HAR DU NÅGON GÅNG TÄNKT TILLBAKA?

En gång i tiden så var jag en riktig hejare på att skriva dikter. Jag vann en dikttävling i skolan (jag var väl typ den enda som lämnde in något bidrag kanske?) och jag skickade även in ett par dikter till NWT. Jag tror inte att jag har upplevt något tillfälle där jag har varit stoltare än den dagen då jag fick se min dikt och mitt namn i tidningen. Mormor och morfar klippte ur min dikt och nålade fast den på anslagstavlan. Varje gång jag ser den där lilla lappen så ler jag och blir alldeles varm inombords.

Det kanske inte är det bästa jag har skrivit, men när jag läser den så saknar jag den tiden då jag satt uppe på nätterna för att skriva dikter. Jag hade en sådan otrolig fantasi då! Vart tog den vägen? Kom tillbaka. Snälla.

2011-06-30 23:40:39
Mina dikter/texter Kommentarer (0)

IMORGON ÄR MIN SISTA DAG SOM SOMMARJOBBARE.

Imorgon gör jag min sista dag som sommarjobbare på förskolan som jag, nu, har jobbat på i tre veckor. Jag gör min sista dag med blandade känslor. Samtidigt som jag vill vara helt ledig så vill en del av mig stanna kvar där, leka med barnen och gå ut klockan halv nio-nio varje dag för att sedan vara ute till halv tolv.

Jag bara;
tack förskolan för att jag inte längre är helt snövit.
2011-06-30 23:24:51
Allmänt Kommentarer (0)

AND I LOVE HIM.

2011-06-29 21:25:19
Allmänt Kommentarer (0)

ÅH, SÅ SKÖNT ATT KOMMA HEM.

Förställ er att ni sommarjobbar på en förskola. Ni får, ett x antal gånger om dagen, torka upp diverse spill från barnen. Målarvatten. Mat. Mjölk. Listan kan göras lång. Men föreställ er då när ni kommer hem efter en sex timmar lång arbetsdag. Ni gör en smoothie som ni ska avnjuta när ni har satt er i soffan för att vila lite. Föreställ er att ni då SPILLER UT DEN FUCKING JÄVLA SMOOTHIEN OCH MÅSTE TORKA UPP DEN FRÅN DISKBÄNKEN, GOLVET, OCH VART FAN ALLT NU HAMNADE! ÅH SÅ OTROLIGT FÖRBANNAT TREVLIGT DET VAR ATT KOMMA HEM, VA?


En sån här goding var det...
2011-06-29 15:27:06
Allmänt Kommentarer (0)

8 DAGAR.

8 dagar sedan jag åt godis.
Det känns. Det känns som fan, men jag ska klara en vecka till. Den nionde juli får jag äta godis igen. Därefter gäller en gång i veckan. Att gå från att äta godis, i princip, varje dag till att hålla sig till en dag i veckan, det är bra. Jag ska klara det. Det finns inget snack om saken.

Mitt nästa steg är att börja gå ut och gå ett antal dagar i veckan.
Jag ska klara det också.


Bara lakrits. Så som jag älskart!
2011-06-28 22:47:49
Allmänt Kommentarer (0)

FOR YOU I'D BLEED MYSELF DRY.

Fan vilken underbar dag det är, trots att jag inte befinner mig i Göteborg för att vara på plats under Where The Action Is. I slutändan så tog jag det bästa beslutet ändå. Att förlora två dagars lön? Nej tack. Eller att trängas med flera tusen människor? Nej tack. Eller att betala närmare 1000 kronor bara för att få se Coldplay (det enda bandet jag verkligen ville se)? Nej tack. Dom kommer till Sverige igen, då ska jag se dom.


Yellow. En av de absolut finaste låtarna med ett av de absolut finaste banden.
2011-06-28 15:26:15
Allmänt Kommentarer (0)

VI HAR VARIT VI I ÅTTA MÅNADER.



Den tjugofjärde juni betydde inte bara att det var midsommarafton, utan det var också den dagen då jag och Daniel hade varit tillsammans i åtta månader. Förstår ni eller? Åtta månader! Det är nästan så inte ens jag förstår hur lång tid det verkligen är.

Jag kommer ihåg första gången vi träffades. Den nionde oktober. Klockan var runt halv fyra på lördagseftermiddagen. Vi hade bestämt att vi skulle gå på hockey tillsammans, Färjestad skulle spela mot Djurgården. Jag kommer ihåg hur jag precis hade gått in i Löfbergs Lila Arena, visat min biljett för mannen som stod innanför entrédörren, gått mot sektion H1 och hittat min plats, längst nere vid sargen. Jag satt där ensam med röda kinder och med ett hjärta som slog lite för många slag i sekunden.

Tittade på mobilen och såg ett sms med orden "jag klev av bussen nu". Den nervositeten som jag då kände har jag aldrig tidigare känt förut. Jag vände mig mot trappan ner mot sektion H1, där jag snart inte längre skulle sitta ensam. Sekunder blev plötsligt lika långa som år. Till slut såg jag honom. Han såg mig. Det kändes som om jag inte längre befann mig på jorden. Jag var i en dröm. Nöp mig i armen för att se om det verkligen var på riktigt. Det var det. I nästa sekund kramades vi. Herregud vad gott han luktade! Och så började han prata. Herregud vilken underbar dialekt! Jag bara log. Mitt hjärta log. Hela jag log. Kände direkt att mina känslor för honom bara skulle växa.

Oj, så rätt jag hade för nu har vi varit vi i åtta månader.
Det är fyra månader kvar tills vi firar ett år.

Jag älskar dig, Daniel.

2011-06-28 00:12:18
Kärleken Kommentarer (0)

DEN TJUGOSJUNDE DAGEN I JUNI.



Dagens mående:
Mitt mående är bra.
Dagens humör: Har knappt fuckat ur alls. Bra Louise!
Dagens vill ha i allmänhet: Mig bredvid min pojkvän i hans säng.
Dagens materiella vill ha: En ny mobil. Eller; biltelefon, som mormor säger.
Dagens planer: Skriva klart denna lista, borsta tänderna, läsa lite och sedan sova.
Dagens beroende: Jordgubbar. Har nog aldrig ätit så mycket jordgubbar som vad jag har gjort denna sommar.
Dagens längtan: Efter att min pojkvän ska få semester så vi kan vara tillsammans mer än en helg i sträck.
Dagens klädsel: Först; leggings, blommig klänning & svart tröja. Sen; leggings, rosa oversize topp & beige tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, puder, rouge & mascara.
Dagens frisyr: Totalt naturligt.
Dagens låt: Rolling In The Deep - Adele.
Dagens dummaste: Mitt äckliga finger, plus att jag kanske åt lamm idag. Ville kräkas.
Dagens bästa: Att jag påbörjade sista veckan på sommarjobbet.
Dagens misslyckande: Nej, idag har jag inte misslyckats med något.
Dagens köp: Ingenting, men mamma har beställt en långklänning till mig. Woho!
Dagens godis: Ingenting alls. Känns så otroligt skönt att kunna skriva så.
Dagens mat: På jobbet; spaghetti & köttbullar. Hemma; sallad med kassler & quinoa.
Dagens tidning: Aftonbladet eller något.
2011-06-27 23:47:45
Allmänt Kommentarer (0)

GJORT ÄR GJORT OCH KAN INTE GÖRAS OGJORT.



Jag är en person som, allt för ofta, blickar tillbaka och ältar saker och ting som har hänt i mitt liv. Eller ja, jag ältar kanske först och främst alla de sakerna som INTE har hänt. Till exempel så ältar jag att jag aldrig började i någon sport som liten. Jag ältar att jag inte träffade (träffar) mina vänner så ofta utanför skolan. Jag ältar att jag inte har lagt ner mig tillräckligt mycket i skolan. Jag ältar att jag alltid har varit den som har vägt mest av alla i min klass. Jag kan till och med älta att jag aldrig var den som drack mig full som fjorton-femton åring och låg och spydde i någon buske på väg hem från någon fest.

Det sistnämnda ältar jag trots att jag aldrig har velat vara en sådan person. Jag har aldrig haft något behov av att dricka, trots att jag ofta har blivit avundsjuk när folk har sagt att de ska gå på fest. Jag har också velat klä upp mig, sminka mig lite extra medan jag smådricker på någon god drink. Jag har nog mest känt så för att jag har målat upp i min värld att det är så alla gör. Verkligheten är ju dock annorlunda.

Det här med att älta är något som jag ständigt jobbar på för att det ska bli bättre. Jag försöker att alltid blicka framåt, istället för att titta en extra gång i backspeglen, för det som jag har gjort (eller inte gjort); det kan jag inte göra ogjort. Det jag istället kan påverka är framtiden. Hur vill jag att den ska se ut? Vad har jag för mål med livet? Det är det som jag kan vara med och bestämma över, just därför ska jag också se till att göra det.


FYRA DAGAR KVAR TILLS SOMMARLOV PÅ RIKTIGT.

Jag längtar.
Om fyra dagar har jag också sommarlov. Sommarlov på riktigt. Om fyra dagar har jag arbetat klart de tre veckorna som vi skulle sommarjobba för att få pengar i slutet av julimånad. Det känns fantastiskt skönt! Inte bara för att jag då har jobbat klart för den här sommaren, utan också skönt för att jag då, för första gången i mitt liv, får känna på hur det känns att få lön för ett arbete.

Jag är ju van att det, varje månad, rullar in 1050 kronor på kontot, men det är ju bidrag. Vad gör jag för att få de kronorna liksom? Jag går i skolan. Det är allt jag gör. Nu har jag verkligen jobbat för att få pengar. Okej, jag har inte haft det mest krävande arbetet, men hey, jag har i alla fall gjort något. Det känns för jävla bra!


Älska mitt ena ögonbryn på bilden. Hehe.

2011-06-27 22:09:39
Allmänt Kommentarer (0)

HEJ.

2011-06-26 20:50:48
Allmänt Kommentarer (1)

TRETTIO SEK - H&M.



Det blev en liten eftermiddagstripp till Bergvik förut. Kom därifrån med den här mönstrade kjolen som jag ville ha bara för den var billig. Tror jag. Vet inte om jag tycker om den. Tror jag gör det. Den är ju lite sådär somrig, ni vet. Blir nog snygg till ett vitt linne och en brun kropp. Om jag nu får någon sådan kropp alltså.

Men i alla fall; 30 kronor på rean på H&M.
2011-06-26 16:55:56
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

RAW COMEDY CLUB - AL PITCHER.

2011-06-26 00:09:39
Allmänt Kommentarer (0)

DEN TJUGOFEMTE DAGEN I JUNI.



Dagens mående:
Jag mår bra.
Dagens humör: Upp och ner, så att säga.
Dagens vill ha i allmänhet: En kropp redo för beachen vore ju inte fel.
Dagens materiella vill ha: En långklänning.
Dagens planer: Chilla lite och så, you know.
Dagens beroende: Mitt nya lipgloss som jag fick med i VeckoRevyn.
Dagens längtan: Efter min lön.
Dagens klädsel: Blå, slitna, jeans, vit topp & svart tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, puder, rouge & mascara.
Dagens frisyr: Fönat och sprayat.
Dagens låt: Snälla Bli Min - Veronica Maggio.
Dagens dummaste: Allt förutom vissa saker.
Dagens bästa: Att jag fick klappa en lammunge. (Varning för att låta som fem år)
Dagens misslyckande: Att klappa getungen. (Varning för att låta som fem år)
Dagens köp: Ingenting alls.
Dagens godis: Två bitar mörk choklad.
Dagens mat: Ris, kycklingfilé, sallad och sås på Restaurang Skutan.
Dagens tidning: VeckoRevyn.
2011-06-25 21:54:58
Allmänt Kommentarer (0)

RESTAURANG SKUTAN.



Efter att jag, mamma, pappa & carro hade varit på Mariebergsskogen så åkte vi till Skutberget för att äta. Jag och pappa beställde grillad kycklingfilé med ris och sås, medan mamma och carro beställde en dagens. Riktigt god mat var det så det blir nog att åka dit igen någon gång.

Förresten så har jag inte ätit godis sedan i måndags, om inte två bitar mörk choklad räknas. Känner mig riktigt duktig. Har i och för sig ätit frukt varje dag istället, men just nu känner jag att det är bättre än godis. Ska äta godis en dag i veckan har jag tänkt, men jag vill börja med att inte äta något godis alls på, sisådär, två veckor just för att se om jag klarar av det. Hittills så går det ju galant!
2011-06-25 19:53:24
Allmänt Kommentarer (0)

NEXT UP; MARIEBERGSSKOGEN.

Vad händer idag då?
Jo, jag och min familj ska iväg till Mariebergsskogen för att kolla på djur. Hah, känner mig ungefär som fem år igen varje gång jag är där. Förra helgen när jag var där så hade getterna precis fått getungar och vem var gladast av alla när en getbebis kom fram till henne? Jo, jag!



Det vita är en getbebis.

2011-06-25 12:13:13
Allmänt Kommentarer (0)

ANGÅENDE GÅRDAGENS MIDSOMMARAFTON.

Igår var det den sämsta midsommaraftonen någonsin, typ.
Tänk er att ni har mensvärk samtidigt som ni får beskedet att er farmor har avlidit samt att er morfar måste operera in en pacemaker. Då har ni ungefär min midsommarafton. Det enda positiva var god mat och god efterrätt.


Förutom grillspett med korv och köttbullar så åt jag även grillad fläskfilé. Underbart gott!


Paj med vaniljvisp och jordgubbar.
2011-06-25 12:05:58
Allmänt Kommentarer (0)

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL.

2011-06-24 21:59:48
Allmänt Kommentarer (0)

GE MIG TILLBAKA DET HÅRET, TACK.

2011-06-23 21:00:36
Allmänt Kommentarer (0)

FORTSÄTTER PÅ GÅRDAGENS LILLA LISTA.

Nu vankas det ju midsommar och som jag skrev förut så stör jag mig något enormt på när folk på äckliga jävla Facebook skriver att dom dricker/ska dricka, speciellt om de ser det som någon "belöning" för något. Man ba: "okej?!" och ser ut som ett fucking jävla frågetecken.

Kanske är det bara jag som, innerst inne, är jävligt anti alkohol?
Jag vet inte.
Kanske är det bara jag som inte har ett liv.
Jag vet inte.
Kanske är det bara folk som ska växa upp?
Jag vet inte.

Typ.
2011-06-23 20:43:01
Allmänt Kommentarer (0)

MAN BA: "OKEJ?" OCH SER UT SOM ETT FRÅGETECKEN.

Ja.
Just så såg jag ut förut när pappa kikade ut genom fönstret här hemma och såg en svart snok komma ringlandes över gångbanan. Han bara "LOUISE, KOLLA INTE NU!". Fast jag tog mig en smygkik och skrek när jag fick se den där slangliknande saken. Fast efter en stund tyckte jag synd om honom/henne för det var två skator som var på honom/henne. Hemskt.
2011-06-23 20:28:45
Allmänt Kommentarer (0)

KVÄLLENS VILL HA - FRÅN REAN PÅ H&M.





2011-06-22 23:25:08
Kläder/smink/osv Kommentarer (1)

SAKER JAG STÖR MIG PÅ:

- Folk som "MÅSTE" dricka på högtider, som till exempel nu på Midsommar.
  Vad är grejen liksom? För mig är högtider dagar då man ska vara med vänner och familj, umgås och ha det trevligt. Det är inte dagar då man ska supa sig redlös och undra dagen efter vad fan man har gjort. Det känns lite fjortisvarning på det faktiskt.

- När folk skriver på Facebook om att de dricker.
  Okej, du öppnade nyss en öl. Vad ska jag göra? Jubla? Göra vågen? Oj. Nu tog du en whiskey också. Fan vad bra du är! WOOOOOOHOOOOOOOO! Ska nog till och med köra en liten segerdans också. Oj, se vad jag dansar. Dans dans dans. Fast nä...

- Ungar som härmar varandra.
  X häller ut sitt vatten när X och Y målar med vattenfärg. Efter en stund så kastar Y ner sin mugg med vatten bara för att X råka hälla ut sitt vatten. Bara för förskolefröken att torka upp allt vatten. Åter igen.

- Att min mobil är totalt väck.
  Hör här; jag kan numera varken ringa till någon, svara när någon ringer till mig, skriva "wxyz", låsa den, klicka på tillbakaknappen eller höja ljudet. Behöver jag säga att jag vill ha en ny? Nej. Tänkte väl det.

2011-06-22 22:37:56
Allmänt Kommentarer (0)

FRÅN DEN TJUGOFJÄRDE OKTOBER OCH FÖR ALLTID.

2011-06-22 15:59:47
Allmänt Kommentarer (0)

DEN TJUGOFÖRSTA DAGEN I JUNI.



Dagens mående:
 Jag mår bra, tackar som frågar.
Dagens humör: Hmm... Jo, jag är glad. Riktigt glad.
Dagens borde: Det är sommarlov. Då finns det inget som heter "borde".
Dagens vill ha i allmänhet: Sommarvärme och sol, så jag slipper se ut som en snöhög.
Dagens materiella vill ha: En ny mobil som man kan låsa och skriva "wxyz" på.
Dagens planer: Prata med min kille, göra mig i ordning & sova.
Dagens beroende: Det låter så missbrukaraktigt...
Dagens längtan: Efter att få köra bil med min kille.
Dagens klädsel: Leggings, linne, oversize topp & tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, puder, rouge, ögonbrynsskugga & mascara.
Dagens frisyr: Nytvättat. Utan hårprodukter.
Dagens låt: The Golden Age - The Asteroids Galaxy Tour.
Dagens dummaste: Fuckade ur lite förut, men annars ingenting.
Dagens bästa: MIN KILLE SKA GÅ HANDLEDARKURSEN PÅ TISDAG!!!
Dagens misslyckande: Att vara vaken hela dagen. Hehe.
Dagens köp: Ingenting alls.
Dagens godis: Ni kommer inte att tro mig, men jag har faktiskt inte ätit godis idag. *Stolt*
Dagens mat: På jobbet; ris & fiskgratäng. Hemma; äggröra, bacon & sallad.
Dagens tidning: Jag har inte öppnat en tidning idag.
2011-06-21 19:53:58
Allmänt Kommentarer (1)

JORDGUBBAR. BANAN.



Kom hem från sommarjobbet för cirka en halvtimme sedan och det första jag gjorde var att göra i ordning ett mellanmål. Idag fick det bli jordgubbar och en banan. Snabbt. Gott. Enkelt.

Nu ska jag vila en timme eller två.
Jag är heeelt slut.
2011-06-21 15:16:14
Allmänt Kommentarer (0)

ÖVNINGSKÖRNING.

Jaha. Roligt att typ 4576858978043 personer på Facebook har tagit körkort idag. Jävligt roligt. Grattis. Verkligen. Roligt att jag fortfarande inte har börjat övningsköra. Något som dock är roligt är att min kille ska ringa imorgon och boka tid för handledarkursen. Jag har gått den, men han har inte gjort det, så nu är det hans tur!

WOHO!

Jag ska få köra bil med min älskade! Kan det bli bättre? Nej, faktiskt inte. Kommer dock vara sjukt nervös när jag sätter mig i bilen första gången bredvid min kille och ska köra iväg. Fast okej. Kommer nog vara sjukt nervös vem jag än kör med. Men det ska bli så otroligt roligt! Jag längtar!

2011-06-20 21:38:37
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS MIDDAG.


Bulgur, sweet chilimarinerat kycklingspett, färska champinjoner, sallad & sås.

2011-06-20 21:09:21
Allmänt Kommentarer (0)

GOD NATT.

2011-06-19 23:11:20
Allmänt Kommentarer (0)

GLADIATORERNA.

Idag har jag spenderat sex av dagens timmar i Löfbergs Lila Arena för att se inspelningen av finalen av Gladiatorerna. Jag har varit en sucker för Gladiatorerna sedan den första säsongen gick av stapeln, så det var för mig självklart att jag skulle gå på en inspelning när jag fick reda på att det skulle spelas in i Karlstad. Jag blev dock lite skeptisk när jag fick höra om att det skulle ta så lång tid, men helt ärligt så gjorde inte det speciellt mycket för det var bara så fantastiskt coolt att vara där.


2011-06-19 20:38:25
Allmänt Kommentarer (0)

DAGENS HÄNDELSER:

- Gick upp 11.00; åt frukost och gjorde mig i ordning.
- Åkte till Mariebergsskogen med älskling.
- Dog när jag fick klappa fårungar och lammungar, ja jag är 18 år.
- Dog när jag såg kaninungar som låg i matskålen när kaninmamman åt, ja jag är 18 år.
- Åkte till Bergvik; köpte foundation och åt på Max.
- Åkte från Bergvik till Karlstads Flygplats, vidare till Kil och sedan till Våxnäs.
- Köpte godis i godisaffären på Våxnäs.
- Åkte hem till mamma.
- Åkte hem till pappa.
- Åt mat (Calzone) från matstället i centrum på Skoghall.
- Blev trött och åkte hem.

Eftersom jag tydligen inte kan publicera bilder just nu så får det här inlägget vara bildlöst tills vidare.
2011-06-19 00:37:54
Allmänt Kommentarer (0)

SNART SNART SNART.

Snart kommer min älskling hit.
Kan det bli bättre?
NEJ!

2011-06-17 19:54:46
Allmänt Kommentarer (0)

SING IT OUT LOUD, GONNA GET BACK HONEY.



Sing it out loud, gonna get back honey
Sing it out loud, get away with me
Sing it out loud on a trip back honey
Sing it out loud and let yourself free
2011-06-16 22:27:45
Musik non stop Kommentarer (1)

FJÄRDE ARBETSDAGEN PLUS EN PROMENAD.

Idag gjorde jag fjärde arbetsdagen på mitt sommarjobb på en förskola här i Karlstad. Även om det är jobbigt att, dels gå upp så tidigt, men också att arbeta med småbarn så trivs jag som fisken i vattnet. Alla är verkligen jättetrevliga. Framför allt så tycker jag om personalen. Vilket härligt gäng dom är! Jag är så nöjd över att jag blev placerad på den avdelningen, för det kunde inte ha blivit bättre än så.

Efter avslutad arbetsdag så gick jag backen upp hem till mig, bytte om och gick ut på en cirka 50 minuter lång promenad. Jag gick bland husen här på Rud, fram till Pekås, ner för backen, bredvid planen där dom brukar spela amerikansk fotboll, förbi parkeringen mitt emot Löfbergs Lila Arena, över gatan och runt den byggnaden, följde älvvägen en kort bit och gick sedan på andra sidan LLA, över vägen, bredvid planen där dom spelar amerikansk fotboll, upp för den låååånga backen till Norra Rud och sen hem.

Herre. Min. Gud. Vad. Duktig. Jag. Kände. Mig.


Där, borta i fjärran, finns Löfbergs Lila Arena.

2011-06-16 22:20:08
Allmänt Kommentarer (1)

LITE SÅHÄR KÄNNER JAG.

Jag tycker synd om de 20 (ja, antalet läsare har rasat, men är det egentligen så konstigt?) som, dagligen, klickar sig in här i hopp om att jag har uppdaterat. För som ni nog ser så uppdaterar jag likt en trasig kratta. Jag har kommit in i en period då jag känner mig lite halvtöntig när jag skriver på bloggen.

Liksom; varför ska jag skriva något som helt okända människor kan läsa?
Och; vem skulle, egentligen, vilja läsa det här ointressanta jag skriver om?

Lite så känner jag.
2011-06-16 21:57:52
Allmänt Kommentarer (1)

JAG ÄLSKAR DIG ♥



Om två dagar kommer du hit.
Jag längtar så otroligt mycket efter dig.
Jag älskar dig

2011-06-15 22:42:08
Allmänt Kommentarer (0)

SLUT I HJÄRNAN. SLUT I KROPPEN.

Jag är helt slut. Bokstavligen HELT slut, både i hjärnan och i kroppen.
Anledningen?

Jag sommarjobbar på en förskola och även om det knappt var tio barn på den avdelningen där jag jobbar så är det otroligt jobbigt för hjärnan att vara där. Dock ska jag absolut inte klaga, för jag hade inte kunnat be om ett bättre sommarjobb; för även om det är jobbigt och ibland även långtråkigt så är det också otroligt roligt att få jobba med barn.

Anledningen till att jag är slut i kroppen är för att idag, efter jobbet, så plingade Marie på dörren. Vi gick två varv i Rudsskogen och det var sjukt jobbigt för en sådan otränad människa som vad jag är. Jag sprang i början också. Det var något jag ALDRIG skulle ha gjort. Håll i hela magen och typ blodsmak i munnen, blev resultatet. Haha. Misslyckad jag är.


Naw. Tack så mycket.


Här gick jag förut, helt underbart spår i skogen.
2011-06-14 20:46:58
Allmänt Kommentarer (0)

ÅH, MIN POJKVÄN VAR MED I NATURKUNSKAPSBOKEN!



Är han inte bra grann, min fossil? :)

2011-06-13 23:07:41
Allmänt Kommentarer (0)

JAG VET VILKEN DY HON VARIT I.

2011-06-13 22:36:00
Allmänt Kommentarer (0)

DEN TRETTONDE DAGEN I JUNI.

Dagens mående: Ont i huvudet efter den "jobbiga" arbetsdagen, men efter lite vila så är jag på topp igen.
Dagens humör: Har gått från att vara down till att bli glad.
Dagens borde: Idag känner jag inte att jag borde något. Okej, städa kanske.
Dagens vill ha i allmänhet: Sommarlov, på riktigt.
Dagens materiella vill ha: Det skulle ju inte sitta helt fel med en schyst långklänning.
Dagens planer: Jag ska borsta tänderna, prata med älskling & pappa, sen ska jag sova.
Dagens beroende: Ordet/lätet/whatever "naaw".
Dagens längtan: Samma som på punkten "dagens vill ha i allmänhet".
Dagens klädsel: Leggings, blommig klänning & tröja.
Dagens smink: Consealer, foundation, puder, rouge & mascara.
Dagens frisyr: Vanligt. Rakt. Tråkigt, med andra ord.
Dagens låt: Scheiße - Lady Gaga.
Dagens dummaste: Idag vill jag inte klaga.
Dagens bästa: Att jag ska på Arvika Hamnfest i augusi och se Veronica Maggio.
Dagens misslyckande: Att jag åt godis PLUS en muffin med något på. Hemskt... Gott.
Dagens köp: Ingenting, ingenting alls.
Dagens godis: Lite lakrits. Lite choklad.
Dagens mat: Potatisgrejs (vet inte vad det heter), kycklingspett, bearnaisesås & grönsaker.
Dagens tidning: Aftonbladets rosa sporttidning.
2011-06-13 22:28:17
Allmänt Kommentarer (0)

ÄLVHÄNG MED MINA KOMPANJONER.

Nyss (typ) hemkommen efter ytterligare en tur på stan. Jag och mina två kompanjoner satt vid älven och pratade om allt mellan himmel och jord. För att vara lite mer exakt så pratades det, till exempel, om Rebeccas tripp till Rhodos, om att åka eller inte åka på studentfest nästa år, om sommarplaner och om en hel del som inte kan nämnas här. Riktigt trevlig kväll, med andra ord.

2011-06-12 22:51:05
Allmänt Kommentarer (1)

STAN. BERGVIK. STAN. HEM. STAN. HEM.

Förvirrande rubrik va?
Jo, men det är så min dag har sett/kommer se ut.

Först på dagens schema (ge dig Louise, det är sommarlov nu...) stod att möta Marie i stan. Marie är, för er som inte vet det, en tjej som jag har känt sedan vi började i samma klass i fyran. Hon är, trots att vi inte längre ses lika ofta som förr, en av mina absolut bästa vänner. Hon är en sådan vän som man kan prata med om precis allt. Sådana vänner är ovärderliga. Det känns så roligt att vi fortfarande har kvar varandra trots att vi inte längre går i samma klass. Det kan lätt bli så, att man faller ifrån varandra, men så är det inte mellan oss. Det är jag mer än glad över.

Under de timmarna som vi träffades så hann vi med att gå i ett x antal affärer, äta mat på Rapido på Bergvik, prata om allt mellan himmel och jord, samt att smida sommarplaner. En tripp till Göteborg ligger inplanerad i augusti, lika så att chilla på någon uteservering efter hennes födelsedag. Behöver jag säga att jag ser fram emot det? Nej, tänkte väl det. Härnäst så kommer vi träffas igen på tisdag då vi ska ut och gå tillsammans. Bättre gå med någon än att gå ensam, tänker vi.

Om bara någon timme så bär det iväg till stan återigen. Den här gången för att träffa Danne och Rebecca. Den sistnämnda har precis kommit hem från Rhodos och har tydligen en hel del att berätta. Jag känner mig lite nervös. Vad har hon gjort nu liksom? Brun som en pepparkaka lär hon ju också vara. Roligt för henne. Verkligen. Jätteroligt.


2011-06-12 17:58:20
Allmänt Kommentarer (0)

SABBADE MIN BLOGG, SMART LOUISE.

Jag sabbade min blogg. Jo, det är sant. Jag gjorde något knas och så kom jag inte på hur det var från början. Sen kfgjhglkjdöfg:ade jag loss lite innan jag tog mig i kragen och började bygga upp den igen. Som tur var så var det bara kodmallen som fuckade, men ändå. Smart Louise.
2011-06-12 02:08:58
Allmänt Kommentarer (0)

I'M DROWNING IN YOUR LOVE.

2011-06-12 00:55:02
Musik non stop Kommentarer (0)

IT'S ALWAYS YOU.

2011-06-11 21:32:56
Allmänt Kommentarer (0)

MINA MÅL FÖR RESTEN AV ÅRET:



2011-06-10 23:31:32
Allmänt Kommentarer (0)

OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER?


2011-06-10 23:14:56
Musik non stop Kommentarer (0)

NU HAR JAG SOMMARLOV!

Nu har jag sommarlov. Eller okej, jag börjar jobba redan på måndag, men det räknas liksom inte. Jag har sommarlov nu och det känns så sjukt konstigt. För första gången i mitt liv så längtar jag tills skolan börjar igen. Det har aldrig hänt förut. Jag känner mig så otroligt tacksam över att jag går i den klassen som jag går i, för även om jag inte pratar jättemycket med alla så känner jag ändå att jag kan prata med alla och det känns fantastiskt! Jag kan, med handen på hjärtat, säga att jag kommer sakna alla i sommar. Några kommer jag träffa, några inte.

Hur som helst så ser jag fram emot nästa läsår.
Det kommer bli fantastiskt!
SPM2(3)A, ni är grymma!

2011-06-10 12:49:44
Allmänt Kommentarer (0)

DET VANKAS SKOLAVSLUTNING.

Imorgon vankas det skolavslutning. Klockan 8.30 ska vi i SPM2A, tillsammans med ett x antal andra klasser, befinna oss i aulan för att höra rektorn prata samt, förmodligen, höra några musikelever sjunga. Efter det ska vi spendera cirka en timme i ett klassrum för att, bland annat, få betygskuverten. Trots att jag vet vad jag kommer få för betyg i alla ämnen så är det ändå lite nervöst när man får det där kuvertet i handen.

Efter skolavslutningen vet jag inte riktigt vad som händer. Att gå ur årskurs två på gymnasiet ser jag inte som en stor grej, som något att fira, så det blir nog lugnt som vanligt. Men nästa år... Då kommer det vara allt annat än lugnt. Då blir det bal, champagnefrukost, utspring, firande x100 och en jävla massa roligheter. Om jag är taggad? JA FÖR FAN!


Mina betyg förra året, plus ett VG i Historia och ett G i Bild.

I år kommer jag få betyg i nio kurser. Betygsfördelningen kommer bli sju VG, ett G och endast ett MVG. Behöver jag säga att jag är missnöjd? Jag säger inte att jag har dåliga betyg, för det har jag inte, men jag vet att jag kan bättre och som jag har sagt förut så är målet att kämpa hårdare i trean. Jag ska lägga ner mig för att kunna avsluta på topp.

Jag vet att jag kan det;
det handlar bara om att göra det till verklighet.

2011-06-09 22:57:55
Allmänt Kommentarer (0)

SANDOR SLASH IDA.

Nu ska jag göra det som jag trodde att jag skulle göra så många gånger efter att mamma hade införskaffat en laptop i lägenheten - nämligen se på film i min säng. Filmen som ska få äran att ses av mig (för kanske tjugonde gången) är Sandor Slash Ida. Den är så otroligt bra. Jag älskar såna filmer! Måste fixa hem Hip Hip Hora, Fucking Åmål, Fjorton Suger, Hannah Med H och Fröken Sverige. Trots att jag börjar närma mig vuxenlivet (hjälp) så blir jag aldrig för gammal för såna filmer.

2011-06-08 23:49:11
Allmänt Kommentarer (0)

DEN SISTA SKOLDAGEN UNDER ANDRA LÄSÅRET.

Jag var idag innanför skolans väggar i cirka två hela timmar. Det är länge om man jämför med hur länge jag har varit där, i snitt, varje dag under den senaste tiden. Idag hann jag med att se på en föreställning signerad SPM2B, städa rent mitt skåp från papper och böcker, få reda på betyget i ämnet Multimedia, göra en hemlig sak (fan vad coolt det lät) samt att titta på början av tårtbakartävlingen i skrivsalen.

Imorgon är vi lediga på grund av studenten och på fredag så har vi avslutning i aulan först innan vi sedan ska förflytta oss till klassrummet för att spendera en timme där tillsammans. Det ryktas om att det blir tårta på fredag också. Mumsigt avslut kan tyckas, och ja, jag håller faktiskt med.

2011-06-08 22:20:05
Allmänt Kommentarer (0)

HEJ DÅ HÅRET.



Klockan 14.30 säger jag "hej då" till mitt slitna hår.
Undrar hur jag kommer se ut i håret framöver?

2011-06-08 00:05:00
Allmänt Kommentarer (0)

DET HÄR ÄR MIN TISDAG.

Annars kan det ju vara roligt att börja 9.10 imorse och få reda på att man lika gärna hade kunnat komma dit runt 10.30 istället. Jag ger fan i om det bara var en timme och tjugo minuter om att göra för det som det handlar om är att jag kunde ha sovit ett bra tag längre än vad jag gjorde... Extra roligt att jag slutade 10.20 cirka på grund av att vi kunde lämna tillbaka böckerna (som vi egentligen skulle lämna in 10.30) tidigare.

Gick till busshållsplatsen för att vänta på bussen hem. Busstabellen visade att det var fem minuter kvar tills bussen skulle komma. En tanke slog mig "Varför ska jag hem för? Jag åker till Skoghall istället och överraskar syrran". Tänkt och gjort så gick jag först till Wallinders (Ica, för er som inte vet) för att köpa bröd och juice som jag skulle ha med mig till syrran. Efter det tog jag bussen in till stan, bytte till 903:an mot Skoghall och gick sedan av vid Skoghalls centrum.

Gick hem till syrran, åt frukost, åkte till pappa och sedan gick jag och syrran ner till pizzerian för att äta lunch. Pommes, bearnaisesås och fläsknoisette blev det för min del. Innan vi gick hem igen så tog vi vägen förbi frisörsalongen och beställde tid för klippning, så imorgon ska jag bli sommarfräsch! Woho!
2011-06-07 16:59:08
Allmänt Kommentarer (0)

HEM LJUVA HEM, ELLER?

Befinner mig i soffan igen, i Karlstad. Det måste vara något fel med mig för jag har haft hemlängtan under tiden jag har varit borta, men nu när jag är hemma så längtar jag bort igen. Kan inte någon bara dela mig i mitten; skicka en del till Västkusten och lämna kvar en del här?


2011-06-06 21:37:12
Allmänt Kommentarer (0)

MIN BLOGG FRÅN SYSTERS MOBIL.



Coooooooooooooooooooolt.

2011-06-06 20:44:18
Allmänt Kommentarer (0)

ÅNGEST.

Snart ska jag åka hem. Fyra timmar med buss hem till Karlstad. Jag har ångest. Det har jag alltid innan jag ska åka hem för jag vill inte sitta de där fyra timmarna i bussen. Panik.nu. Men det går nog bra. Det gör det ju alltid.
2011-06-06 13:30:28
Allmänt Kommentarer (0)

MIN VÄRSTA MARDRÖM HAR BLIVIT SANN.

Jag har, för er som inte redan vet det, en storasyrra på tjugoåtta jordsnurr. Hon och jag har haft en lite blandad relation till varandra genom åren. När, till exempel, jag var liten så kunde vi knappt vistas i samma rum utan att börja bråka. Den här relationen har blivit bättre med åren och nu, under de senaste åren, så har den blivit riktigt, riktigt bra. Hon är en person jag kan prata med om allt.

Tyvärr är det slut på det nu.
Tyvärr har jag härmed sagt upp mitt systerskap med denna tjej (dam).

Anledningen?
HON HAR GÅTT OCH BLIVIT MED EN ALLDELES FÖRTJUSANDE SONY ERICSSON XPERIA ARC!!!!!!!!
DET HÄR ÄR VÄRRE ÄN VÄRST, MIN VÄRSTA MARDRÖM HAR BLIVIT SANN!!!!!!!

Jag har varit totalt nerkärad i denna gosiga mobil sedan Rebecca köpte en och visade hur underbart bra bilder den tar och hur underbart bra videokvaliten blir. Jag har ända sedan den dagen suktat över den. Men för en fattig student är den blott en dröm...

Nej, jag får väl börja gå på gatan för att skramla ihop pengar till en. Om inte det hjälper så får jag väl sälja mig också. Jag kanske, i bästa fall, kan få en tia för ett ligg. Så ja, jag kanske har fått ihop pengar till en om sisådär några år. Då när den redan är klassad som en stenåldersmobil.


Jag älskar dig, min underbara dröm.
2011-06-05 20:27:02
Allmänt Kommentarer (0)

IBLAND ÄR FOLK ROLIGA.

Igår skrev jag på min Facebook att jag nog var världens sämsta flickvän, någonsin.
Det som jag tycker är roligt med det är kommentarerna jag fick. Jag fick två stycken. Den ena från min morbror som undrade vad jag nu hade gjort. Okej, han är min morbror. Vi är släkt. Det är okej att fråga då. Det som dock var roligt var den andra kommentaren. Den var från någon random kille som undrade varför.

Ska någon jag inte ens känner få svaret på den frågan?
Nej.

Om någon som jag inte känner skriver något liknande på sin status så skulle ju jag aldrig ens komma på tanken att fråga. Klart man blir nyfiken, det gör jag också, men jag skulle aldrig kommentera statusen. Men det är ju bara jag.
2011-06-04 14:22:01
Allmänt Kommentarer (0)

VEM FUCKING SOLA?

Jag har solat! Jag har fucking solat!
Hur grym är inte jag på en skala från ett till tio?
Tio?
Ja, självklart!

Det är inte lätt att vara tillsammans med en snubbe som blir brun bara han går utanför dörren. Jag har känt mig som en snögubbe bredvid honom. Men det ska bli ändring på det nu. Nu ska jag också bli brun. Och sexig. Okej, det sistnämnda kan jag aldrig bli, men det första; det ska jag fan bli!


Vadå Jessica Simpson? Det är ju jag nu i sommar!
2011-06-04 13:23:41
Allmänt Kommentarer (0)

OCH SÅ VAR DET FREDAG IGEN.



God eftermiddag!
Har spenderat dagen själv här hemma hos min pojkvän eftersom att han har jobbat. Skönt ändå. Har sovit, gått upp, ätit frukost, suttit ute på altanen lite i solen och har även hunnit göra hälften av min sista skoluppgift för det här året. Alltid något. Känns skönt att veta att det är sommarlov om en vecka.
2011-06-03 16:08:23
Allmänt Kommentarer (0)

FRÅN VÄRMLAND TILL BOHUSLÄN.

Vaknade i Värmland och kommer somna i Bohuslän.
Däremellan har jag hunnit med att göra mig i ordning, packa klart, åkt med pappa till busstationen, suttit i fyra timmar i en buss för att sedan bli hämtad av min älskade i Göteborg. Tänk vad mycket man kan hinna med på sisådär en förmiddag, middag, eftermiddag och kväll.

Nu kommer jag stanna här tills klockan 15.45 på måndag då jag återigen ska färdas i fyra timmar i en buss, men den gången åt fel (rätt?) håll. Jag gräten skvätt förut när jag åkte från Karlstad. Älskade Karlstad liksom. Där har jag varit i största delen av mitt liv, har knappt varit utanför den stan förut. Men det var, ja, förut det. Nu är det annat. Dock har jag väldigt svårt att se mig själv flytta från Karlstad, men men. Det är inget jag behöver fundera på nu. Har ju ett år kvar på gymnasiet först, sen kan jag börja tänka på det.

Vi kör en låt med Veronica Maggio som avslutning.
Mest för att det inte ska bli ett sånt där tråkigt inlägg med bara text.
Puss!

2011-06-02 20:11:44
Allmänt Kommentarer (0)

GJORDE MITT SÄMSTA KÖP NÅGONSIN.

HELLU!
Idag spenderade jag en timme och tjugo minuter i skolan sedan tog jag och Sara bussen till stan. Köpte två korta toppar från Gina Tricot, för att ha under linnen, samt ett rosa linne med tryck på från samma affär. Det sistnämnda kan vara mitt sämsta köp någonsin. Det var svartfläckigt, vilket jag inte såg förrän jag provade det hemma, på grund av att trycket färgar av sig.

Jag tänkte att det skulle försvinna när det blev tvättat, men tror ni att det gjorde det? NEJ, det blev värre. HGKHFLÖJLKDHJLHK. Lämna tillbaka blir. Om jag nu får det när lappen är borta plus att jag har tvättat det. Bäst för dom att jag får, för annars så lägger jag mig ner och dör. Helt seriöst alltså.

2011-06-01 20:02:27
Allmänt Kommentarer (0)