OM DÅ NÄR MIN UTGÅNGSOSKULD BLEV TAGEN.


Har inte bloggat så mycket om min utekväll som ägde rum på havsbadet i Lysekil i fredags. Det var första gången under mina arton och ett halvt år på jorden som jag överhuvudtaget satte min fot på en nattklubb. Nervöst? Yes, en aning.

Jag började fundera redan en vecka innan vad jag skulle ha på mig under fredagskvällen, men likt förbannat stod jag där samma dag utan en aning om vad jag skulle ha för kläder. Allt ordnade sig i alla fall, tack vare min pojkväns råd. Dock var det inte bara klädvalet som tog lång tid, det dröjde också lång tid innan jag blev klar med både hår och smink. Ibland önskar jag att jag vore kille för då är det bara att hoppa in i duschen, slänga på sig kläder, fixa håret och sedan är man redo för att gå.

Lite efter klockan 23.00 kom vi i alla fall iväg och efter ett stopp på gatuköket så var vi äntligen utanför havsbadet. Jag stod redo med mitt leg, men jag behövde aldrig visa det. Börjar tro att jag ser gammal ut... I alla fall så fick jag en stämpel på höger handled och sedan var det bara att gå in. Väl därinne så slog vi oss ner vid ett bord nära baren. Blev bjuden på en rödfärgad drink och väntade på att Rebecca & Fiona skulle börja dj:a. Det dröjde dock ända fram tills efter klockan 01.00 innan de dök upp, men det var helt klart värt all väntan. Grymma som fan är dom!

Vid 02.00 lämnade vi stället och begav oss än en gång till gatuköket. Killen käkade en kebabtallrik med mos - jag nöjde mig med bara mos. Det godaste moset jag någonsin ätit. Nästan värt att åka till Lysekil bara för att äta mos. Typ. I alla fall så var det en sjukt rolig kväll. Är nästan lite sugen på att gå ut igen. Men bara nästan. Tror jag.
2011-07-26 23:17:16
Allmänt Kommentarer (0)

Kommentarer


SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback