan jag ska satsa på Hollywood, eller Trollywood.

2011-05-02 18:26:04
Allmänt Kommentarer (0)

YTTERLIGARE EN SAK SOM JAG HATAR;

NÄR BLOGG.SE PUBLICERAR MINA INLÄGG TYP 80 ÅR EFTER ATT JAG HAR SKRIVIT DOM!
KASTRULLEN KOKAR ÖVER NU. MORR!
2011-05-01 22:59:00
Allmänt Kommentarer (0)

178 CENTIMETER LOUISE.

Tillbringade några timmar av eftermiddagen på Bergvik. Målet var att hitta ett par snygga skor som jag kan ha till sommarens klänningar. På min önskelista stod ett par skor som inte är i färgen svart eller vit och som gärna gör att jag mäter lite mer än mina 168 centimeter. Om jag lyckades?

JA!

Fick syn på ett par av de skorna från H&M som jag la upp på bloggen för några dagar sedan. Provade dem och bestämde mig för att trotsa min okvinnliga sida när det gäller skor (har bara skor utan klack i min skohylla, typ) så jag köpte dem. 199 kronor. Som hittat. Dock känns det sjukt ovant att ha på mig skor med en korkklack som är 10 centimeter hög. Känner mig som en otroligt ograciös elefant när jag stapplar omkring här hemma. Men men, övning ger färdighet. Kommer se grymt snygg ut i sommar i dem!


De nyinköpta skorna + en klänning som blir min i veckan = sjukt snygg sommaroutfit.
2011-05-01 22:34:31
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

TVÅ SAKER SOM JAG HATAR BIG TIME.

- Sura jävlar som är bakom kassan i någon affär och inte hälsar när man ska betala. Hallå? Kan man inte vara lite trevlig mot sina kunder så ska man väl fan inte vara bakom kassan! Flytta ut fanskapet till lagret eller låt den gå en kurs i hur man ska uppföra sig, för i slutändan kommer ju affären förlora på att ha den där personen där. Jag menar, vem vill gå till en affär där personalen är otrevliga?

När det hela dagen har varit halvtaskigt väder och så helt plötsligt spricker det upp fram emot kvällen. Fan vad irriterande det är! Allt man vill är ju att steka sig igenom hela dagen, men så sätter några jävla moln käppar i hjulet för de planerna. Hatet mot molnen är härmed jävligt stort! Men när de där jävla molnen sedan försvinner lagomt till att kvällen kommer så hatar man dem, om möjligt, jävligt mycket mer.

2011-05-01 21:11:27
Allmänt Kommentarer (0)

JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN VAD ORD KAN BESKRIVA.

2011-05-01 14:27:17
Allmänt Kommentarer (0)