NYÅRSKLÄNNING?

OK, vart har det här året tagit vägen?
Det slog mig nyss att det snart är jul och sedan nyår.
Vill göra något extra roligt på nyår i år. Klä mig i en råsnygg klänning, locka håret, sminka mig lite extra glammigt och se allmänt drop-dead gorgeous ut. Äta gott. Umgås med trevligt folk. Lyssna på skön musik. Få en puss vid tolvslaget. Hah. Nej, bara jag har på mig en snygg klänning så är jag nöjd.



Klänningar från H&M och Gina Tricot.

2010-10-31 19:45:30
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

SÖNDAG, HÄRLIGA SÖNDAG.

Lite konstigt kändes det att se mobilklockan bli 02.00 igen inatt när den precis skulle ticka över från 02.59 till 03.00. Helt plötsligt kände jag mig tvingad till att vara uppe liite längre. Ful jag är, jag vet. För övrigt så tänker jag idag peka fuck you mot morgondagen, som liksom ett "Hah, jag är ledig imorgon, måndag! Inget kan få mig att bli down idag!" Känns ju för underbart.

2010-10-31 14:14:35
Allmänt Kommentarer (0)

NICHOLAS ANGELL, HAPPY BIRTHDAY!!!



Världens snyggaste hockeyspelare Nicholas Angell fyller 31 år idag! Fan vad jag ska fira. Tårta. 31 ljus. Partyhatt. Jag kommer köra all in. Okej, kanske inte. Men en grej undrar jag i alla fall. Vad i helvete spelar han i Ryssland för? Varför bestämde han sig för att flytta från Sverige? Jävla dåligt val.

Ник Энджелл
Står tydligen Nick Angell där på ryska.
Va fan liksom? Han i Ryssland. Passar inte.

Kommer ihåg en gång när Färjestad hade spelat mot Brynäs. Jag och syrran stannade kvar efter matchen, ute när det var minusgrader, bara för jag ville se honom. Haha. Ja herregud, det var tider det. Ångrar att jag inte frågade honom efter autograf. Men han var helt enkelt för snygg. Jag vågade inte. Hihi.
2010-10-31 01:56:53
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

RIDER OMKRING.



Lyssnar på porrlåt.
Hah.

Varje dag, rider omkring. Varje natt, din emot min.
Himlen är förlängesen förbi.
2010-10-31 01:45:25
Musik non stop Kommentarer (0)

TIME HAS CHANGED, AND I FUCKING LOVE IT.



Här sitter jag och försöker knåpa ihop ett inlägg om en film jag såg förut på fyran blandat med mina egna tankar. Hur det går? Jo men gud vad bra det går, eller inte. Jag har tappat stilen totalt. Kan inte skriva vettiga inlägg längre. Där är svaret på varför jag bloggar så sällan.

Kan inte ens få ihop mina inlägg om kärleken. Kanske beror det på att jag är så van att skriva om hur jag aldrig kommer hitta någon. Att det aldrig kommer finnas någon för mig. Att jag aldrig kommer få känna kärlek. De som har läst min blogg länge vet nog hur många såna inlägg jag har skrivit. Under en tid var det nästan det enda jag skrev om. Jag trodde jag skulle vara ensam livet ut. Hah. 17 år och trodde att livet är över. Patetiskt egentligen, men tror inte att jag var ensam om att känna så. Lägg märke till att jag skrev VAR och inte ÄR.

För mig har det ändrats. Det finns någon för mig. Jag vet om det nu. Efter att ha träffat några killar som jag hoppades att det skulle bli något med, men som jag egentligen inte alls hoppades på. Jag tror att jag hade de tankarna bara för att jag ville sluta känna mig så ensam. Jag blev så jävla glad att någon faktiskt brydde sig att jag glömde bort att känna efter om jag verkligen var intresserad.

Nu vet jag att det inte var så, för nu har jag träffat någon som jag verkligen tycker om. Jag bryr mig inte om att både avstånd och åldersskillnad talar emot oss. Det är inte det som det handlar om. Det handlar om hur man känner för varandra.


BRYTER MIN TREND.

Idag ska jag inte på hockey, vilket menas att jag bryter min trend att gå på lördagsmatcher. Har varit på alla tidigare hemmamatcher som har spelats på lördag. Alltså alla den här säsongen. AIK. Modo. Djurgården. Södertälje. Inte Skellefteå idag. Buhu. Känns lite vemodigt, men den 20e november är jag tillbaka. Måste ju få se Frölunda igen. Det känns alltid lite extra roligt att gå på matcher mot dom. Speciellt när det är lördagsmatch och, förhoppningsvis, mycket folk på bortastå.

Vill ju gå på Utematchen den 26e december, men jag vet inte. Dels kostar den ganska mycket, sedan lär det bli rätt så jävla kallt att stå ute mitt i vintern. Men fan vilken upplevelse det vore. Ska spåna vidare på den idén.

2010-10-30 14:14:49
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (1)

MÄTT?

2010-10-29 19:38:29
Videobloggar Kommentarer (0)

OLD PICTURES.

Sitter och lyssnar på min partylista på Spotify. Fan vad bra den är! Är helt lost på John Dahlbäcks låt Blink, även om den är jävligt enformig egentligen. Lite senare ikväll väntar tacos. Innan dess har jag lagt över lite bilder till datorn som jag har tagit tidigare iår. De ser till exempel ut såhär.

2010-10-29 19:32:24
Allmänt Kommentarer (0)

BERG&DALBANA.

Lite roligt känns det när man kollar statistiken och ser att över 40 pers var inne på bloggen igår, medan bara 9 stycken har varit inne idag. Lite som en bergochdalbana faktiskt.



Bild på Pelle från i somras.
Brb med något intressant att läsa.

2010-10-29 16:50:10
Allmänt Kommentarer (0)

MIN DRÖMKILLE VS. VERKLIGHETEN.

Hittad på min förra blogg:




Hur har jag lyckats?
Ja, någon kock är han inte, men tror ändå att han skulle klara av att laga kyckling till mig om jag bad honom att göra det. Från Göteborg är han inte heller, men uppvuxen i Kungälv så det är ju i alla fall jävligt nära. Dialekten är inte heller riktig göteborgska, utan mer västkustska som jag så fint kallar det och vet ni vad? Det är fan så mycket bättre! Skulle kunna sitta i flera timmar och bara lyssna på när han pratar för jag älskar hans dialekt!

Damn alltså.

Blåögd, blond och korthårig är han i alla fall. Plus att han har en normal (kan man säga så?) kropp. Och, nu kommer det bästa, han är 1.90!!! Fatta grejen eller? Jag är 1.68. Han 1.90. Det skiljer 22 centimeter! Jag tror jag lägger mig ner och dör nu, på direkten. Det är ju så hett att det inte finns ord till det. Det går nästan så långt att jag vill ha på mig dom tunnaste skorna när jag träffar honom, för att han ska se ännu längre ut. Hihi. Busigt.

Om han gillar hockey? Hehe. Han ÄLSKAR hockey. Fast tyvärr så är det fel lag han håller på. Han håller nämligen på Färjestad. Jag är fan lite besviken. Drömmen är ju ett Frölundafans, men man kan väl inte få allt är i livet antar jag. Det som är positivt med att han håller på Färjestad och med att han till och med har säsongskort i arenan är att han har en anledning att komma till Karlstad. Förutom att han ska komma hit och träffa mig förstås.

---

Pratade med honom i telefon förut i någon timme.
Han frågade mig vad jag ska göra nästa helg.
"Gråta för att skolan börjar veckan därpå igen" sa jag då.
"Vill du träffas?"
"Vadå ska du hit?"
"Jag vill ju träffa dig"
"Men det är ingen hockey då"
"Vad gör det? Jag vill ju träffa dig"
*Dör*

---

Om han kommer hit nästa helg så blir jag världens lyckligaste, vilket jag i och för sig redan är, men jag kommer bli ännu mer lycklig. Om man nu kan det. Jag önskar jag hade träffat honom tidigare, men bättre sent än aldrig antar jag. Är bara från djupet av mitt hjärta tacksam för att mina kompisar godkände honom på Facebook åt mig, annars hade vi inte ens börjat prata. Vill inte tänka på det för då hade jag gått miste om världens mest underbara.

2010-10-29 02:32:43
Kärleken Kommentarer (0)

JOHN DAHLBÄCK - BLINK.


I've been hurt, our love makes you unsure, time to blink
2010-10-29 01:57:11
Musik non stop Kommentarer (0)

FROM COLOREZ.SE.


2010-10-28 22:58:22
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

ME LOVE YOU.

2010-10-28 14:28:01
Allmänt Kommentarer (0)

SNYGGAST.SE.



Någon snäll själ som kan komma med en fet godispåse, tack?
2010-10-28 14:09:26
Allmänt Kommentarer (0)

PANIK.

Just nu sitter jag och panikar inför matteprovet imorgon.
Jag kan för fan ingenting!
INTE
ETT
JÄVLA
SKIT
!!!

Mitt första ig.
Hur känns det?
Som om jag kommer avrättas.
2010-10-27 19:01:49
Allmänt Kommentarer (0)

23-24/10.



Alltså fan.
Jag hatar när helger går så förbannat fort. Eller, jag hatar när helgerna går fort när han är här. Jag hatar att det är 25 mil eller va fan det är (känns som flera hundratusen mil) mellan oss. Vill veta att vi kan träffas när vi själva vill, inte behöva längta i flera veckor. Men nu är det som det är och det ska funka ändå.

Helgen var i alla fall den bästa i mitt liv so far.
Skulle möta honom vid busstationen 12.30 på lördagen. Gick upp två timmar innan. Fixade mig. Fick sms av honom där det stod "om två timmar ses vi", "nu är det bara en timme kvar", "två mil kvar till Karlstad". Blev mer och mer nervös, speciellt när jag satt på bussen ner till stan. Sedan när han ringde mig och vi pratade ända tills jag såg bussen köra in på stationen... Mitt hjärta typ stannade.

---

Två veckor innan hade jag träffat honom för första gången efter att vi hade pratat varje dag på msn och sms sedan den 12e februari. Till Djurgårdsmatchen hade han KÖPT en sittplatsbiljett BREDVID MIG när han egentligen har SÄSONGSKORT på ståplats.

Vem fan gör sånt?
Jo, han!
Den bästa fucking jävla killen ever!

---

Hela lördagen var perfekt! Kunde inte ha önskat efter mer.
Söndagens slut var mindre perfekt eftersom jag följde med honom till bussen. Hade bestämt mig för att jag inte skulle gråta under tiden då vi var tillsammans. Det höll på att misslyckas. Såg en tjej och en kille som stod bredvid bussen och kramade varandra. Hah, det var nära att det brast för mig då. Men jag lyckades hålla mig tills vi hade sagt hej då och jag gick in mot stan igen.

Behöver jag säga att jag längtar tills nästa gång vi ses?

2010-10-26 23:56:52
Kärleken Kommentarer (1)

GODIS ON MY MIND.

Jag älskar tidpunkter på året som Halloween, påsk och jul.
Varför? För godiset är så billigt då!
Thihi.
37 kronor kilot på Willys nu ju.
Det är nästan så jag tar bussen dit och köper ett kilo.
2010-10-26 14:33:50
Allmänt Kommentarer (0)

E.T.

2010-10-26 12:24:39
Allmänt Kommentarer (0)

SÖT SOM SOCKER.

2010-10-26 12:20:45
Allmänt Kommentarer (0)

SVENSKA.

Hallelihallelå.
Har svenska nu. Ska googla fram lite fakta om avrättningar.
Efter den här lektionen blir det Radio för första gången.
Kanske är början på min kommande radiokarriär? Vem vet?
Puss
2010-10-26 12:11:54
Allmänt Kommentarer (0)

UTFYLLNAD.

Dagens låt: "Return to life" med Adam Rickfors.
Dagens frisyr: Platt. Nästintill osprayat.
Dagens smink: Consealer. Foundation. Puder. Rouge. Mascara.
Dagens händelse: Att provet i rättskunskap gick bättre än väntat.
Dagens planer: Chilla. Plugga? Sova.
Dagens vill ha: Lov.
Dagens saknad: D.
Dagens drog: Lakrisal.
Dagens tråkigaste: Att helgen är slut.
Dagens finaste: D.
Dagens dricka: Vatten.
Dagens köp: Lakrisal.
Dagens mat: I skolan: Mos & falukorv. Hemma: Pasta & tacoköttfärs.
Dagens kärlek: D.
Dagens mående: Bra. Bättre. Inte bäst.
2010-10-25 20:01:54
Allmänt Kommentarer (1)

BOYFRIEND.



Skön låt.
Bättre än orginalet.
2010-10-25 14:47:01
Musik non stop Kommentarer (0)

NEW.

2010-10-25 14:37:38
Allmänt Kommentarer (0)

OVERSIZE VAR DET JA!

Igår efter att jag hade följt D till bussen så gick jag in på Lindex för att tröstshoppa lite. Hittade en tröja som jag liksom bara bestämde mig för att köpa. Sparade 100 kronor eftersom den var på rean. Hur bra?

Kollade på storlekslappen, one size.
Ah men gött, tänkte jag då.
När jag kom hem såg jag att den var från Generous-avdelningen.
Den var alltså inte bara oversized, utan RIKTIGT JÄVLA OVERSIZED!


Om någon vill tälta så kan dom ju få göra det i min tröja.
2010-10-25 14:23:44
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

MATEMATIK B.

Halloj.
Matte B suger, bara så ni vet.
Har prov på torsdag och kommer komma därifrån med ett IG.
Seriöst, får jag G kommer jag fira det som om jag fick ett MVG.
När jag kommer hem ska jag plugga. Måste göra det. MÅSTE!!!
2010-10-25 12:42:16
Allmänt Kommentarer (0)

DU ÄR BÄST.

Om jag trodde att helgen för två veckor sedan var den bästa någonsin så var den här helgen helt otrolig.
Obeskrivbar. Underbar. Fantastisk.

2010-10-24 14:24:18
Allmänt Kommentarer (1)

IDAG.

Idag ska jag till stan.
Gråta lite.
Säga vi syns till honom.
Gråta lite.
Äta pizza.
Gråta lite till.
Sova.
Gråta lite.
Sitta vid datorn.
Tänka på den här helgen.
Gråta lite.
Ja, ni fattar.

2010-10-24 10:46:31
Allmänt Kommentarer (0)

BÄSTA DAGEN I MITT LIV HITTILLS.

Nyss kommit hem från en hockeymatch där Färjestad bokstavligt talat sög.
Södertälje vann med 4-1.
Om jag är ledsen / förbannad / irriterad / allmänt down?
Nej.
Hur skulle jag kunna vara det på den bästa dagen i mitt liv?

♥♥♥
2010-10-23 19:12:29
Allmänt Kommentarer (0)

UPPE MED TUPPEN. HIHI.

Vaknade runt tjugo över tio idag, kunde inte somna om.
Ska snart hoppa in i duschen, sminka mig och välja ut kläder.
Om cirka en timme ska jag bege mig in till stan.
Bloggar ikväll.
Puss.

2010-10-23 11:01:21
Allmänt Kommentarer (0)

BARA CIRKA TOLV OCH EN HALV TIMME KVAR.

Ännu en natt där jag går och lägger mig precis efter tolv.
Imorgon blir det att gå upp runt elva för att sedan åka in till stan.
Träffa DG blir.
Äntligen.
Äntligen.
Äntligen.
Jag kommer vara nervös, igen.
Men samtidigt kommer jag vara världens gladaste.
Efter det blir det hockey med familjen.
Imorgon kommer bli en riktigt bra dag.

2010-10-23 00:04:24
Allmänt Kommentarer (0)

FBK-SSK, I'LL BE THERE!



Jamen gissa vem/vilka som ska på hockey imorgon då?
Pappa ringde förut och bad mig boka biljetter till hela familjen.
Wiiiie, jag ska få se Arto Laatikainen igen, hur soft är inte det?
2010-10-22 18:03:10
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

HELG.

Nu är det officiellt helg.
Nice för jag kände mig rätt gött irriterad den sista lektionen.
När jag kom hem så började jag direkt att dammsuga, tråkigt.
Höll på att suga upp gardinen, plus att jag sög upp ett par trosor.
Jag ska nog inte söka jobb som städare när jag blir äldre i alla fall.

Hihi.
2010-10-22 17:40:45
Allmänt Kommentarer (0)

NYP MIG I ARMEN, ÄR DET VERKLIGEN FREDAG IDAG?



Fredagfredagfredag.
Kan inte fatta att det är fredag idag.
Imorgon är det lördag.
Dagen jag har väntat på i en evighet.
Eller ja, i alla fall de senaste två veckorna.
Kommer jag kunna somna inatt eller inte?
Det är frågan.
2010-10-22 12:55:17
Allmänt Kommentarer (0)

VINTER I OKTOBER?

Världens bästa bloggerska, det är jag det.
Eller not.

Vad är grejen med att det snöar redan? Sommaren tog väl nyss slut? Eller är det jag som inte hänger med? Vintern kommer tidigt i år. I don't give a fuck about winter, men det får gärna bli januari .. typ nu?! Det är det enda positiva med vintern, att jag blir ett år äldre, i alla fall så är det positivt den här vintern. Tror inte jag kommer säga samma sak när jag blir sisådär en 50 år.


Snart är vi där igen.
2010-10-21 20:41:30
Allmänt Kommentarer (0)

JAG SKA BAKA TILL HELGEN.

Till helgen ska jag göra Grekiskt bröd med fetaost och oliver, fast, utan fetaost och oliver. Istället ska jag ha ... TACOKÖTTFÄRS I! Åh herregud vad underbart gott det kommer bli. Lite sallad till det plus någon dipp. Det kommer bli det godaste ever. Nästan. Om jag lyckas vill säga.
2010-10-20 22:06:31
Allmänt Kommentarer (0)

BEN & JERRY - HALF BAKED.



Den här glassen får betyget fem av fem.
Dock så letar jag alltid efter kakdegsbitarna.
Hihi, busi ja e.

2010-10-20 20:21:55
Allmänt Kommentarer (0)

11 KOMMENTARER PÅ ETT INLÄGG?



Häftig feeling faktiskt.
Är lite generad, hih.

2010-10-19 22:38:15
Allmänt Kommentarer (0)

NI FÅR GÄRNA VÄRMA MINA ÖRON I KYLAN.


TROR JAG NYSS BLEV KÄR.
I två par öronmuffar från H&M för 39.50 kronor styck.
Fatta vad perfekt det kommer bli, 40 spänn för att värma öronen snyggt.
Måste måste måste köpa i alla fall ett par, tror det lutar åt leopardmuffarna.

2010-10-19 20:39:57
Kläder/smink/osv Kommentarer (11)

BARA LITE NICE RANDOM FRÅN GINA TRICOT.

2010-10-19 20:13:37
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

SUR.

Måste fan klaga lite nu, känner att det är ett sånt moment.
Var på matråd idag, hehe, så tar någon schyst snubbe upp om vi kommer få nachos någon gång under hösten. Jag är ju galen i nachos så jag tänkte ju självklart fråga samma sak. Sedan behöver vi inte lägga till att jag inte vågade säga det. Men ändå.

Vet ni vad mattanten sa?
(I detta fall är ordet mattant INTE positivt!)
"Vi KAAANSKE ska ha det en gång under hösten och då blir det tortillas med kyckling istället"
KJBJKGHBLFKJGHFKVBNCBFKLHS osv.
2010-10-19 20:02:04
Allmänt Kommentarer (0)

YOU BASTARDS!

Har skrivit en liten story på engelskan.
Jävla gripande sak om en tjej som blir våldtagen.
"You raped me, left me to die, there in the park.
You bastards, you should have known better
"
Är slutraden.
Damn, borde bli författare.
2010-10-19 10:54:06
Allmänt Kommentarer (1)

KNOCK YOU OUT.



Knock You Out

2010-10-19 00:43:55
Allmänt Kommentarer (0)

GOTT, ÅH SÅ GOTT.


Potatissallad, sallad, kycklingspett med sweet chili smak, creme fraiche med paprika & chili smak.

2010-10-18 20:28:54
Allmänt Kommentarer (0)

MÅNDAG.



En dag som börjar med Rättskunskapsprov och som slutar med lektion i Matte B kan ju aldrig sluta bra. Men det gjorde den fan nästan. Provet var typ 1000 sidor långt och jag gissade på hälften. Typ. Men vad gör det om hundra år?

Det som gjorde mig glad idag var att jag fattade det vi gick igenom på matten.
JAG FATTADE!
Fan vad sköj.

Synd då att det är typ 100 delar till som man måste kunna.
2010-10-18 20:06:38
Allmänt Kommentarer (0)

SUCK.

Hatar Rättskunskap.
Eller åtminstone hatar jag att plugga det.
Får la tänka på lördag så går det nog bra, hehe.
2010-10-17 20:21:51
Allmänt Kommentarer (0)

RÄTTSKUNSKAPSPLUGG.

2010-10-17 14:48:06
Allmänt Kommentarer (0)

NU BLIR JAG SÄKERT KÄR I DIG, PINSAMT JÄVLA KÄR I DIG.



Ibland är fan reklamen på Spotify jävligt bra, för ibland kan det faktiskt komma reklam om något band som man aldrig har hört talas om innan. Som till exempel igår. Den Svenska Björnstammen. Okej, satt och såg ut som ett ufo, men var tvungen att söka efter dom. Så VIPS så hittade jag ett, för mig, nytt band och ett jäkla nice sound.
2010-10-16 21:51:10
Musik non stop Kommentarer (0)

7 DAYS LEFT.



En vecka tills vi ses.
En vecka sedan vi sågs.
Längtar längtar längtar.
2010-10-16 19:54:15
Allmänt Kommentarer (0)

DRICKER PEPSI MAX.

2010-10-16 00:31:22
Allmänt Kommentarer (0)

CHIPS & NYFÄRGAT HÅR.

Äter chips och har nyfärgat hår.
Fick inte färga det svart för mamma, hihi, så det blev mörkbrunt. Är rätt nöjd faktiskt. Men känns som om jag har haft den här färgen i en evighet så kanske färgar jag håret rosa nästa gång? Jag menar, tjejen i skolan som hade rosa hår har färgat det lila så jag kan ju ta över efter henne? Eller kanske inte, men ändå.
2010-10-15 22:39:48
Allmänt Kommentarer (2)

HELG. UNDERBARA HELG.


 
FAN VAD GLAD JAG ÄR ÖVER ATT DET ÄR HELG!
Samhällsprovet gick helt okej så jag är minst sagt lättad.
Nu blir det snabbmat, godis och chips hela helgen och ...
... plugga rättskunskap inför provet på måndag.

Fast inte idag.
Idag ska jag bara chilla.

2010-10-15 15:47:46
Allmänt Kommentarer (0)

TORSDAG - EFTERMIDDAG.



Hej.
Äter ost och skinkpaj och lyssnar på bra låtar.
Plugga samhällskunskap blir också under kvällen då ett prov i statsskick väntar imorgon. Inte världens roligaste, men har hellre det än matteprov. Seriöst. Matte B? Vad är det för jävla skämt? Ge mig ett IG nu. Gört bara.
2010-10-14 17:03:12
Allmänt Kommentarer (0)

SLUTA FÖR FAN!

IIIIII.
Skulle bara vilja skrika rakt ut.
Kan det inte sluta göra ont någon gång?
Vill. Inte. Gå. Till. Doktorn. Hatar. Det. Hatar. Allt.
2010-10-13 20:32:12
Allmänt Kommentarer (0)

MÅLET ÄR UPPNÅTT.

Okej, har fått mitt första klagomål.
*happy face*
Fick en kommentar om att min uppdatering är dålig.
Är glad som en lärka nu eftersom det var mitt mål med min dåliga uppdatering. Att någon skulle bry sig och klaga på det. Tack. Nu känner jag mig som en levande människa. Skämt åsido. Eller, jag känner ju mig levande, men det var inte målet med min otroligt, just för tillfället, sugiga blogg. Har bara ingenting att blogga om längre. Jag sörjer detta.
Förlåt.
MVH / Er Louise
2010-10-13 11:25:35
Allmänt Kommentarer (0)

HÅKAN, UNDERBARA HÅKAN.


Kärlek Är Ett Brev Skickat Tusen Gånger

2010-10-12 23:30:45
Allmänt Kommentarer (0)

MEDIEPRODUKTION - GRAFISK KOMMUNIKATION.

Jag vill ha hörlurar.
Jag vill vara klar med min uppgift i InDesign.
Jag vill hem och chilla.
Jag vill prata med en viss person i telefon.
Jag vill nog hellre träffa en viss person istället.
Ja, det vill jag.
2010-10-12 13:12:30
Allmänt Kommentarer (1)

FUCK THIS.

Hej.
Roligt att ha magkatarr en hel jävla natt igen. Vet inte vad jag ska göra för att det inte ska bli så. Inte roligt i alla fall när man varken kan sitta, ligga eller stå utan att det gör fett ont. Kunde somna igår vid typ ett-halv två, men vaknade runt fyra och efter det sov jag inte på fyra-fem timmar. Underbart!
2010-10-11 15:21:38
Allmänt Kommentarer (1)

.



2010-10-11 00:26:25
Allmänt Kommentarer (0)

SÖNDAG.



Gick upp 10.40, gjorde mig i ordning och sedan åkte jag in till stan.
Skulle träffa Marie vid 13.00, men istället var jag i stan redan innan 12.00.
Ångrar mig inte, hih.
Kan vi inte bara hoppa över oktober och gå direkt till november?
Tack.
2010-10-10 20:11:30
Allmänt Kommentarer (0)

GE. MIG. NU. TACK. INNAN. JAG. DÖR.




Så jävla snygga örhängen från Intensive Cravings.
Glansiga kors: 150 kr för ett par, 100 kr för ett örhänge
Strass kors: 65 kr för ett par, 40 kr för ett örhänge
Svarta kors: 150 kr för ett par, 80 kr för ett örhänge
Långt örhänge med kors & dödskalle: 185 kr för ett par, 100 kr för ett örhänge
2010-10-09 23:52:36
Kläder/smink/osv Kommentarer (0)

FÄRJESTAD - DJURGÅRDEN.

Hemma igen efter hockey, promenad, mat och töl.
Tiden gick så jävla fort. Flög bara iväg. Åkte till arenan, va asnervös, blev mindre nervös och sen vips så skulle man hem igen. Typ. Så jävla synd, men livet är tydligen så. Det var i alla fall riktigt trevligt, trots att Färjestad gjorde ett mål mindre än Djurgården.

Hah, det satt Djurgårdare snett bakom oss och skrek.
"Axelsson håller på Djurgårn"
Hahahaha, dog av skratt.
2010-10-09 21:37:39
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

PANIC! AT THE DISCO.

Hej.
Nervös. Ont i magen.
Panik, vad ska jag ha på mig?
Panik, hur ska jag se ut i håret?
Panik, vad ska jag ha för smink?


Får köra med två gurkskivor på ögonen, sen är det bara på't!
2010-10-09 12:50:30
Allmänt Kommentarer (0)

FBB?

2010-10-09 00:53:21
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

WORD.

2010-10-08 22:52:23
Allmänt Kommentarer (1)

SVART - BLACK.

Hej och välkomna till min sjukt tråkiga blogg.
Jag mår bättre nu, har bara ont i magen av nervositet.
Tänker att jag borde ha färgat håret idag, har UTVÄXT, hatar det.
Nästa gång jag färgar ska jag färga det svart så jag liksom blir cool.




Svart = coolt.
2010-10-08 22:32:10
Allmänt Kommentarer (0)

HEMMA. MÅR ILLA.

Här sitter jag.
Hemma.
Äter yoghurt och ser på nannyakuten eller vad det heter.
Idag mår jag illa, men jag tror och hoppas att det håller på att bli bättre.
MÅSTE ju vara bra imorgon, heh, samt att jag GÄRNA vill äta godis i helgen.



Så himla sugen på Viktväktarnas saltlakritsgodis!
Seriöst, man kanske inte kan tro det, men det är supergott!
2010-10-08 14:25:00
Allmänt Kommentarer (0)

WE'RE NOT BFF'S NOW.

Magjävel, DÖÖÖÖÖÖÖ!
Får panik när jag tänker på lördag.
Tänk om magjäveln sätter stopp för allt?
Då skulle ja gå te älva direkt å dränke mä.
2010-10-07 23:30:54
Allmänt Kommentarer (0)

SVERIGES SNYGGASTE TJEJ? OH YEAH.


BILD: KENZAS

Hur fucking jävla otroligt förbannat äckligt snygg är inte Kenza egentligen?
Det spelar ingen roll om hon är osminkad, ofixad, fixad, på joggingtur, på tidningsomslag, i världens snyggaste klänning, i bikini, i vad fan som helst, hon ser ändå alltid lika snygg ut! DET är det få som gör. Shit alltså. Tror jag går och dreglar lite. Herrå.
2010-10-07 21:11:35
Allmänt Kommentarer (0)

DET HÄR FICK JAG IDAG.



Halsband med fbkmärke & ett mobilsmycke med cupcake.
Behöver jag säga att jag ska ha halsbandet på mig när det är match på lördag?

2010-10-07 19:00:24
Allmänt Kommentarer (0)

DET KOM ETT PAKET.



Enda positiva med min dag, so far, är att jag äntligen har fått min vinst!
Vann ju en tävling hos Pinkybell för ett tag sedan.
Vad jag fick visar jag sedan, för nu ska jag vila vila vila.

2010-10-07 13:33:12
Allmänt Kommentarer (0)

JAMEN, HÄR HAR NI MIN DAG.

Vaknar 7.20. Går upp och gör mig i ordning. Börjar må illa. Går till skolan och har idrott. Mår ännu mer illa. Duschar och byter om. Mår inte illa. Går tillbaka till skolan, har matte, har sedan lunch. Börjar få världens mest hemska magknip. Överväger att gå hem på lunchen, men tänker att jag ska fan va kvar. Säger till min mentor att jag inte orkar vara kvar i skolan efter engelskan. Börjar engelsklektionen. Är med på halva lektionen innan jag säger att jag måste gå hem, då, på direkten. Går till busshållsplatsen. 6 minuter kvar tills bussen ska komma. Den kommer efter det dubbla, typ. Kommer hem. Dör.
2010-10-07 13:27:40
Allmänt Kommentarer (0)

LOUISE I PROFIL. (OBS, SERIÖST SOM FAN)



Lilla kullen högst upp är mina bröst. Den större grejen under är min mage som verkar ta över universum, plus att den har en sjukt konstig form. Det som är under den är självklart mina lår som mest ser ut som en gravidmage. Efter det kommer mina sjukt smala ben. Heh. Likt.

Jag har härmed kommit fram till två saker:
1. Ska INTE bli konstnär.
2. Är inte så bra på att uppfatta hur min kropp egentligen ser ut.
3. Får i alla fall mig själv att skratta och det är alltid något.
2010-10-06 19:30:47
Allmänt Kommentarer (0)

ONSDAG.


Ja men så här kan en del av en PowerPoint presentation när Danne och Louise har gjort den om Högsta Domstolen och lagar i Nya Zeeland.

Var värsta på förut så vi började till och med att redovisa på Samhällskunskapen. Inte likt mig, men plötsligt så händer det oväntade. På svenskan var det också redovisning, om slanguttryck. Gick bra det också. Känns så sjukt gött att den här veckan snart är slut, men nästa vecka är det PROV I SAMHÄLLSKUNSKAP, IGEN..... Får panik när jag tänker på det så därför väljer jag att inte göra det. Inte just nu i alla fall.
2010-10-06 15:46:12
Allmänt Kommentarer (0)

JUST SO YOU KNOW.

Svenskuppsatsen kan dö eller något.
2010-10-05 21:12:38
Allmänt Kommentarer (0)

GRAFISK KOMMUNIKATION.

Orkar inte jobba, fan vad kasst av mig.
Ska göra en folder om laget i mitt hjärta - Färjestad BK.
Går lite sisådär, men som vanligt så kommer jag fixa det.
2010-10-05 14:40:32
Allmänt Kommentarer (0)

HOCKEYTIME PÅ LÖRDAG. IGEN.


På den gamla goda tiden.

På lördag ska jag på hockey. Färjestad möter Djurgården och tar tre enkla poäng. Det mest roliga är dock inte själva matchen utan att jag ska gå med en speciell person. Kommer inte kunna sova på hela veckan. Hehe. Nervös är det rätta ordet.
2010-10-04 23:19:31
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (0)

KANELBULLE.



Perfekt jäkla kanelbulle!
Mycket kanel, mycket socker, stor och allmänt nice.

2010-10-04 20:35:43
Allmänt Kommentarer (0)

JAG KOMMER HA DET FULASTE ID-KORTET EVER.

Skrattar vid tanken av mitt kommande id-kort.
Förbannar den dagen jag måste visa det när jag ska ut på krogen.
Tur då för mig att jag kommer vara 1000 gånger snyggare då, heh.
Men seriöst, vad är det för tönt med att man inte får le på id-kortet?
HAHA, TÖRRT!


Borde ha kunnat ta det här kortet istället. :(
2010-10-04 14:37:08
Allmänt Kommentarer (0)

SÖNDAG.

Har hittat en ny favoritlåt.
Kelis - Acapella, skön som fan.



Vad gör jag idag då?
Går upp sent som sjutton, äter chips och chillar.
Snart blir det att bli kock Louise och göra äggröra med bacon.
Kan inte fatta att det redan är söndag, men det är snart helg igen så.
2010-10-03 15:46:31
Allmänt Kommentarer (0)

"I ETT FÖRHÅLLANDE". FUCK. IT.

Jaha.
Ännu en vän har bytt relationsstatus på Facebook till "i ett förhållande".
Jag känner bara fuck it, när fan ska det bli min tur?
Fyller snart 18, ingen kille, känns värdelöst.
2010-10-03 01:29:50
Allmänt Kommentarer (0)

BEFORE YOU MY WHOLE LIFE WAS ACAPELLA.


Bild från: lovelyexile.

2010-10-03 01:26:38
Allmänt Kommentarer (0)

IKVÄLL VANN NI.

2-1, fan att Salak inte fick hålla en andra nolla för säsongen.
Tycker dom borde köra på honom som förstamålvakt för han är king!

För övrigt så hade Modoklacken med sig en banderoll.
"LLA 8000 SYSKON" stod det på den.
Hah, trodde jag skulle dö för det var så roligt, men det tyckte inte fbkklacken. Två stycken tog sig upp till bortastå och började slita i den där banderollen innan vakterna kom och tog dom. En utav killarna var Niklas. Wolfpacks förra klackledare. Moget. Verkligen. Eller not.

Om en vecka är jag där igen, förhoppningsvis.
Färjestad möter då tabelltolvan (!) Djurgården.


---

UPDATE
Det pratas mycket om "Familjen Färjestad" så jag antar att det var därför Modoklacken hade en banderoll med just texten "LLA 8000 SYSKON" på.
2010-10-02 23:04:12
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (1)

IKVÄLL VINNER NI.



Färjestad BK - Modo Hockey
18.30

2010-10-02 15:10:43
Färjestad BK/Hockey Kommentarer (1)

DUKTIG.



Jomenhej.

Jag är uppe redan, duktigt av mig faktiskt. Sitter och lyssnar på älskade Spotify och funderar på om jag ska vara mer duktig och börja skriva på uppgiften i svenska som ska vara inlämnad på onsdag. Något måste jag ju ha att göra innan klockan blir 18.30 då det är dags för hockey i Löfbergs Lila Arena. Tre av fyra hemmamatcher kommer jag vara/har jag varit på. Sjukt!
2010-10-02 12:30:19
Allmänt Kommentarer (0)

EVERYDAY WITH YOU IS LIKE A HOLIDAY.



Couldn't care less what price I gotta pay
Everyday with you is like a holiday
I don't give a flyin' fuck whatever people say
Nothing can keep me from my holiday, my holiday
2010-10-01 21:00:33
Musik non stop Kommentarer (0)

FREDAG.

HEJ, GOD MORGON, GOD SNART MIDDAG.
Har mediekunskap nu. Ska egentligen svara på frågor, men orkar inte jobba. Hehe. Det är fredag och det känns som om jag redan är inställd på att det är helg. Orkar verkligen inte med varken spanska eller samhällskunskap sen, men men. Det kunde ha varit värre. Får dock tillbaka samhällskunskapsprovet. Nervös is the right word.

2010-10-01 11:00:42
Allmänt Kommentarer (0)

GOD NATT.

Efter lite skrik, svordomar och gråt så fixade jag det!
Kommentarerna och kommentarrutan ser numer normala ut!
Nu går jag och lägger mig och känner mig riktigt nöjd, god natt.
2010-10-01 00:39:57
Allmänt Kommentarer (1)