GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE!

Den 30e december är ingen vanlig dag. Det är nämligen dagen då min älskade gos föddes! I och med denna händelse så är den 30e december den bästa dagen på året.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om mina känslor för honom. Ord som jag älskar dig är så sagda. Jag önskar bara att jag kunde förklara i ord vad den här människan betyder för mig, men det är omöjligt. Det finns inte tillräckligt fina ord. Men om jag säger att den bästa känslan i världen är att veta att han älskar mig, då kanske ni, i alla fall, förstår en liten del av hur mycket jag älskar honom?

Allt känns bara så overkligt, mest för att jag aldrig har haft ett förhållande förut och vet inte riktigt hur allt ska kännas. Jag kan vara helt ärlig och säga att jag har tvekat både en och två gånger på vad jag verkligen känner, men när jag väger alla fördelar mot nackdelar så får jag samma resultat varje gång; fördelarna vinner.
Nu låter det som om det finns jättemånga nackdelar när det egentligen bara finns en som även kan vändas mot en fördel och det är avståndet mellan oss. Nackdelen med det är att vi ses för lite, men fördelen är att vi verkligen uppskattar varje gång vi ses. Vi tar vara på varje sekund som vi har tillsammans. Det tror jag gör att man inte tröttnar på varandra. Självklart hade jag ändå hellre velat bo närmare honom, men jag är otroligt lycklig som överhuvudtaget har honom i mitt liv.

---



Jag älskar dig
,
Daniel.

Jag hoppas att du får en underbar födelsedag. Hade helst av allt velat vara på Västkusten och firat den tillsammans med dig, men jag står fast vid att jag ska köpa en bakelse till mig och fira den här istället. :)

Jag hade planerat ett långt inlägg som du skulle läsa och bli tårögd av, men jag misslyckades. Hoppas att du i alla fall läser det här med ett litet leende på läpparna. För jag älskar ditt leende. Älskar ditt skratt. Älskar din dialekt. Älskar din längd. Älskar när du säger "fräckt". Älskar att du skickar sms till mig varje morgon som jag läser när jag precis har vaknat. Älskar att du är galen och köper säsongskort på ståplats i Löfbergs Lila Arena, även om jag hellre hade velat att du skulle hålla på Frölunda, för det innebär att du åker hit ibland för att se på matcher. Älskar din törra humor. Älskar när du härmar värmländska. Älskar när du ringer upp ett tag efter att vi har pratat i telefon i en timme och säger att du bara ville ringa för att säga att du älskar mig. Älskar att du är västkustsk. Älskar att du är så fucking jävla otroligt fantastiskt underbart go.

Jag älskar dig för att du är du.
Grattis på födelsedagen!

2010-12-30 01:07:00
Kärleken Kommentarer (0)

Kommentarer


SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback