lördag betyder äntligen hockey

God middag!
Hade faktiskt mobilaalarmet på 10.45 idag. Fråga mig inte varför jag valde just 10.45, för först så tänkte jag gå upp 11.00, men sen så tänkte jag att jag hinner med så mycket mer om jag går upp en kvart tidigare. Eller? Vad skulle jag hinna med liksom? Jag menar, jag har ju såå himla mycket att hinna med. Bara jag får en liten dos av datorn, hinner tvätta håret, sminka mig, ta på mig kläderna och äta lite så är jag nöjd. Allt det där tar liksom inte tre timmar. Vi åker ju som sagt till hockeyn klockan 14.00. Matchen börjar egentligen vid 16.00, men vi ska upp och hämta mamma, för hon ska med (!) Det trodde jag aldrig att hon skulle göra, men nu har vi lurat med henne och jag lovar att hon är hockeyfrälst när hon går därifrån ikväll. Det ska jag se till.

Anyway, vad gjorde jag igår då på kvällen?
Satt mest vid datorn och försökte komma på något intressant att skriva om, men som vanligt så gick det inte alls. Har en bra grej som jag ska skriva om här på bloggen, men jag måste komma på hur jag ska kunna formulera mig först. Har ju sån där formuleringssvacka som ni nog vet/har märkt. Det märktes i alla fall på Textkommunikationen i tordags. Herre min gud alltså! Vi fick ett papper med olika alternativ som vi skulle välja vilket vi ville skriva om. Jag valde rubriken "Känselspröten", där man skulle beskriva en person med hjälp av alla sinnen. Hur den här personen såg ut, hur hans/hennes andning och röst lät, hur den luktade samt olika drag som skulle beskriva hur den här personen var. Allvarligt talat så gick det inte alls. Jag bara skrev något helt osammanhängande som inte alls var viktigt. Menmen, det är ju bara i början. Har ju tid på mig att briljera.  ;)

Vad gjorde jag mer på kvällen igår då?
Chattade lite, men inte med någon rolig för den personen som jag ville chatta med var hemma hos sin brorsa. Så det blev inget med det. Lite synd, men vi skickade några (läs: många) sms under kvällen så det gick bra ändå. Bara lite dyrt för min del, haha! Överväger att skaffa tre. Alltså kontantkortet tre. Menmen, får se efter måndagen vad som har hänt då, helt enkelt.



Jag vet att ni tror att jag kommer chockera er, men icke.
Klart som fan det blev nachos/tacos för mig igår också, men det satt långt inne.



2009-09-12 12:29:47
Allmänt Kommentarer (0)

Kommentarer


SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback