you can't be so sure

- You maybe choose the wrong guys you know..
To old guys who reallt don't want young girls.

- Jadu, inte vet jag,.
Jag vet bara att killarna går miste om något.. :P

- They do?
You cant be so sure.
- Klart dom gör det.
Jag är ju en bra tjej så
.
Everyone thinks that they are "good".
But its always a "but" you know.
- Men det är väl klart att jag är en bra tjej, men alla har ju sina brister, men utan dom skulle man ju inte vara mänsklig. Jag tänker att det är klart det finns någon för mig och den killen kommer bli lycklig. Sen får andra säga vad dom vill.
- Yeah yeah w/e.

----

Det här knäckte mig inatt kan jag ju säga.
Om det inte var menat att vara elakt så blev det elakt ändå på grund av hans förbannat dåliga ordval. När jag försöker stå för att jag tycker att jag är en jävligt bra tjej så får jag skit för det och får höra att alla tror att dom är bra, men det finns alltid ett "men". Ja? Såklart att jag vet det. Utan det så skulle vi inte vara mänskliga, ingen kan vara perfekt. Jag vet att jag har flera dåliga sidor, men överlag så är jag en bra person och det säger jag inte för att skryta, det säger jag för att det är sanning och det vet flera med mig.

När jag försöker säga att de som "bojkottar" mig går miste om något, så får jag ett "du kan inte vara så säker på det" tillbaka och det är som ett slag i magen. Jag vettefan. Jag kanske bara är känslig, men jag blev helt ärligt ledsen av det här. Det låter så jävla negativt. Som om jag inte är bra alls. Kul för mig att höra när jag har intalat mig det i flera år, men nu äntligen försöker få bort de tankarna. Tro fan att jag sitter här nu och tänker dom där jävla tankarna igen. Brukar inte ta upp sånt här i bloggen, men den här gången var jag tvungen.

Tack för mig.
2010-02-20 05:35:34
I djupet av mitt hjärta Kommentarer (1)

Kommentarer
Carro
DATUM: 2010-02-20 | TID: 22:13:50

Lyssna inte på sånt där skitsnack!! Blir så jävla förbannad!! De går verkligen miste om nåt! Pöss



SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback