DET ÄR BRA NU, MEN DET KOMMER BLI BÄTTRE.



Skrev nyss ner alla kurser jag har haft/kommer ha i gymnasiet samt de betygen jag har fått. Jag, som alltid har haft höga krav på mig själv, är inte helt nöjd. Förra året fick jag betyg i åtta ämnen; tre MVG, fyra VG och ett G. I år kommer jag få betyg i nio ämnen och det känns som om jag högst kommer få ett MVG.

Enligt mig är allt under VG katastrof, förutom i idrott, matte B och bild. Det sistnämnda ämnet var just den kursen som jag fick G i förra läsåret. Hade jag lagt ner mig hade jag säkert fått VG, men ja, nu blev det som det blev och det är okej. Vad som inte är okej är att jag har VG i kurser som jag vet att jag kan få MVG i om jag bara lägger ner mig en aning. Vad är några timmars hårt plugg jämfört med att få det högsta betyget liksom? Det är värt det flera gånger om, ändå är jag så jävla lat.

Jag lovar härmed mig själv att jag kommer plugga MYCKET bättre nästa läsår. Det är det sista läsåret innan jag tar studenten och då ska man lägga i högsta växeln. Ordet "man" ska då också inkludera jag, Louise. Jag vet att jag kan om jag vill och innerst inne så vill jag ju. Och i och med att jag vet att jag kan få högsta betyg i flera ämnen nästa år så borde det ju locka mig som fan.

Vad sägs som ett MVG i Textkommunikation B, Samhällskunskap B, Svenska B eller Mediekommunikation A liksom? Låter inte det som grädden på moset? Jo, för det gör det. Kom igen Louise!

2011-05-18 21:39:05
Allmänt Kommentarer (1)

Kommentarer
Elli
DATUM: 2011-05-18 | TID: 23:21:51
URL: http://elliochella.blogg.se/

KOM IGEN, LOUISE!



SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback