alkohol är inget för mig, än

L: "Ha det roligt ikväll då"
F: "Du med! Bli inte för full"

Det är ju så.
Valborg är en dag då MÅNGA blir fulla.
MÅNGA blir också FÖR fulla.

Jag kan säga att jag är delad till att unga dricker. Vill inte vara någon som säger att "ja, men det är faktiskt 18årsgräns på alkohol" för jag vet att det är så många som faktiskt är under 18 år som dricker. Det är helt okej för mig, bara att det inte är varje helg, varje fredag-lördag och i stora mängder.

Jag ska inte lägga mig i vad andra bestämmer sig för att göra,
men jag kan ärligt säga att jag aldrig har druckit.
Aldrig druckit en cider, en öl eller något annat.
Aldrig varit full.
Och jag är jävligt nöjd över att det är så det ligger till.

Det finns en tid för allt och jag har inte ens vart i närheten av att dricka. Eller jo, en gång, men jag hade förmodligen inte druckit även om jag hade fått chansen då. Har hela tiden tänkt att jag ska vänta tills jag blir arton och får gå ut på krogen. Det är bara en sommar, en höst och en halv vinter kvar. Det är ingenting egentligen. Jag kommer känna mig stolt den 5:e januari 2011 när jag går ut och känner att fan, vissa började dricka redan som femton åringar, kanske ännu tidigare, men jag väntade och det gjorde jag fan rätt i.



Inte rätt tid för mig att dricka nu.

2010-04-30 18:33:50
I djupet av mitt hjärta Kommentarer (1)

Kommentarer
Anonym
DATUM: 2010-05-13 | TID: 17:26:52

om man inte har druckit innan man blir 18 och ska gå ut och dricka för första gången, då blir det lätt att man dricker för mycket. de som druckit sedan tidigare har större koll på vad de tål så att det inte blir för mycket och spårar ur. vill du ha en bra första gång på krogen, lär dig hantera sprit innan!



SKRIV KÄRLEKSBREV HÄR:

< VAD HETER DU? Kom ihåg mig?

< VAD ÄR DIN E-POST? (publiceras ej)

< VAD ÄR DIN BLOGGADRESS?

KOMMENTAR:

Trackback