första lektionerna är avklarade



De första lektionerna på gymnasiet är härmed avklarade. Känns riktigt bra att äntligen komma igång med allt arbete. Ett minus dock att de första medieämnena är på torsdag. Det är ju liksom de ämnena som jag längtar mest efter att ha.

Idag var det i alla fall engelska, historia och svenska som stod på schemat. Känns ovant att ha så få lektioner under en dag, men då ligger de ju på runt en och en halv timme. Det är i alla fall skönt att vi börjar tio över nio och slutar tjugo i tre, för då kan man ändå sova lite längre och sedan kommer man hem någorlunda tidigt. Helt underbart!

Något som inte är så himla underbart är morgondagen. Vi börjar runt halv nio, har historia tills innan tio, sen ska vi se på någon show i Sundstaaulan, sen efter det har vi håltimme tills runt två då vi har genomgång på idrotten, alltså ingen vanlig lektion. Fatta vad ovärt det känns att komma tillbaka efter håltimmen, för det är ju liksom inte så att man direkt stannar kvar på skolan så länge. Menmen, det får väl funka. ;)
2009-08-25 18:02:06
Allmänt Kommentarer (0)

Kommentarer


SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback